کد خبر 938623
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴
قالیباف نمایه

مدیریت جهادی شهرداری تهران یک الگوی مناسبی را برای مدیریت های کلان ارائه کرد که در مقابل مدیریت مدعی لیبرالیستی و پشت میز نشینی اصلاح طلبان قرار دارد.

به گزارش مشرق؛ محمدباقر قالیباف پس از مدت ها که مورد هجمه و نقد یک طرفه  رقبای سیاسی خود قرار داشت، بالاخره فرصت یافت در صدا و سیمای جمهوری اسلامی به بخشی از ادعاهای مدیران جدید شهری تهران پاسخ دهد. هرچند پیش از این در برخی از موارد و به صورت محدود و در رسانه های فضای مجازی پاسخ هایی به ادعای بدهی ۵۲ هزار میلیاردی از سوی مدیران سابق شهرداری و اعضای سابق شورای هشر داده شده بود. ادعای بدهی ۵۲ تا ۵۶ هزار میلیارد تومانی که از زمان محمدعلی نجفی در شهرداری مطرح شده بود، نزدیک به ۱۸ ماه است که از زبان اصلاح طلبان نیافتاده است. هربار نیز مقدار بدهی را با عددسازی تغییر و افزایش می دهند.

قالیباف در برنامه بدون توقف گفته بود: «متأسفانه وقتی افراد کار نمی‌کنند و می‌خواهند در قدرت بمانند، مجبور می‌شوند دروغ بگویند، ذلت بپذیرند و زد و بند کنند. وقتی شورای شهر چهارم تمام شد، گزارش دارایی‌ها و بدهی‌ها را در شورا مصوب کرده که بدهی‌ها و دارایی‌ها چقدر است و این مصوبات را تحویل شورای پنجم داده است.» او رقم بدهی شهرداری در دوره خود را ۱۶ هزار میلیارد تومان اعلام کرد، در حالیکه شهرداری تهران بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار بود. همین اظهار نظر قالیباف باعث حملات عصبی مدیران شهرداری، اعضای شورای شهر و رسانه های اصلاح طلب شد و تیتر یک روزنامه های این جریان به تخریب شهردار سابق تهران اختصاص یافت.

در همین زمینه :

فیلم/ روایت قالیباف از پول‌هایی که مفسده می‌شوند

چرا دولت و اصلاح طلبان از قالیباف می‌ترسند!؟

فیلم/ شایعه‌ای عجیب که برای قالیباف ساختند!

پشت‌پرده ادعای بدهی ۵۴ هزار میلیاردی شهرداری تهران

در همین حال برخی از اعضای شورای شهر از جمله محمود میرلوحی خواهان برخورد قضایی با محمدباقر قالیباف شدند. میرلوحی همین چند روز قبل به خاطر اظهارات بی اساس خود درباره ادعای  بدهی ۵۴ هزار میلیاردی و واگذاری املاک در دادگاه محکوم شد و هرگز نتوانست برای ادعاهای خود دلیل و مدرک به دادگاه ارائه دهد. با وجود محکومیت قطعی خود، همچنان بر ادعاهای بی سند خود اصرار می کند!

همچنین محسن هاشمی به بهانه ترس سرمایه گذاران و پیمانکاران برای کار با شهرداری عنوان کرده که نمی توانند مداوم عدد بدهی شهرداری را تکرار کنند، گفته است: «ما در شرایطی هستیم که سیاست مدیریت شهری این است که از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری دعوت کند و حتی می‌خواهیم اوراق مشارکت منتشر کنیم و ممکن است اعلام مداوم بدهی‌ها بر روی سطح همکاری‌ها اثرگذار باشد اما متأسفانه این عاملی شده است که رقبا و مدیریت قبلی شهری از این مبحث بهره‌برداری غیر صحیح کرده و کم‌لطفی کنند.» حال آنکه بر خلاف ادعای رئیس شورای شهر پنجم، ادعای بدهی بالای ۵۰ هزار میلیاردی صدها بار از سوی اعضای شورای شهر و رسانه های اصلاح طلب در بیش از یکسال اخیر تکرار شده و از آن به عنوان ابزاری جهت زیر سوال بردن دستاوردهای مدیریت سابق بیشترین سواستفاده ها را کرده اند.

اما چرا اصلاح طلبان تحمل پاسخ قالیباف را به ادعای خود برنتافتند و با شدیدترین حملات سخنان وی را تلافی کردند؟ آیا قالیباف به عنوان کسی که مورد تهمت قرار گرفته، نباید هیچ سخن و پاسخی به این ادعاها داشته باشد؟ و مهتر از آن چرا قالیباف پس از ۱۸ ماه به صورت صریح و واضح این ادعا را «دروغ بزرگ» خواند؟

بیشتر بخوانید:

پاسخ به این سوالات در عملکرد گذشته و حال شهرداری تهران نهفته است. شهردار سابق تهران که پس از ۱۲ سال شهرداری را با دستاوردهای بی سابقه تحویل مدیریت جدید داد و حتی اعلام کرد حاضر است خود و مدیرانش برای پیشرفت کار به مدیریت جدید کمک و مشاوره دهند، سعی کرد تا به خاطر منافع عمومی در مقابل حاشیه ها و ادعاها تا مدتی سکوت کند. با این وجود با ادامه هجمه ها و بزرگتر شدن ادعاها در کنار بی تحرکی و تعطیلی پروژه های شهری در مقابل موج اتهامات بایستد و پاسخ ادعاها را بدهد.

در این میان اصلاح طلبان که به صورت کامل و یکدست شورای شهر پنجم و مدیریت شهری تهران به دست گرفته اند، پس از ۱۸ ماه حتی نتوانسته اند یک پروژه جدید و قابل توجه را راه اندازی و افتتاح کنند. می توان ادعا کرد در طول تاریخ بلدیه، دوره کنونی بی دستاوردترین دوره مدیریت شهری بوده است. حتی در دوره جنگ تحمیلی با وجود کمبود منابع، شهرداری تهران فعال تر بود و متروی تهران بار دیگر در اواخر دهه شصت راه خود را آغاز کرد. در دوره شورای شهر اول نیز در حالیکه سه شهردار تغییر کردند و شورا منحل شد، عملکرد شهرداری بهتر از حال بود.

در دوره پنجم شهرداری تنها در عرض یکسال سه شهردار تغییر و شهرداری دو سرپرست را به خود دید. در مجموع ۱۸ ماه به غیر از افتتاح پروژه های کوچک در حد محلات و شوآف هایی مانند دوچرخه سواری شهردار کنونی، دستاوردی قابل ارزیابی نبوده است. بی دستاوردی مدیریت اصلاح طلب شهرداری، این جریان را با چالش قحط الرجال مدیریتی و قضاوت و مقایسه عمومی روبه رو ساخته است. دیگر شهروندان تهرانی شک ندارند که مدیریت قالیباف با فاصله نجومی با مدیریت مدعی کنونی در حوزه دستاورد و پیشرفت پروژه های شهری قرار داشت. در طول ۱۴۴ ماه حضور قالیباف در شهرداری هر ماه یک پروژه بزرگ یا ابر پروژه افتتاح می شد. به عقیده کارشناسان شهری در طول تاریخ شروع به کار شهرداری، بیش از ۵۰ درصد از زیرساخت های شهری تهران در دوره ۱۲ ساله قالیباف راه اندازی شده اند. همین کارنامه عملکردی باعث می شود تا اصلاح طلبان برای فرار از پاسخگویی و حل مشکلات، ادعاهای بزرگی را مانند بدهی ۵۶ هزار میلیاردی مطرح کنند و با تکرار آن عملکرد خود را لاپوشانی کنند.

مدیریت جهادی شهرداری تهران یک الگوی مناسبی را برای مدیریت های کلان ارائه کرد که در مقابل مدیریت مدعی لیبرالیستی و پشت میز نشینی اصلاح طلبان قرار دارد. چالش های اقتصادی و معیشتی کنونی که با مدیریت جهادی قابل حل هستند، این بستر را ایجاد کرده تا اصلاح طلبان در بازی قدرت سیاسی سعی در سیاه نمایی از چنین سبک مدیریتی داشته باشند. حال آنکه تنها در عرض کمتر از دو سال شهرداری تهران که در اختیار اصلاح طلبان قرار گرفته، به خوبی ثابت کرد که نیروهای این جریان تنها مدعیانی پرحرف و بی عمل بوده اند. کسانی که در ابتدای کار تهران را «شهر سوخته» و «شهر ویرانه» می نامیدند، در طول دوره مدیریت خود حتی از پر کردن چاله های شهری در خیابان ها هم وا مانده اند و با یک برف و باران معمولی شهر عملا تعطیل می شود. از این رو جریان اصلاح طلب و رسانه هایشان سعی می کنند با ادعاها و دروغ های نجومی، خود را تبرئه و مدیریت سابق را بانی و باعث مشکلات کنونی و تعطیلی پروژه ها معرفی کنند!

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • NL ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
    4 0
    اینها در حد شورای روستا هم نیستند چ برسه شهر تهران

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس