اخبارویژه

هر کدام از این مدیران که از دولت خارج شدند به جای اینکه پاسخگوی آنچه در زمان حضور آنان در این پست‌ها بود، باشند به منتقد تبدیل شده‌اند و ژست مطالبه‌گرانه به خود گرفته‌اند.

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

******

کیهان

اردشیر زاهدی: اپوزیسیون جمهوری اسلامی خائن و فاسد هستند


آخرین سفیر رژیم شاه در آمریکا گفت اپوزیسیون جمهوری اسلامی، خائن و فاسد است.


اردشیر زاهدی داماد محمدرضا پهلوی که زمانی هم وزارت خارجه رژیم شاه را برعهده داشت، در گفت‌وگو با راشاتودی و در مورد وضعیت کنونی ایران و پیشرفت‌های به دست آمده در چهار دهه گذشته، گفت: «ایران امروز با آنچه ۴۰ سال پیش بود، متفاوت است. ایران امروز حدود ۸۳ میلیون نفر جمعیت دارد. امروز ۶۰ درصد مردم ایران تحصیل‌کرده هستند و می‌توانند بخوانند و بنویسند و دوره نخست یا دوم مدرسه را گذرانده‌اند. ۴۰ میلیون نفر از جمعیت، در داخل ایران، در موضوعات مختلف تحصیل کرده‌اند.


وی افزود: «۳۰ میلیون نفر از این ۸۳ میلیون نفری که دارم در موردشان با شما صحبت می‌کنم، کسانی‌اند که دارند کار می‌کنند، دکتر هستند، فارغ‌التحصیل هستند، رئیس بیمارستان، وزیر، رئیس دانشگاه یا هر چیز دیگری هستند. دو سوم از این ۳۰ میلیون نفر، زن هستند، زنان تحصیل‌کرده. من به این مسئله افتخار می‌کنم، چون این کشور من است و این چیزی است که در این ۴۰ سال گذشته رخ داده است.»


وزیر خارجه رژیم پهلوی بین سال‌های ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۰ که رابطه بسیار نزدیکی هم با محمدرضا پهلوی داشته، گفت: «آنها در اداره چنین کشور بزرگی با دشواری‌هایی در زمینه اقتصادی و موارد دیگر مواجه هستند. بله، من به آنها احترام می‌گذارم… چرا که آنها طبق یک منطق عمل می‌کنند و خوب، وقتی این را می‌شنوم آنها را تمجید می‌کنم.»


زاهدی در ادامه مصاحبه، تلاش‌های آمریکا و گروه‌های برانداز علیه جمهوری اسلامی ایران را بی‌فایده توصیف کرد و گفت: بسیاری از گروه‌های برانداز از کشورهای خارجی پول می‌گیرند و علیه مردم خودشان کار می‌کنند.


وی گفت: «ایالات متحده به دنبال تغییر رژیم است و او (رضا پهلوی) یکی از گزینه‌هاست. این خوش‌خیالی است… او البته مانند پسر من است. اما بخواهم کلی در مورد اپوزیسیون بگویم، آنها پولشان را از چه کسی می‌گیرند؟ چه کسی قرار است از آنها پشتیبانی کند؟ چقدر نیروی نظامی با خود دارند؟ به همین راحتی که نمی‌شود به ایران رفت. ایران امروز ارتش دارد، پلیس دارد. چطور می‌خواهند بروند؟ قرار است جت ویژه‌ای آنها را ببرد؟!»


زاهدی در پایان گفت: «این‌ها خوش‌خیالی است. من به آنها توجهی نمی‌کنم، چون می‌توانم بگویم خیلی از آنها فاسد هستند و از خارجی‌ها پول می‌گیرند، علیه مردم خود. من او (رضا پهلوی) را خائن می‌خوانم.»

بیانات آیت‌الله خامنه‌ای مهم بود ایران در مقابل آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند

یک روزنامه آمریکایی، بیانات اخیر رهبرمعظم انقلاب را پرمفهوم و کم‌سابقه توصیف کرد.


روزنامه نیویورک‌تایمز با اشاره به بیانات مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار فرماندهان و پرسنل نیروی هوایی نوشت: در حالی که جمهوری اسلامی ایران در آستانه چهلمین سالگرد تاسیس خود قرار دارد رهبر جمهوری اسلامی روز جمعه سخنان پرمفهوم و در عین حال کم‌سابقه‌ای را بیان داشت.

با این حال اما رهبر ایران در حالی که تنها چند روز تا برگزاری جشن انقلاب باقی مانده بود، درباره مصداق این شعار ۴۰ ساله گفت: مسئولان رژیم آمریکا ضمن اهانت به ملت ایران می‌گویند چرا «مرگ بر آمریکا» می‌گویید، برای روشن شدن ذهن مقامات آمریکایی تاکید می‌کنیم که ما کاری به ملت آمریکا نداریم و مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر حاکمان آمریکا که در این دوره، «مرگ بر ترامپ و بولتون و پمپئو» می‌شود.


رهبری جمهوری اسلامی در بخشی دیگر از سخنانش، ضمن اشاره به اروپا گفت: در جایگاه یک کشور مقتدر و توانا با همه دنیا به جز چند استثنا ارتباط داریم و خواهیم داشت اما باید بدانیم با چه کسانی داریم حرف می‌زنیم و اقدامات فرانسوی‌ها، انگلیسی‌ها و دیگران را در مقاطع مختلف از یاد نبریم.


این سخنان از یک طرف نشان می‌دهد که ایران در برابر ترامپ، از موضع خود کوتاه نمی‌آید و از طرف دیگر هم بیان می‌کند که این رفتار بیش از اینکه ناشی از رویکرد ایران باشد از رفتارهای آمریکا نشات می‌گیرد.


چه بلایی سر برجام بیاید می‌فهمید که سرتان کلاه گذاشته‌اند؟!


محمدجواد ظریف می‌گوید به هیچ وجه از امضای توافق هسته‌ای پشیمان نیستیم و اگر زمان به عقب بازگردد باز هم مذاکره می‌کنیم.


وزیر خارجه در گفت‌وگو با روسیا الیوم و در پاسخ به این سؤال که آیا شما از توافق پشیمان هستید؟ گفت: خیر به هیچ وجه.


وی در پاسخ به این سؤال که اگر زمان به عقب بازگردد، با آمریکا مذاکره می‌کنید؟ اظهار داشت: حتماً مذاکره می‌کردیم، با توجه به شرایط و ضرورت‌های آن مرحله ما تلاش می‌کردیم که یک پروژه امنیتی که از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ما چیده می‌شد را با شکست مواجه کنیم. وارد مذاکرات شدیم و تمام اهداف خود را محقق کردیم، ۶ قطعنامه ضد ایرانی در سازمان ملل را لغو کردیم و برای اولین بار در تاریخ شورای امنیت یک کشور از بند هفتم منشور سازمان ملل خارج می‌شود بدون اینکه از منافع ملی خود دست بکشد و یا گامی علیه منافع ملی خود بردارد. کشورهای دیگری وجود دارد که تمام منابع خود را در اختیار طرف مقابل قرار دادند اما بعد از آن نابود شدند مانند لیبی و کشورهای دیگر.


ظریف در ادامه گفت: ایران بسیاری از اهداف خود را در توافق هسته‌ای محقق کرد، و آنها اهداف بزرگی هستند اما اینکه آمریکا به برجام پایبند نبود این نشان می‌دهد که آنها قابل اعتماد نیستند.


این اظهارات آقای ظریف در حالی است که هدف از برجام طبق اظهارات صریح و مکرر رئیس‌جمهور و دیگر اعضای دولت، لغو تحریم‌های مالی و بانکی و نفتی بود. ضمن اینکه آقایان ظریف و عراقچی و روحانی مکرراً می‌گفتند برجام غیرقابل نقض است و تحریم‌ها هم به تاریخ پیوسته و به هیچ وجه باز نمی‌گردد. اما اکنون، آمریکا هم برجام را زیر پا گذاشته و هم تحریم‌ها بازگشته، به نحوی که دولت هم اکنون به اندازه ماقبل برجام نفت می‌فروشد و از لحاظ تبادلات مالی، وضعیت به مراتب دشوارتری نسبت به قبل از برجام حاکم است؛ از جمله به این علت که برخی اطلاعات مهم مالی در زمینه دور زدن تحریم‌ها (به واسطه همکاری با FATF) به دست دشمن افتاده است. در واقع برجام و سپس FATF بهانه‌ای شدند تا آمریکا، مجاری دور زدن تحریم و مراودات اقتصادی ایران را شناسایی و حتی‌المقدور کور کند.


از سوی دیگر آقای روحانی چندی قبل برخلاف اظهارات از سر لجبازی و رودربایستی آقای ظریف تصریح کرد: «داستان مضحکی اتفاق افتاده، می‌گویند تعهدی که قبلاً بستیم فعلاً قرص و محکم نباشد، درباره موضوع دیگری حرف بزنیم! آمریکا با زبان و عمل می‌گوید که اهل مذاکره و تعهد نیست اما به برخی کشورها می‌گوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر دیوانه‌اند که با شما مذاکره کنند؟ شما به مذاکره‌ای که به تأیید سازمان ملل رسیده پایبند نیستید».


آقای ظریف در حالی از برجام دفاع می‌کند و می‌گوید پشیمان نیست، که هم اکنون دستش برای بازپس‌گیری امتیازات واگذار شده و بدعهدی مطلق آمریکا و اروپا به هیچ جا بند نیست؛ حال آنکه زمانی مدیران وزارت خارجه ادعا می‌کردند «امضای وزیر خارجه آمریکا تضمین است».


وزارت خارجه در ماجرای برجام، به خاطر شتابزدگی در توافق (با شعار توافق به هر قیمت، و هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست) و شتابزدگی در تعظیم توافقی که نامتوازن و ناهمزمان و فاقد ضمانت و ساز و کار حقوقی معتبر در مقابل طرف عهدشکن است، مقصر است. اما بدتر از همه خسارت‌های برجام، رسیدن وزارت خارجه به نقطه‌ای است که حتی اروپا با وقاحت پیشنهاد راه‌اندازی کانال مبادله دارد در مقابل نفت (پول نفت کشورهای غیراروپایی) را می‌دهد، مشروط به اینکه ایران، مطالبات FATF را هم بپذیرد. بدترین اتفاق، همین اظهارات آقای ظریف است که از روند به وجود آمده با برجام، پشیمان هم نیست!! به‌راستی اروپا و آمریکا، چند بار دیگر از آقای ظریف باج‌خواهی کنند و با گروکشی، اجرای یک بیستم تعهد برجام را مشروط به امتیازطلبی‌ها تازه کنند، آقای ظریف می‌فهمد یا بر روی خود می‌آورد که توافقی نامعتبر، خسارت‌بار و ضد منافع ملی امضا کرده است؟!

ژست طلبکاری که نشد کارنامه! سوء مدیریت کردید و باید پاسخگو باشید


مدیرانی که نحوه مدیریت آنان مشکلات زیادی را به کشور تحمیل کرد و به سبب همین مشکلات از دولت جدا شدند حالا منتقد شده‌اند اما باید پرسید آیا این افراد نباید پاسخگوی آنچه انجام داده‌اند و میراث مدیریتی‌شان باشند؟


جهان نیوز نوشت دولت دوازدهم با توجه به اتفاقات مختلفی که در کشور رخ داد، با ریزش‌های جدی روبرو شد. بسیاری تلنبار و سرریز شدن مشکلات در بخش‌های مختلف از جمله مسکن و شهرسازی، صنعت، بهداشت و… و عدم پاسخگویی مدیران سطح بالای دولتی در این زمینه را دلیل این ریزش‌ها در دولت می‌دانند. جالب اینجاست که هر کدام از این مدیران که از دولت خارج شدند به جای اینکه پاسخگوی آنچه در زمان حضور آنان در این پست‌ها بود، باشند به منتقد تبدیل شده‌اند و ژست مطالبه‌گرانه به خود گرفته‌اند.


امروز در حوزه صنعت مشکلات فراوانی بروز کرده است که از جمله این موارد را در خودروسازی به وضوح می‌بینیم. پس از گران کردن قیمت خودرو توسط شرکت سایپا در یک روز تعطیل بلافاصله وزیر جدید صنعت و معدن و تجارت اقدام به برکناری مدیرعامل این شرکت کرد اما مشکلات این صنعت هنوز پا برجاست. این در حالی است که از ابتدای دولت روحانی در سال ۹۲« محمدرضا نعمت‌زاده» وزیر صمت دولت یازدهم بر صندلی این وزارت حساس تکیه زد که مطرح می‌کرد «همان طور که در بخش‌های ورزشی مربی خارجی به کشور می‌آوریم در بخش صادرات نیز برای توسعه بازارهای صادراتی نیازمند ورود مدیران اقتصادی خارجی هستیم.»


جایگزین نعمت‌زاده در دولت دوازدهم، محمد شریعتمداری بود. رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی برهمان جایگاهی تکیه زد که نعمت‌زاده، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال ۹۲ تکیه زده بود. اما این تکیه شریعتمداری چندان به طول نیانجامید و عملکرد کوتاه آقای وزیر، کار را تا استیضاحش پیش برد اما شریعتمداری چند روز قبلش استعفا داد و عزم وزارتخانه دیگری کرد!


در حوزه مسکن نیز این روزها شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها هستیم. وزیری که مخالف «مسکن مهر» بود و قرار بود طرح «مسکن اجتماعی» را کلید بزند بعد از چند سال با افتخار به اینکه یک واحد مسکن مهری افتتاح نکرده است از دولت جدا شد و حالا به منتقد دولت تبدیل شده است. مسکن که یکی از حوزه‌های پولساز و اقتصادساز است در این ۵ سال با رکود شدیدی روبرو شد. حوزه‌ای که حداقل ۱۲۰ نوع صنعت وابسته به خود دارد و می‌توانست چرخ صنعت کشور را به گردش در آورد حالا آنچنان با مشکل روبرو شده که مدیران نمی‌دانند جوابگوی کدام یک از مشکلات باشند.


در حوزه بهداشت و درمان نیز وزیر بهداشت طرح تحول سلامت را کلید زد. طرحی که افراد بسیاری از جمله «مسعود پزشکیان» نسبت به آن انتقاد کرده‌اند. «مسعود پزشکیان»، در نشست «چالش‌های فراموش شده حوزه سلامت» در دانشکده علوم پزشکی مشهد گفت: «این طرح باعث شده که هم اکنون تمام بیمارستانها طلب‌های چندین ماهه از بیمه‌ها داشته باشند و از شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ناراضی باشند».


وزیر بهداشت به واسطه همین طرح تحول سلامت از دولت با استعفا جدا شد و حالا مشخص نیست که پاستورنشینان چه کاری برای این مسئله انجام می‌دهند. به هر جهت مشکلات مضاعفی که در حوزه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، بهداشتی و خدماتی در کشور می‌بینیم میراث مدیریت برخی از مدیران دولتی است که با سرریز کردن این مشکلات از دولت جدا شدند و حالا منتقد و بعضاً طلبکار هستند. اما به نظر نمی‌رسد جدایی آنها از دولت، از این افراد سلب مسئولیت کند و استعفا سبب‌ساز فرار از پاسخگویی باشد.

ایران

ترامپ آماده سفر به تهران!



خبر اول اینکه، در میزگرد ویژه چهل‌سالگی انقلاب ایران در شبکه المیادین، از درخواست ترامپ برای سفر به تهران و پیام‌های متعدد او به ایران خبر داده و گفته شد که پنج کشور به‌طور همزمان از طرف امریکا در حال وساطت هستند.

به‌گزارش انتخاب، امیر موسوی از دیپلمات‌های سابق ایران در این میزگرد با اشاره به اینکه امریکا همزمان با اعمال فشارها به ایران از طریق فرستادگانش به عمان و برخی مناطق دیگر به‌دنبال پل ارتباطی با تهران است، گفت: شاهدیم که پیام‌هایی از او به تهران می‌رسد. پیام‌هایی مبنی بر گفت‌وگوی مستقیم میان (دونالد) ترامپ و آقای (حسن) روحانی. موسوی ادامه داد: طبق اطلاعی که دارم هفته گذشته پیامی از واشنگتن (از طریق واسطه‌هایی) رسید برای گفت‌وگوی مستقیم با آقای روحانی.

حتی آقای ترامپ اعلام آمادگی کرده که به تهران سفر کند. وی با بیان اینکه تهران چنین درخواستی را رد می‌کند، افزود: بجز عمان یک کشور عربی دیگر، دو کشور اروپایی و یک کشور جنوب شرق آسیا واسطه‌های امریکا هستند. به گفته موسوی، پنج کشور الان تلاش می‌کنند فضا را برای ترامپ (جهت تماس با ایران) آماده کنند. پیام‌ها هم از شخص ترامپ و داماد او [جرد کوشنر] به تهران می‌رسد.


این دیپلمات ایرانی در ادامه اگرچه سفر آینده داماد ترامپ به منطقه را در راستای توضیح مسائل اقتصادی مصالحه عربی-صهیونیستی [یعنی معامله قرن] برای عادی‌سازی روابط آنها خواند اما افزود: فکر می‌کنم او برای مسائل بزرگ‌تری هم می‌آید شاید همین مسأله یعنی آماده کردن کشورهای عربی و تشویق آنان برای تفاهم با تهران تا فضا برای تفاهم بزرگ‌تری که واسطه‌ها دارند طبق خواست امریکا برای آن کار می‌کنند، فراهم شود. موسوی درباره اینکه آیا درباره اسرائیل هم پیامی بوده است، گفت: بله اسرائیل هم پیام غیرمستقیم فرستاده اما پاسخ ایران خیلی روشن است. فلسطین هیچ راهکاری ندارد جز همه‌پرسی سراسری.

در ادامه این برنامه «توفیق شومان» روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی لبنان گفت: بگذارید آنچه را امیر موسوی نگفت، من بگویم. آن یک کشور عربی که دارد وساطت می‌کند، عراق است. این‌طور گفته شده و البته مسئولیت بر عهده منبعی است که گفته زمانی که ترامپ [در آستانه سال نو میلادی] به عراق رفت، با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد و از او خواست که چنین پیامی را به تهران منتقل کند. این نکته اول. شومان افزود: نکته دوم این است که فالح الفیاض مشاور امنیت ملی عراق اکنون مشغول وساطت میان ایران، سوریه و عربستان سعودی است. همچنین اطلاعاتی هست که البته قطعی نیست مبنی بر اینکه احتمال دیدار بشار اسد و ملک سلمان وجود دارد. این مسائل این روزها در محافلی بسیار محدود رایج شده. بله ممکن است گفت‌وگوهایی در سطح منطقه‌ای نزدیک باشد.

ادعای پمپئو درباره فرزندان برخی مقامات ایران

خبر دیگر اینکه، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه امریکا در یک پیام ویدئویی که در صفحه فارسی وزارت امور خارجه امریکا منتشر شده، درباره حضور فرزندان برخی از مقامات ایرانی در امریکا به طرح ادعاهایی نخ‎نما و واهی علیه مقامات کشورمان پرداخت و مدعی شد که آنها با پول مردم ایران، فرزندان خود را برای زندگی به خارج از کشور می‌فرستند.به گزارش ایسنا، وی گفت: ما در حال بررسی این موضوع هستیم. این موضوع که آنها (مقامات ایران) اعضای خانواده‌شان را به خارج می‌فرستند، برای ما هم نگران کننده است. وزیر امور خارجه امریکا همچنین به تکرار این ادعای مضحک پرداخت که کشورش خواهان برخورداری مردم ایران از یک زندگی بهتر و رفاه بیشتر است.

خراسان

توقف واگذاری خانه دولتی بابت پاداش به یک مسئول!


پس از اطلاع یک مقام اجرایی از برنامه نهادی دولتی برای واگذاری یک دستگاه خانه سازمانی بابت پاداش پایان خدمت یکی از مسئولان خود در غرب کشور، وی با ارسال ابلاغیه ای به مدیران مربوط در آن استان، متذکر شده با توجه به اینکه قانون گذار صرفاً حکم به فروش این منازل سازمانی داده و مبالغ به دست آمده از فروش تمامی اموال غیرمنقول نیز باید به حساب درآمد عمومی کشور واریز شود، این اقدام فاقد مجوز قانونی است و باید در هر مرحله ای که قرار دارد، متوقف شود.


دستور فوری دولت برای سامان دهی بازار سیگار


یک مسئول دولتی در ابلاغیه روزهای اخیر خود به تعدادی از سازمان ها و نهادهای مرتبط با موضوع مبارزه با قاچاق کالا اعلام کرده حسب تصمیمات جدید دولت، تولیدکنندگان و واردکنندگان سیگار در کشور موظفند حداکثر ظرف سه ماه آینده، برای سامان دهی موجودی کالای خود در بازار و انبارها اقدام کنند و پس از پایان مهلت قانونی، هر کالای غیرمنطبق با این دستورالعمل، قاچاق محسوب می شود و ضمن توقیف محصول، جریمه نقدی و حتی ضبط وسیله نقلیه حمل این کالاها اجرایی خواهد شد.

آرمان

توئیت وزیر ارتباطات برای ترامپ

شنیده شد که محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در توئیتی خطاب به دونالد ترامپ گفت: جمعیت واقعی مردم امروز را با جمعیت خیالی روز تحلیف خود یا اکانت‌های فیک سعودی مقایسه کن. این یک قانون است: چیزهای خوب برای آدم‌های خوب رخ می‌دهد.

توزیع ۴۰۰ کیلو کیک در راهپیمایی

شنیده شد که در مراسم راهپیمایی 22 بهمن و همزمان با حضور سراسری مردم در خیابان‌های منتهی به میدان آزادی در تهران، اتحادیه قنادان با همراهی بسیج اصناف کشور اقدام به توزیع ۴۰۰ کیلو کیک کردند. اصناف با بیش از ۳ میلیون عضو بزرگترین تشکل غیردولتی است که نقش به‌سزایی در پیروزی انقلاب داشته است.

تجارت ایران و آمریکا نیم‌میلیارد دلاری شد

شنیده شد که جدیدترین آمار منتشره از سوی اداره آمار آمریکا نشان می‌دهد، مبادلات تجاری این کشور با ایران در یازده ماهه سال 2018 رشد 188درصدی داشته است. مبادلات تجاری دو کشور که در ماه‌های ژانویه تا نوامبر سال 2017 بالغ بر 6/174 میلیون دلار بوده در مدت مشابه سال 2018 با رشد حدود سه برابری به 1/503 میلیون دلار افزایش یافته است.

اختلافات در شورای شهر مهران

شنیده شد که آخرین خبرها از وضعیت شورای شهر مهران حاکی از آن است که بروز اختلاف و دودستگی در بین اعضای شورای شهر از اختلاف بر سر شهردار پیشین فراتر رفته و در بسیاری از حوزه‌های تصمیم گیری نمود یافته است، تا جایی که فرماندار این شهرستان با ارجاع آن به هیات حل اختلاف استان، تعیین تکلیف شورای شهر را از این هیات خواستار شده است.

خانواده مسیح علی‌نژاد در راهپیمایی

شنیده شد که خواهر و خوهرزاده مسیح علی نژاد خبرنگار ساکن خارج از کشور که علیه جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند در راهپیمایی دیروز بابل حضور یافتند. در حالی که معصومه علی‌نژاد قمیکلایی که خود را مسیح علی‌نژاد معرفی می‌کند و با پروژه‌های سرویس‌های امنیتی غربی به صورت شبانه روز برای مبارزه با حجاب اسلامی و همچنین جمهوری اسلامی همکاری می‌کند شرکت خانواده وی در راهپیمایی ۲۲ بهمن قابل توجه است.

وکیل اسماعیل بخشی احضار شد

شنیده شد که فرزانه زیلابی، وکیل دادگستری که وکالت اسماعیل بخشی، فعال کارگری زندانی را بر عهده دارد به دادسرای شهرستان شوش احضار شد. کانال تلگرامی«سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه»به نقل از این وکیل دادگستری نوشت:«ابلاغیه‌ای از سوی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شوش برای اینجانب ارسال گردید مبنی بر این که به عنوان مطلع در شعبه سوم بازپرسی حضور یابم. یکشنبه در دادسرا حاضر خواهم شد با این توضیح که احضار اینجانب، نوعی اعمال فشار بر وکیل پرونده تلقی می‌شود و دارای ایراد قانونی است.»

آغاز به‌کار حزب جداشدگان از «اعتماد ملی»

شنیده شد که حزب جدید برخی از اعضای جدا شده از حزب اعتماد ملی، با محوریت رسول منتجب‌نیا قائم مقام سابق این حزب آغاز به‌کار کرد. در مراسم افتتاح حزب جدید سمیه‌طهماسبی رئیس سابق شاخه بانوان اعتماد ملی، رحمت‌ا...بیگدلی، غلامعلی رجایی و برخی دیگر از شخصیت‌های اصلاح‌طلب حضور داشتند. رسول منتجب‌نیا در روزهای گذشته درباره اسم این تشکیلات جدید گفته بود: درباره نام حزب جدید، ۵ پیشنهاد مطرح و از میان آن ۳ اسم انتخاب شد و حزب جمهوریت هم از یکی از پیشنهادی ارائه شده به کمیسیون ماده ۱۰ وزارت کشور است که منتظر اعلام نهایی آن هستیم.

طلب کی‌روش دردسر بزرگ فدراسیون

شنیده شد که کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم‌ملی در حالی کشور را ترک کرد که طلب خود را از فدراسیون فوتبال دریافت نکرد. کارلوس کی‌روش با وجود آنکه فدراسیون بدهی نسبتا سنگینی به او داشت، همراه با ایران به جام‌ملت‌ها رفت و تنها زمانی این مساله را برملا کرد که منتقدان به او تاختند. با یک ضرب و تقسیم ساده به ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان می‌رسد. فدراسیون فوتبال در تلاش است تا این پول را از طریق فیفا پرداخت کند. بعد از صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی روسیه، فیفا باید ۹ میلیون دلار به تیم‌ملی پرداخت می‌کرد که تنها بخش کوچکی از آن را دریافت کرده است.

درگیری در زندان زنان قرچک

شنیده شد که پروانه مافی نماینده مجلس درباره درگیری در زندان زنان قرچک تهران گفت: وضعیت در زندان به حالت قبلی بازگشته و اوضاع آرام و تحت کنترل است. چون عفو عمومی شامل زندانیانی که جرمشان مواد مخدر بوده نمی شود، در نتیجه تعدادی از زنانی که مرتکب چنین جرمی شدند، شروع به سر و صدا کرده و نظم زندان را برهم ریختند. در نتیجه درگیری هایی که به وجود می‌آید، چند نفر آسیب دیدند. اخبار کاملی هنوز به دست ما نرسیده است چراکه با رابط پارلمانی سازمان زندان‌ها نتوانستیم صحبت کنیم. وضعیت در زندان به حالت قبلی بازگشته و اوضاع آرام و تحت کنترل است.

توهین نماینده ایذه به یک خانم

شنیده شد که هدایت‌ا... خادمی، نماینده ایذه (استان خوزستان) پاسخ توهین آمیزی به یکی از شهروندان که از نبود سرویس بهداشتی در ورزشگاه گلایه کرده بود داد. او چندی پیش در جواب یکی از مراجعان که تقاضای حل مشکلات مردم را داشت گفته بود:«به افراد عقب مانده‌ای مثل تو ارتباطی ندارد.» این نماینده مجلس پیش‌تر، بابت دریافت حقوق از شرکت نفت مورد توجه رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی قرار گرفته بود. وزارت نفت در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود:«بالاترین رقم پرداختی ناخالص به نمایندگانی که کارمند نفت محسوب می‌شوند، مربوط به جناب آقای هدایت‌ا...خادمی نماینده مدعی است که آخرین رقم دریافتی ناخالص ایشان بالغ بر ۲۷ میلیون تومان در ماه بوده است.»

ریزش دیوار یک مسکن مهر!

شنیده شد که ریزش دیوار حایل مسکن مهر «سیدآباد» مهاباد بر روی یک دستگاه خودرو حادثه آفرید و سبب کشته شدن 2 نفر شد. مدیرعامل سازمان آتش ‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد اظهار داشت: این خودرو پراید با 2 سرنشین در کنار یکی از دیوارهای حایل بین کوه و محوطه مسکن مهر پارک شده بود که ناگهان این دیوار فرو ریخت و خودرو در زیر آوار ماند. مسکن مهر سید آباد بخشی از مسکن مهر مهاباد است که یکهزار و 950 واحد مسکونی در قالب 21 تعاونی در آن احداث شده است. در طرح مسکن مهر مهاباد چهار هزار و 595 واحد مسکونی به شکل آپارتمان و خود مالکی در قالب 41 تعاونی احداث شده که تاکنون یکهزار و 800 واحد از این تعداد به بهره برداری رسیده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • FR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
    0 0
    بهتر است در خانه های خود بمانند وگرنه ...... ......

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس