کد خبر 904610
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶
اربعین - نمایه

رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی ستاد اربعین گفت: آن دسته از دوست‌داران اهل بیت که از کاروان اربعین جامانده و تمایل دارند بهره‌ای از ثواب آن ببرند، می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۲۳۳* کمک‌های کنند.

به گزارش مشرق، حسن پلارک با بیان اینکه امثال دیگر مجوز جدیدی برای ثبت موکب داده نمی‌شود، اظهار کرد: هیئت‌های مذهبی که موفق به برپایی موکب نشدند یا آن دسته از دوست‌داران اهل بیت که از کاروان اربعین جامانده و تمایل دارند بهره‌ای از ثواب آن ببرند، می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #233*(ستاره دویست و سی و سه مربع) به هر میزان دلخواه، کمک‌های خود را اهداء کنند.

وی تشکیل کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه را تدبیر ارزشمند ستاد اربعین حسینی دانست و تصریح کرد: این ستاد و 13 کمیته‌های آن، مردمی است و دولت نقشی در آن ندارد؛ یکی از خدمات عمده این است که زائران اعزامی کجا استراحت کنند، تغذیه و سایر خدمات مورد نیاز آن ها، کجا و چطور تأمین شود.

بیشتر بخوانید:

جزئیات اسکان زائران اربعین در "سامراء"

عکس/ لیستی متفاوت برای پیاده‌روی اربعین

پلارک ادامه داد: با توجه به ارتباطات منسجم و منظم ستاد بازسازی عتبات با دولت و مردم عراق، مدیریت کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه به ما واگذار شد.

وی با بیان اینکه میزبانان اصلی اربعین، مردم عزیز و دولت عراق هستند، گفت: وظیفه کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه، ساماندهی امور، تسهیل شرایط برای موکب‌ها و خادمان اعزامی از ایران، جلوگیری از هدر رفت منابع و تسهیل شرایط برای مشارکت خیرین است.

پلارک جمعیت خادمان اعزامی اربعین امسال را بیش از 150 هزار نفر برشمرد و یادآور  شد: سازماندهی و اعزام آن‌ها بر عهده کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه است؛ این خادمان از محل‌های خود کمک‌های مردمی را جمع‌آوری ‌و با هماهنگی ستاد بازسازی عتبات به عراق منتقل انتقال کرده و به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند.

رئیس کمیته اسکان، تغذیه و کمک‌های مردمی اربعین درباره داوطبان خدمت امسال اظهار داشت: امسال شاید پیش‌بینی می‌شد با توجه به شرایط اقتصادی کشور ضعیف باشیم؛ اما به قدری داوطلب داشتیم که شاهد افزایش 20 درصدی موکب‌ها بودیم به طوری که به مسئولان گفتیم این کار را متوقف کنید، چون بیش از این اسراف می‌شود.

وی درباره نوع کمک‌های مردمی گفت: هر موکبی نیازمندی‌های متفاوتی دارد؛ موکب‌ها معمولا در محل خود اطلاع‌رسانی و کمک‌هایی را جمع‌آوری می‌کنند اما بعضی نیازها را خودمان باید خرید کنیم؛ خریدهایی متمرکز که از نظر بسته‌بندی و بهداشت قابل نگهداری باشد، برای مثال گوشت مصرفی را باید طی 10 یا 15 روز مدیریت کنیم.

پلارک متذکر شد: بیشتر، نیاز به پرداخت و کمک نقدیست تا خود کمیته برای برخی نیازها خرید انجام دهد اما اقلام غیرنقدی مثل پتو هم نیاز است که البته باید پتوی نو اهدا کنند؛ خود ما هم هر سال پتوهای اهدایی را شسته و برای سال بعد بسته‌بندی می‌کنیم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس