کد خبر 894350
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۰
کاهو

محققان دریافتند می توان با تغییر درست در رژیم غذایی در هر سنی ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش داد.

به گزارش مشرق، بدون شک انجام منظم کولونسکوپی که از سن ۴۵ سال به بعد توصیه می شود، می تواند از ابتلا به بیماری یا پیشرفت بیماری پیشگیری کند.

بیشتر بخوانید:

درمان و علائم سندرم روده تحریک پذیر چیست؟

پزشکان عنوان می کنند مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده ریسک سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد درحالیکه خوردن مواد غذایی سرشار از فیبر این ریسک را کاهش می دهد.

به گفته محققان، داشتن رژیم غذایی گیاهی در مقایسه با رژیم غذایی غیرگیاهی موجب کاهش ریسک سرطان روده تا ۱۹ درصد و ریسک سرطان مقعد تا ۲۹ درصد می شود.

علاوه بر مصرف کمتر گوشت، افراد گیاهخوار کمتر شیرینی، تنقلات، غلات تصفیه شده و نوشیدنی های پرکالری و بیشتر میوه، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و مغزیجات اجیلی مصرف می کنند.

به گفته محققان، تاثیرات حفاظتی رژیم غذایی گیاهی بر اساس نوع آن تفاوت می کنند. انواع رژیم های غذایی گیاهی عبارتند از:

-پزو وجترین: ماهی و غذایی دریایی می خورند اما از خوردن سایر گوشت ها پرهیز می کنند که ریسک سرطان روده بزرگ را تا ۴۳ درصد کاهش می دهد.

- لاکتو-اوو وجترین: اجتناب از خوردن گوشت و در عین حال خوردن تخم مرغ و یا محصولات لبنی که ریسک سرطان روده بزرگ را تا ۱۸ درصد کاهش می دهد.

- گیاهخواری محض: اجتناب از مصرف تمامی گوشت ها، تخم مرغ، و محصولات لبنی که ریسک سرطان روده بزرگ را تا ۱۶ درصد کاهش می دهد.

شبه گیاهخواری: خوردن کمتر از یک وعده گوشت در هفته که ریسک سرطان روده بزرگ را تا ۱۸ درصد کاهش می دهد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس