معلمی در آمریکا - تایم - نمایه

«هوپ براون» معلم آمریکایی، با فوق‌لیسانس و ۱۶ سال سابقه کار، برای پرداخت قبض‌های خانه مجبور است پلاسمای خون و لباس‌های تنش را بفروشد و سه شغل داشته باشد.

به گزارش مشرق - مجله «تایم» آمریکا اخیراً در ادامه سری گزارش‌های متعدد خود با موضوع وضعیت زندگی و معیشت معلمان در این کشور، که اکنون دیگر با جمله «من یک معلم در آمریکا هستم» روی جلد این مجله، شناخته می‌شود، گزارش دیگری را منتشر کرده و در آن به این معضل اجتماعی در آمریکا پرداخته است. ترجمه این گزارش تایم، تحت عنوان «سه‌تا شغل دارم و پلاسمای خونم را می‌فروشم تا قبض‌هایم را بپردازم؛ معلم بودن در آمریکا، این‌گونه است[۱]»، در ادامه خدمت مخاطبین محترم مشرق ارائه می‌گردد.

تیتر اول مجله «تایم»: «فوق‌لیسانس، ۱۶ سال سابقه، و دو شغل اضافی دارم، و پلاسمای خونم را می‌فروشم تا قبض‌هایم را بپردازم؛ من یک معلم در آمریکا هستم»

«هوپ براون» با فروش پلاسمای خون خود دو بار در هفته، می‌تواند ۶۰ دلار درآمد داشته باشد و اگر لباس‌هایش را هم در یک فروشگاه امانت‌فروشی به فروش بگذارد، درآمدش اندکی بیش‌تر خواهد شد. این مبلغ معمولاً تنها برای پرداخت قبض برق یا قسط خودرویش کافی است. این نوع بندبازی [و وضعیت حساس] اقتصادی حالا دیگر بخشی از زندگی روزمره او شده است؛ وضعیتی که حدود دو دهه پیش، وقتی مدرک فوق لیسانسش را در رشته آموزش مقطع دوم [راهنمایی و دبیرستان] گرفت و معلم تاریخ یک دبیرستان شد، هرگز به فکرش هم خطور نمی‌کرد. براون اغلب از ساعت ۵ صبح تا ۴ بعد از ظهر در مدرسه‌اش در شهر «ورسای» ایالت کنتاکی کار می‌کند؛ سپس سرِ شغل دوم خود می‌رود تا فلزیاب [گیت بازرسی] ورزشگاه «راپ» [در شهر لکسینگتون] را کنترل و با مهمان‌های پرسروصدای آن جر و بحث کند تا بتواند درآمد سالیانه ۵۵ هزار دلاری‌اش را بیش‌تر کند. وی هم‌چنین با همسرش یک شرکت تور [بازدید از مکان‌های] تاریخی را نیز اداره می‌کند. براون می‌گوید: «من حقیقتاً عاشق تدریس هستم، اما برای کاری که انجام می‌دهیم، پولی [متناسب] به ما نمی‌دهند.»

«هوپ براون» دبیر تاریخ، پشت میز دبیرستان «وودفورد کانتی» شهر «ورسای»، جایی که تدریس می‌کند

این [اعتراض به پرداخت اندک]، تبدیل به شعار تظاهراتی بسیاری از معلمان مدارس دولتی در آمریکا شده که امسال در شش ایالت، مقابل ساختمان کنگره [ایالتی] دست به اعتصاب و تظاهرات زده‌اند. از آریزونا گرفته تا اوکلاهما، در ایالت‌های آبی [جمهوری‌خواه]، قرمز [دموکرات] و بنفش [متغیر در آرای انتخاباتی]، معلمان برای افزایش حقوق، مزایا و بودجه آموزش و پرورش دولتی دست به قیام زده‌اند. خشم آن‌ها، احساسات [و افکار] عمومی را نیز برانگیخته و سبب شده تا مباحثه‌هایی در سطح ملی در مورد نقش و ارزش معلمان و آینده آموزش و پرورش دولتی صورت گیرد.

بسیاری از معلمان، ده‌ها سال است که برای اعتراضات امسال زمینه‌چینی [و خود را آماده] کرده‌اند. آمار سازمان آموزش و پرورش نشان می‌دهد ۳/۲ میلیون معلم تمام‌وقتِ مدارس دولتی آمریکا (از مهد کودک تا دبیرستان)، دارند یکی از بدترین موارد رکود [و عدم افزایش] درآمد را در میان تمام مشاغل تجربه می‌کنند؛ درآمد معلمان آمریکا در حال حاضر، به طور متوسط، با در نظر گرفتن تورم، نسبت به سال ۱۹۹۰ کم‌تر است.

در همین حال، شکاف درآمدی میان معلمان و دیگر مشاغلی که افراد با مدارک تحصیلی مشابه در آن‌ها مشغول هستند، به بیش‌ترین میزان خود رسیده است. بنا به گزارش «مؤسسه سیاست‌های اقتصادی» (از اندیشکده‌های چپ‌گرا)، معلمان مدارس دولتی در آمریکا در سال ۱۹۹۴ نسبت به کارمندان در مشاغل قابل‌مقایسه [با معلمی]، حدود ۱/۸ درصد کم‌تر درآمد داشتند. آمار سال گذشته، نشان می‌دهد این رقم به ۱۸/۷ درصد رسیده است. گزارش‌های سازمان آموزش و پرورش نشان می‌دهد، در ایالت‌هایی مانند اوکلاهما، وضعیت از این هم بدتر است؛ در این ایالت، درآمد معلمان، با در نظر گرفتن تورم، طی دهه گذشته، [نه تنها ثابت نبوده و یا افزایش نداشته، بلکه] حتی ۸۰۰۰ دلار کاهش پیدا کرده و در سال ۲۰۱۶، به طور متوسط، به ۴۵,۲۴۵ دلار رسیده است. در ایالت آریزونا هم درآمد معلمان، با در نظر گرفتن تورم، ۵۰۰۰ دلار کاهش داشته است.

«هوپ براون» سرِ شغل دومش در ورزشگاه «راپ» در شهر لکسینگتون ایالت کنتاکی

کاهش بودجه آموزش و پرورش، صرفاً منحصر به حقوق معلمان نیز نمی‌شود. به گزارش «مرکز بودجه و اولویت‌های سیاسی»، سال ۲۰۱۵، ۲۹ ایالت، با در نظر گرفتن تورم، هم‌چنان نسبت به زمان قبل از «رکود بزرگ» [اواخر دهه ۲۰۰۰ در بازارهای بین‌المللی]، بودجه‌ای کم‌تر را به ازای هر دانش‌آموز، تخصیص می‌دادند که موجب شد تا مدارس دولتی، مخروب، بیش از حد شلوغ، و متکی به کتاب‌های قدیمی و لوازم زهوار دررفته شوند.

به نظر بسیاری از معلمان، این اتفاقات، پیامد جنگ ده‌ها ساله و میان‌حزبی بر سر آموزش و پرورش دولتی و نتیجه خستگی از دست اتحادیه‌های معلمان، علاقه به استانداردسازی برنامه آموزشی، و تعهد اذعان‌شده [و علنی] به ریاضت مالی است. همین مسائل موجب گسترش مدارس چارتری [و اجاره‌ای] (که بودجه عمومی دارند، اما به صورت خصوصی اداره می‌شوند)، و هم‌چنین اقداماتی نظیر تصمیم سال ۲۰۱۱ قانون‌گذاران ایالت ویسکانسین مبنی بر کاهش حقوق بازنشستگی معلمان و مزایای «چانه‌زنی جمعی» [مذاکره میان کارفرمایان و کارگران درباره دست‌مزد و مزایا] شده است. قانون‌گذاران ایالت کلرادو نیز امسال رأی به افزایش سن بازنشستگی و کاهش مزایای معلمان دادند.

هم‌چنان که ایالت‌های مختلف، مزایای معلمان را کاهش می‌دادند، بسیاری از ایالت‌ها هم با توجه به آزمون‌های استاندارد متناسب [با خواسته‌های خودشان]، تغییرات در برنامه تحصیلی و بررسی عملکرد معلمان، اقدام به تعیین معیارهای جدیدی برای [موفقیت و] دست‌آوردهای دانش‌آموزان کردند. بسیاری از معلمان، دیگر نتوانستند هم‌زمان با هدف قرار گرفتن مستقیم [درآمد و] جیب‌هایشان، از دست دادن کنترل بر کلاس‌های درس‌شان را هم تحمل کنند.

«بین تای» معلم رشته انسانی در مدرسه راهنمایی «همسایگی دانشگاه» در شهر نیویورک

موج [اعتراضات] از ایالت ویرجینیای غربی و در ماه‌های فوریه و مارس آغاز شد، زمانی که ۲۰ هزار معلم در سرتاسر این ایالت اعتصاب کردند. این معلمان (که طبق گزارش سازمان آموزش و پرورش، سال ۲۰۱۶ به طور متوسط ۴۵,۷۰۱ دلار درآمد داشتند) اعلام کردند تا زمانی که دولت، خواسته‌های آن‌ها مبنی بر تأمین کامل بودجه مزایای بیمه‌ای و افزایش درآمدهایشان را برآورده نکند، اعتصاب خواهند کرد. این افراد، به جای این‌که سر کلاس‌هایشان بروند، مقابل ساختمان کنگره [ایالت ویرجینیای غربی] راه‌پیمایی و میان دانش‌آموزان [خانواده‌های] کم‌درآمدی که به غذاهای رایگان مدرسه وابسته بودند، بسته‌های ناهار توزیع کردند؛ و تماشا کردند که چگونه حمایت‌های عمومی به سوی آن‌ها سرازیر شد. پس از نُه روز [تعطیلی] مدرسه، قانون‌گذاران ناچاراً کوتاه آمدند و با افزایش ۵ درصدی درآمد معلمان موافقت کردند.

چند هفته بعد، اعتصاب مشابهی در اوکلاهما، قانون‌گذاران این ایالت را وادار کرد تا به منظور تأمین بودجه برای معلمانی که هم‌چنان برای رسیدن به بودجه بیش‌تر اعتصاب می‌کردند، برای اولین بار طی حدود ۳۰ سال، قانونی مبنی بر افزایش چشم‌گیر مالیات را تصویب کنند. معلمان در ایالت‌های دیگری مانند کنتاکی و آریزونا (هر دو طرف‌دار جمهوری‌خواهان) نیز از این ایالت‌ها الگوبرداری کردند.

البته معلمان گاهاً با مخالفت‌هایی از سوی مقامات ایالتی و فدرال نیز مواجه می‌شدند. «بتسی دِواس» وزیر آموزش و پرورش، ماه آوریل از معلمان اعتصاب‌کننده انتقاد کرد، گفت این افراد در خدمت به دانش‌آموزان خود کوتاهی می‌کنند، و از آن‌ها خواست «مخالفت‌های بزرگانه» را وارد کلاس درس نکنند. وقتی تابستان، شروع و مدارس، تعطیل شد، انگیزه معلمان نیز فروکش کرد. ماه ژوئن، دیوان عالی حکم کرد که اتحادیه‌های [فعال در] بخش عمومی، حق ندارند از افراد غیرعضو، هزینه [و بودجه کمکی] دریافت کنند؛ تصمیمی که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، می‌تواند بودجه و قدرت تأثیرگذاری اتحادیه‌های کارآمد معلمان را کاهش دهد. ماه آگوست، دیوان عالی ایالت آریزونا نیز با طرحی که قرار بود بودجه سالیانه آموزش و پرورش این ایالت را ۶۹۰ میلیون دلار افزایش دهد، مخالفت کرد.

دسته‌های کتاب روی میز در کلاس «بین تای» معلم مدرسه راهنمایی «همسایگی دانشگاه» در شهر نیویورک

[در حال حاضر،] معلمان برای بازپس‌گیری دست برتر [مقابل دولت] قیام کرده‌اند. برخی از آن‌ها در ایالت واشینگتن پیشاپیش دست به اعتصاب زده‌اند و بعضی دیگر هم در لس‌آنجلس و ویرجینیا تهدید کرده‌اند که اعتصاب خواهند کرد. معلمان هم‌چنین وعده داده‌اند که با قدرت در انتخابات میان‌دوره‌ای [کنگره] ماه نوامبر، جایی که صدها معلم با قول افزایش حمایت از مدارس دولتی نامزد شده‌اند، شرکت خواهند کرد. معلمان هم‌چنین تلاش کرده‌اند تا به عموم مردم آمریکا یادآوری کنند که آن‌ها [معلم‌ها] در خط مقدم [دفاع از] امنیت اجتماعی‌ متزلزل در آمریکا هستند، چراکه با کودکانی سر و کار دارند که با بحران مواد مخدر، زندگی در فقر، و ترس از تیراندازی بعدی در مدرسه‌شان دست و پنجه نرم می‌کنند.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد عموم مردم نیز طرف‌دار معلمان هستند. نتایج نظرسنجی مشترک [سازمان آماری فرانسوی] «ایپسو» و روزنامه یواس‌ای‌تودی که ۱۲ سپتامبر منتشر شد، حاکی از آن است که ۶۰ درصد از مردم آمریکا معتقدند معلمان در این کشور حقوق کافی نمی‌گیرند و اکثرِ حامیان هم حزب جمهوری‌خواه و هم حزب دموکرات نیز حق اعتصاب را برای معلمان قائل هستند. «روزا خیمنز» یکی از معلمان لس‌آنجلس می‌گوید: «ما باید [اعتراضاتمان را] شدیدتر و گسترده‌تر سازمان‌دهی کنیم. آتش مردم [در حمایت از معلمان] روشن شده است.»

«روزا خیمنز» معلم مطالعات اجتماعی در «مدرسه اجتماعی دانشگاه کالیفرنیا» در لس‌آنجلس

مادرِ «ایلین هاچینسون»، سال ۱۹۷۰ زمانی که در ایالت اوکلاهما شروع به تدریس کرد، سالیانه ۷۰۰۰ دلار درآمد داشت؛ با در نظر گرفتن دلارِ سال ۲۰۱۸، این رقم حدود ۴۵ هزار دلار می‌شود؛ تقریباً همان مقداری که خود هاچینسون (برنده جایزه معلم سال ۲۰۱۳) اکنون پس از ربع قرن تدریس، درآمد دارد. هاچینسون ۴۸ ساله، نسل چهارم معلمان [در خانواده خودش] است و دخترش هم برنامه دارد که معلم شود. هاچینسون می‌گوید هیچ‌وقت شغل معلمی را به خاطر پول انتخاب نکرده است، اما «قطعاً می‌خواهم آن‌قدری که ارزش دارم، درآمد هم داشته باشم.»

از سال ۱۶۴۷، زمانی که نظام مدارس دولتی برای اولین بار در ایالت ماساچوست تأسیس شد، بسیاری از شهرها در زمینه پرداخت حقوق معلمان مشکل داشته و به دنبال افرادی بوده‌اند که با حقوق کم‌تر، این کار را انجام بدهند. اواسط دهه ۱۸۰۰، «جان سووت» سرپرست آموزش و پرورش دولتی کالیفرنیا، از این‌که معلمان «هم‌تراز با کار فکری یک وکیل، پزشک، عالم دینی و یا سردبیر حقوق نمی‌گیرند» ابراز تأسف کرد. وی سال ۱۸۶۵، مطلبی را نوشت که پیش‌بینی استدلال‌های امروز معلمان بود: «نباید از معلمان انتظار داشت که فرزندان دیگران را با نان عقل [و آموزش‌های تحصیلی] تغذیه کنند، اما شکم فرزندان خودشان را با سنگ.»

حوزه تدریس، از مدت‌ها پیش، تحت سلطه زنان بوده است و کارشناسان بر این باورند که حقوق نسبتاً کم این شغل نیز ریشه در تبعیض جنسیتی دارد. «سوزان موور جانسون» استاد آموزش دانشگاه هاروارد و کارشناس سیاست‌های آموزشی، می‌گوید: «[دلیل کمی حقوق معلمان و] «یارانه مخفی حوزه آموزش دولتی» این است که معلمان برای سال‌های متمادی، لزوماً افرادی بودند که با سطوح پایین حقوق کار می‌کردند، چون واقعاً گزینه دیگری به جز تدریس نداشتند.»

اندیشکده مؤسسه سیاست‌های اقتصادی می‌نویسد که سال ۱۹۶۰، تدریس برای زنان نسبت به مشاغل قابل‌مقایسه دیگر، سودآورتر بود، اما دلیل این مسئله، فرصت‌های شغلی محدود [زنان] بود، نه حقوق بیش‌تر. ورود گسترده‌تر زنان به مشاغل دیگر، موجب شد تا انتخاب حرفه معلمی، برای دیگران، به تصمیمی هزینه‌بر تبدیل شود. به عنوان مثال، بر اساس گزارش «اداره آمار کارگری»، پرستاران حرفه‌ای (که باز هم طی تاریخ، عموماً زن بوده‌اند) با درآمد متوسط سالیانه حدود ۷۳,۵۵۰ دلار در سال ۲۰۱۷، نسبت به معلمان، حقوق بسیار بیش‌تری دریافت می‌کنند. کمبود پرستار در برخی نقاط آمریکا، سبب شده تا پرستاران، اضافه‌کار، مسکن رایگان، غرامت، و امتیازات دیگری دریافت کنند. این در حالی است که کم‌بود معلم در آمریکا صرفاً موجب بزرگ‌تر کردن کلاس‌ها، کوتاه‌تر کردن هفته تحصیلی، و اعطای مجوز اضطراری تدریس به افرادی شده است که هنوز برای تدریس، آموزش ندیده‌اند.

بخش‌هایی از مدرسه راهنمایی «کارول» در شهر «رالی» ایالت کالیفرنیای شمالی

«مرکز ملی آمار آموزش و پرورش» میانگین ملی حقوق سالیانه یک معلم مدرسه دولتی را در حال حاضر ۵۸,۹۵۰ دلار تخمین زده است، که در بسیاری از مناطق، درآمد معقولی محسوب می‌شود، اما درآمد واقعی معلمان در هر ایالت با ایالت دیگر، تفاوت زیادی دارد و معمولاً کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد. وقتی درآمد معلمان را با دیگر مشاغل با سطح مشابه تحصیلات مقایسه می‌کنیم، درآمد معلمان رنگ می‌بازد. به عنوان نمونه، سال ۲۰۱۶، میانگین سالیانه حقوق پایه یک معلم، ۳۸,۶۱۷ دلار، و ۲۰ درصد کم‌تر از مشاغل دیگری بود که مدارک دانشگاهی نیاز دارند.

واکنش‌های عمومی به اعتراضات معلمان، نشان‌دهنده ایجاد یک تغییر در نگرش‌ها نسبت به شغل معلمی است. حتی در ایالت‌های محافظه‌کار هم بسیاری از رأی‌دهندگان خواستار افزایش مالیات‌ها برای حمایت از آموزش و پرورش دولتی شده و از قانون‌گذاران خواسته‌اند اقدامات در زمینه کاهش بودجه مدارس را متوقف کنند. بودجه‌های ایالتی آموزش و پرورش، ده سال پیش زمانی که ایالت‌های رکودزده، بودجه آموزش را کاهش دادند و مالیات‌ها را کم کردند، از لبه صخره [به شدت] سقوط کرد. اکنون به نظر می‌رسد قیام در ویرجینیای غربی، سرآغاز حمایت‌های عمومی از پُر کردن مجدد خزانه [بودجه آموزشی] شده باشد.

با این حال، دعوا بر سر حقوق معلمان نیز، مانند اکثر داستان‌های دیگر، لایه‌های خاکستری زیادی دارد. مزایای سخاوتمندانه بازنشستگی و بسته‌های مزایای درمانی‌ای که اتحادیه‌های معلمان در دوران‌های بهترِ مالی برای دست‌یابی به آن‌ها مذاکره کرده‌اند، شیره بسیاری از ایالت‌ها را کشیده‌اند. آن‌هایی که معتقدند اکثر معلمان درآمد مناسبی دارند، برای اثبات دیدگاه خود، به همین مزایا و هم‌چنین تعطیلات تابستانی معلمان اشاره می‌کنند.

برخی از گزارش‌های مجله «تایم» درباره وضعیت معلمان در آمریکا

در مقابل، معلمان می‌گویند که این امتیازات ظاهری، اغلب در بررسی دقیق‌تر، ناپدید می‌شوند. بسیاری از معلمان سراسر تابستان را کار می‌کنند: برنامه درسی تدوین می‌کنند، در کلاس‌های تداوم آموزش و توسعه شغلی شرکت می‌نمایند، و کلاس‌های تابستانی در مدارس برگزار می‌کنند؛ و به این ترتیب عملاً [مانند مشاغل دیگر] تمام سال را کار می‌کنند. واقعیت این است که معلمان (که حدود ۴۰ درصد از آن‌ها به خاطر وابستگی ایالت‌ها به برنامه‌های بازنشستگی، تحت حمایت طرح تأمین اجتماعی قرار نمی‌گیرند) برای آن‌که مشمول حقوق بازنشستگی شوند، باید در یک ایالت باقی بمانند. مطالعات نشان می‌دهد که اکثر معلمان جدید به اندازه کافی در یک منطقه باقی نمی‌مانند تا واجد شرایط دریافت حقوق بازنشستگی شوند. حتی آن‌هایی هم واجد شرایط بازنشستگی می‌شوند، وقتی حقوق کنونی‌شان کفاف هزینه‌های زندگی‌شان را نمی‌دهد، قطعاً نمی‌توانند دلشان را به پرداختی‌های آینده خوش کنند.

«ناشوندا کوک» معلم مدرسه‌ای در شهر «رالی» ایالت کالیفرنیای شمالی و مادر تنهای دو فرزند، می‌گوید: «برای شرکت‌های تأسیساتی[آب، برق، گاز، تلفن و...] اهمیتی ندارد که شما امروز با یکی از دانش‌آموزان‌تان روز عالی‌ای را گذرانده‌اید [و به او خیلی کمک کرده‌اید]. برای آن‌ها اصلاً مهم نیست که شما مربی تیم فوتبال [مدرسه و خیلی محبوب] هستید. آن‌ها از شما می‌خواهند بابت خدماتی که ارائه می‌دهند، پول بپردازید. نمی‌توانم به شما بگویم تابستان امسال چند نامه [و اخطاریه] دریافت کردم که می‌گفتند «اخطار نهایی».» کوک که سالیانه ۶۹ هزار دلار درآمد دارد، معمولاً سر ویزیت‌های پزشکش حاضر نمی‌شود تا بتواند سهم بیمه خودش را پس‌انداز کند؛ وی نگران هزینه دانشگاه دختر بزرگ‌ترش هم هست. وی می‌گوید: «مطالبه [من و معلمان دیگر،] افزایش حقوق یا درآمد بیش‌تر نیست؛ فقط دست‌مزدی است که بتوان با آن زندگی کرد.»

«ناشوندا کوک» در مدرسه راهنمایی «کارول» در «رالی» ایالت کالیفرنیای شمالی، جایی که درس می‌دهد

درآمدهای ثابت یکی از دلایلی هستند که معلمان فکر می‌کنند موجب شده تا مدارس دولتی با بحران استخدام مواجه شوند. امسال در اوکلاهما، تعداد معلمانی که بدون آموزش‌های سنتی، مجوزهای اضطراری تدریس دریافت کردند، رکورد زد. در آریزونا، مدارس از نیروهای خارجی برای تکمیل کادر آموزشی خود استفاده کردند. سال گذشته، مدارس دولتی آمریکا ۲۸۰۰ معلم خارجی را با ویزاهای ویژه استخدام کردند؛ در حالی که این تعداد، ۱۵۰۰ نفر در سال ۲۰۱۲ بود.

در عین حال، این مسیر [و راه‌حل] هم در حال خشک شدن [و از کار افتادن] است. «انجمن آمریکایی دانشگاه‌های تربیت معلم» گزارش داده است که بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ تعداد معلمانی که توانسته‌اند دوره‌های آمادگی تدریس را تکمیل کنند، ۲۳ درصد کاهش داشته است. پس از همه این‌ها هم وقتی معلمان می‌توانند به کلاس درس برسند، باز هم فرسایش زیاد است: مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان داد که دست‌کم ۱۷ درصد از معلمان جدید، طی پنج سال اول، شغل خود را رها می‌کنند.

هاچینسون می‌گوید دخترش قصد دارد سنت خانوادگی «معلم شدن» را ادامه دهد، اما طی کردن این مسیر برای کودکی که در طبقه متوسط زندگی می‌کند، بسیار سخت شده است. دیگر برادران و خواهران هاچینسون (یکی وکیل، دیگری مهندس و آن یکی فیزیوتراپ) همگی مدرک دانشگاه گرفته‌اند، اما درآمد هاچینسون معادل نیمی از درآمد آن‌هاست. خود هاچینسون می‌گوید: «برادر کوچک‌تر من مهندس است؛ اضافه‌کاری که دریافت می‌کند از حقوق من بیش‌تر است.»

«ناشوندا کوک» (وسط) در خانه و کنار دخترانش در شهر «رالی» ایالت کالیفرنیای شمالی

با آغاز سال تحصیلی جدید، بسیاری از معلمان دارند اعتراضات فصل بهار را از همان جایی که متوقف شده بود، دوباره از سر می‌گیرند. ماه آگوست در لس‌آنجلس، معلمان رأی مثبت دادند به این‌که اگر مذاکرات بر سر حقوق معلمان و اندازه کلاس‌ها [تعداد دانش‌آموزان در هر کلاس] هم‌چنان بی‌نتیجه ماند، دست به اعتصاب بزنند. معلمان در برخی مناطق واشینگتن، همین الآن در اعتصاب به سر می‌برند و درخواست کرده‌اند که بخشی از بودجه آموزشی تازه تخصیص داده شده، برای افزایش حقوق آنان هزینه شود. در ویرجینیا، معلمان احتمال برگزاری یک اعتصاب ایالتی را مطرح کرده‌اند.

براون، همان معلم اهل کنتاکی، می‌گوید این مبارزه یا باید الآن انجام شود یا هیچ‌وقت. وی هشدار می‌دهد که اگر کاهش بودجه و خصوصی‌سازی مدارس ادامه یابد، تدریس دیگر شغلی عملی [و منطقی] برای افراد تحصیل‌کرده، علاقه‌مند و آرمان‌گرا نخواهد بود. براون درباره تدریس نه به عنوان یک شغل، بلکه به عنوان یک وظیفه [و دِین اجتماعی] صحبت می‌کند. می‌گوید: «من لزوماً آدم مذهبی‌ای نیستم، اما معتقدم من را این‌جا [آفریده و در این موقعیت] قرار داده‌اند تا معلم باشم. من فقط می‌خواهم بتوانم این کار را [در عین حمایت شدن] از نظر مالی انجام بدهم.» با این وجود، از دید براون، مسئله فقط این نیست که او و دیگر همکاران معلمش چه‌قدر ارزش دارند، چون آن‌ها در کلاس، تنها نیستند. این معلمان معتقدند که اگر عموم مردم در کنار آن‌ها قرار گرفته‌اند، نهایتاً، به خاطر بچه‌هاست.


[۱] 'I Work 3 Jobs And Donate Blood Plasma to Pay the Bills.' This Is What It’s Like to Be a Teacher in America Link

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 132
  • در انتظار بررسی: 6
  • غیر قابل انتشار: 16
  • US ۰۱:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    رسانه ای حق دارد معضلات معلمان امریکا را پوشش دهد که ابتدا معضلات معلمان کشور خودش را بررسی کند. شما که حتی یک مقاله نه یک جمله ! در مورد معلمان مسافرکش ایران مطلب ننوشته اید اخلاقا محق نیستید.
    • IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      78 90
      تو این گزارش نوشته شده حقوق معلم های ایران خوبه؟؟ چرا مثل عقده ای ها همه چیز را قاطی می کنی این گزارش می گه آمریکا اون بهشتی که شما تو ذهنتون ساختین یا ساختن کردن تو ذهنتون نیست وضع ایران را خودمون می بینیم لازم به یادآوری شما نبود
    • IR ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      58 10
      میانگین درآمد خانوار در آمریکا در حدود 60 هزار دلار هست و هزینه های زندگی را هم می توانید سرچ کنید واقعا معقول هست
    • IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      63 15
      وضعیت معلمان ایران عالییییییییست. حتی یه گدا یا بیکار هم هم نداریم. همه چیز آرومه مرگ برامریکا
    • IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      28 6
      مقایسه موردی مهم نیست آمار مهمه میانگین میانه و انحراف معیار اگر می خواهید کاری کنید این سه معیار را برای درآمد خانوار و هزینه های زندگی در دو کشور مقایسه کنید
    • US ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      3 8
      ناشناس 8:50 یعنی هر مشکلی رو که مردم می بینند نباید رسانه ها به آن ورود کنند ؟
    • علی IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      11 47
      این گزارش بهشت خیالی برخی ها رو نشون میده. مدتی پیش هم خبری تو رسانده ها بود از خودکشی پزشکان افسرده آمریکا. حالت کشتارهای روزانه انفرادی و دسته جمعی یکدیگر که خودشون آمار میدن به کنار. و کلی جنایت و فساد و… . چرا اینقدر روآمریکا تعصب دارید… ؟
    • محمد IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      36 23
      جالبه فرهنگی های ایرانی مینالن والا من که هر فرهنگی اطرفم میبینم اوضاعشون خوبه همین جماعت بودن که برای حقوق بیشتر برا روحانی غش میکردن بهش رای داد حالا مینالن حالا خوبه میدونیم فقط به فکر پولن و ذره ای برا آموزش محصلین اهمیتی نمیدن
    • IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      13 10
      اين گزارش از مجله تايم نقل شده./ اين مجله متعلق به جمهوري اسلامي ايران نمي باشد جهت اطلاع كساني كه به چاپ اين گزارش انتقاد دارند
    • IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      10 1
      جناب ناشناس ۱۱:۱۶ مساله اینه که تایم خیلی گزارش های دیگه هم منتشر میکنه که مشرق پخش نمیکنه و در ضمن نکته اینه که کجا مشرق به دغدغه معلمین ایران پرداخته که حالا رفته سراغ همکاران آمریکایی !؟
    • سیدعلی IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      6 7
      سلام. نظرنویس 01:37 اگر بی بی سی یا صدای آمریکا از آن سوی دنیا حتی مشکلات کوچک کشور را بزرگنمایی کنند یا واقعیات را وارونه جلوه دهند چه؟! اتفاقا یکی از رسالتهای رسانه بویژه در ایران اسلامی نشان دادن واقعیتهای تلخ جوامع غربی و نیز نظام های سرمایه داری است. بسیاری از مشکلات فعلی ما نیز از اندیشه سرمایه داری برخی از مدیران و مسئولان مملکت نشات می گیرد. برخی مردم نیز تصور می کنند آن طرف دنیا همه در رفاه و خوشی هستند و پول پارو میکنند. سرمایه داران نوکیسه وطنی نیز از این ناآگاهی مردم سوء استفاده میکنند و اقتصاد کشور را روزبه روز به سمت سرمایه داری و بدترین نوع سرمایه داری که سرمایه داری آمریکایی است سوق می دهند.
    • IR ۲۰:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 0
      به این مقایسه ها چهارصد سال غارت کشورهای مختلف توسط جنایتکار تاریخ بشریت یعنی آمریکا رو هم اضافه کنید بعدا بیاین از مشکلات کشور چهل ساله ما صحبت بفرمایید اون هم با این همه خباثت بر علیهش.
  • SE ۰۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    78 28
    دیگ به دیگ میگه زیرت سیاه
    • IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      25 9
      آمریکا که دیگ نیست آمریکا بهشته!
    • SE ۱۶:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      11 15
      امریکا لجن ترین مکان دنیاست
  • TR ۰۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    91 22
    ایناکحرف مفته. اینکه چه شرایطی داشته ایشون باید مشخص بشه. اما در آمریکا حتی دانشجوهای تحصیلات تکمیلی به راحتی با پول بورس زندگی میکنند. این چرت ها را دیگه چاپ نکن. همه کشور ها در حال فروپاشی هستند غیر از ایران!
    • IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      10 26
      از کی شنیدی از خود ترامپ
    • IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      11 7
      با این حرفها صف خروج(فرار) ملت از فرودگاه ها جمع نمی شه . فکری برای رئیس جمهورتون بکنید که همه رو داره از ایران فراری می ده . از اون ور احمدی نژاد رو بخاطر همایش ایرانیان خارج از کشور جاسوس کردید و تکفیر از این ور حالا نمی تونید جمع کنید.
    • IR ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      19 4
      من معلم سی و یک سال خدمت هستم ؛ فقط اگر وضع معلمان آمریکا این حد خرابه امکان این همه رشد اقتصادی و تکنیکی وجود نداشت . گزارررررش از هر منبعی باشه قابل اعتنا نیست مغزهای متفکر ایران و جهان اونجا میروند چون شرایط بهتره
    • AE ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      6 16
      گزارش رو مجله تایم فکر می کنم داده. اگه انگلیسی بلدی برو اونجا کامنت بذار چرت ننویسن. دایه مهربان تر از مادر که میگن شماهایید. خود مجله آمریکایی گزارش داده شما از ایران میگی اینطور نیست؟!!!
  • IR ۰۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    61 14
    خوش بحالشو نمی تونن اعتراض کنن اینجا معلما زیر خط فقرن ولی جرات اعتراض هم ندارن فوری یه برچسب و...
    • IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      8 21
      جرأت ندارند. پس انهایی که روبه رویی مجلس جمع می شوند ساکنین ایران نیستند؟
    • IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      12 5
      اونا بازنشسته و چون بازنشسته هستن براشون تره هم خورد نمی کنن
  • NL ۰۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    56 5
    ,واقعا وضعیت امریکایی ها خیلی بده دارند از گشنگی میمیرند اقازاده ها هم برای اردوی جهادی رفتند اونجا . ای کاش این فرصت نصیب من هم میشد .
    • IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      16 0
      باید بهشون پناهندگی بدیم
  • IR ۰۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    33 2
    هاچینسون می‌گوید دخترش قصد دارد سنت خانوادگی «معلم شدن» را ادامه دهد، اما طی کردن این مسیر برای کودکی که در طبقه متوسط زندگی می‌کند، بسیار سخت شده است. دیگر برادران و خواهران هاچینسون (یکی وکیل، دیگری مهندس و آن یکی فیزیوتراپ) همگی مدرک دانشگاه گرفته‌اند، اما درآمد هاچینسون معادل نیمی از درآمد آن‌هاست. درآمد معلم نصف درامد فیزیوتراب!!!! ما چقدر عدالت داریم نسبت به این کفار
    • AE ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      7 3
      الان تو ایران وضعیت شغلی معلمان نسبت به شغل هایی مثل مهندسی یا وکالت و...خیلی بهتره
  • IR ۰۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    68 7
    درسته هزینه ها در امریکا و حتی همین ترکیه نسبت به ایران چهار تا چهل برابر هست اما درآمدها هم چند برابر هست مهم سطح رفاه طبقه متوسط هست که در ایران زیر استاندارد هست هر چند ایران با این وضع تحریم و هشت سال جنگ باز فشار زیادی رو تحمل می کنه
    • IR ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      14 9
      آمریکا دویست ساله در حال چپاول دنیاست با این وجود هنوز گرسنه داره!!!!!
    • IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      7 1
      هزینه اونجا چهل برابره ؟!!! قیمت خونه در تهران گرانترینه در سطح کره زمین . ماشین در اینجا اونم یکمشت فرغون گرانترینه در سطح کره زمین . اونوقت درآمد چی ؟ انصافم خوب چیزیه
  • IR ۰۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    48 5
    چه کشور بدیه امریکا.خوش به حال ما که پراید ۴۰ میلیونی داریم
    • ناشناس IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
      5 0
      تو آمریکا همونم نداره .
  • قیم نیستی جناب مسئول IR ۰۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    13 23
    اقتصاد پیشرفته که سر و دست میشکنن و از هر نقدی دربارش وحشت دارن ، اقتصاد لیبرالی ، اقتصاد سیستم طبقاتی ، بهره کشی سرمایه داری ، اقتصاد که برای یک درصد از جمعیتش با پولهای کثیف از درآمدهای کثیف ۹۹ درصد دیگر رو با چوب قوانینی که بنفع منافعشان تنظیم میکنند استثمار میکنند . تفرعن و توحش بازگشت به بدویت است .
    • DE ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      16 7
      حالم از هرچی چپول و کمونیسته به هم می خوره اگر اینقدر از سرمایه داره بدت میاد گم شو کره شمالی روزی یک وعده سیب زمینی اب پز بخور
    • RO ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 15
      ۱۵۳۵ اولا که خودت گمشو ثانیا مگه غیر از اینه؟ اقتصاد سرمایه داری جاری یه اقتصاد فاسده و باید درست شه. احیانا تو ولایتتون هر کی از سرمایه داری انتقاد کنه بهش انگ کمونیست میزنن
    • IR ۲۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      5 3
      من نمیخوام در مورد توانمندی کشوری اغراق کنم اما آمریکا در زمینه های مختلف در کشور خودش دقیقا می دونه داره چکار میکنه و چطور باید مشکلاتش رو حل کنه چون تمام نخبه های ام آی تی،هاروارد و استفورد و پرینستون و تعداد زیادی از زبده ترین های دنیا رو در زمینه های مختلف فرهنگی و اقتصادی و ...در اختیار داره
  • IR ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    28 2
    بهشون اقامت بدین بیان اینجا کار کنند بنده خداها گناه دارند با اون اقتصاد خراب امریکا
  • IR ۰۵:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    39 5
    پس چطور اکثر دانشجویان ایرانی فقط با فاند دانشگاه میتونن بهترین ماشینهارو سوار بشن دیدم که میگم فقط نقل قول نیست
  • FI ۰۵:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    29 4
    باز هنوز خوب است شانس آوردن که مثل مال خودمان یکی از کلیه هایشان را نمی فروشند.خون و لباس میشود دوباره برشگردان ولی کلیه فکر نمیکنم.
    • IR ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      13 5
      تو فنلاند هم کلیه میفروشن؟!!
  • IR ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    28 5
    باید سریعا بهشون کمک کرد!
  • ناشناس AE ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    43 8
    خجالت داره،در سال ۲۰۱۸اکثریت مردم به اینترنت و اطلاعات دسترسی دارند و از اوضاع اقتصادی دنیا مطلع هستند...حداقل از اوضاع اقتصادی کشور خودشون خبر دارند...
    • IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      3 11
      اینترنت! چه منبع موثقی!
    • IR ۰۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
      2 0
      نه عزیزم منبع موثق می خوای صدا و سیما
  • IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    17 9
    واقعا چند مستند درباره وضعیت آمریکا ساخته ایم؟
    • IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      9 1
      شما اول یک مستند در مورد دلار و سکه و پوشک و بانک ها و مؤسسات مالی اعتباری و شرکت های خودروسازی و مدارس و این جور چیزای خودمون بساز بعد برو در مورد آمریکا بساز. درآمد معلم آمریکایی در حد 20 برابر درآمد معلم ایرانی است. حقوق ماهیانه من معلم در حد 200 دلار است.
    • IR ۲۳:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
      1 0
      جواب 15:30 الآن شما باید جواب گو باشید یا ما؟!!! امثال شما ها میخواستین با کد خدا زد و بند کنید و مملکت رو گل و بلبل کنید و این وضعیت اسفبار رو به وجود آوردین اون وقت ما باید جواب بدیم. پرو تر از این لیبرالها در دنیا وجود نداره.
  • IR ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    26 10
    صداوسیمای ما خوابه...خبرنگارش در نیویورک چه می کنه؟
    • IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      15 0
      مشغول گردش در نیویورکه
  • IR ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    9 20
    تیتر گزارش را می زدید آمریکای بزک شده
    • NL ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      33 7
      فعلا که یه تهدید سادش دلار رو چهاربرابر کرد تو ایران.خجالت بکشید همه چیزدانهای عرزشی!
    • IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      8 16
      شما هیچ چیزندان داعشی که عشق آمریکا کورت کرده چرا تحمل یه حقیقت ساده از فلاکت معلمان آمریکایی رو نداری
  • IR ۰۶:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    33 17
    هم معلم های ایران و هم آمریکا دچار مشکل مالی هستند...اما برخی می خواهند یک طرفه ببینند.
    • مهندس هوافضا IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 6
      البته در اقوام من هم چندتا معلم هست که خیلی وضع مالی خوبی دارند. زن و شوهر کار مکینند و خانه خریدن و ماشین و بد نیست واضاعشون
    • محمد IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 8
      در اقوام من چندتا معلم هستند درسته مشکل دارند اما به هیچ عنوان مثه اونجا نمیشه ( اغلب زنهاشون خونه دارن ومجبور به کار نیستن، چند شغله نیستن فوقش دوشغل اونم جایی سرمایه گذاشتن ،خون و فروش لباسم ندارن.‌.. ) ( مشکلشونم خرید خونه است و مثلا ماشین خوب نه اجاره بها و... البته اگه متوسط زندگی کنن) مخصوصا توی شهرستانها‌‌. یه خرده از بتی که از کشور های دیگه ساختیم ،دوربشیم و واقعیت رو ببینیم.
    • محمد IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      1 4
      در اقوام من چندتا معلم هستند درسته مشکل دارند اما به هیچ عنوان مثه اونجا نمیشه ( اغلب زنهاشون خونه دارن ومجبور به کار نیستن، چند شغله نیستن فوقش دوشغل اونم جایی سرمایه گذاشتن ،خون و فروش لباسم ندارن.‌.. ) ( مشکلشونم خرید خونه است و مثلا ماشین خوب نه اجاره بها و... البته اگه متوسط زندگی کنن) مخصوصا توی شهرستانها‌‌. یه خرده از بتی که از کشور های دیگه ساختیم ،دوربشیم و واقعیت رو ببینیم.
    • محمدم IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      6 7
      من هنوز معلم فقیر ندیدم. حتی یک معلم گرسنه هم ندیدم. مخصوصا توی شهرستانها‌‌. اما ضعیف و متوسط و محروم از برخی امکانات دیده ام. واقع بین باش احمق
    • محمود IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      0 4
      ایرانی ها چند شغله نیستن فوقش دوشغل اونم جایی سرمایه گذاشتن
    • کاویان م IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      0 4
      در اقوام من هم چندتا معلم هست
    • IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      0 3
      فروش خون و فروش اعضای بدن کار خوبی نیست
    • محمد IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      1 2
      در اقوام من چندتا معلم هستند درسته مشکل دارند اما به هیچ عنوان مثه اونجا نمیشه ( اغلب زنهاشون خونه دارن ومجبور به کار نیستن، چند شغله نیستن فوقش دوشغل اونم جایی سرمایه گذاشتن ،خون و فروش لباسم ندارن.‌.. ) ( مشکلشونم خرید خونه است و مثلا ماشین خوب نه اجاره بها و... البته اگه متوسط زندگی کنن) مخصوصا توی شهرستانها‌‌. یه خرده از بتی که از کشور های دیگه ساختیم ،دوربشیم و واقعیت رو ببینیم.
  • IR ۰۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    26 0
    من نمی دونم چه تلاشی خستگی ناپذیری مجموعه رسانه های ایران دارندکه نشون بدن همه بد بختن توی فلاکت زندگی می کنن فقط توکشورما یکم بفهمی نفهمی سختی داریم اونم برا مردم نیست مختص مسئولین هست که مشکلات و حل مکنن خخخخخخخ
  • بدهکار IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    29 0
    الان اوضاع ما خیلی خوبه نه!!!یه روز پوشک نیست یه روز رب گوج فرنگی قحط میشه یه روز دستمال کاغذی نیست یه روز.....بعد اونوقت باید بشینیم مشکلات معلمان امریکا رو بخونیم!داریم میمیریم کسی نیست به دادمون برسه.....!
  • NL ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    15 2
    کارگر پارک شهرداری بازنشسته شد 180میلیون نقدگرفت نوش جانشون زحمت کشیدند معلم بازنشسته شد 5سال بعد30میلیون گرفت تبعیض را ببینید اول به وضع خراب معلم های خودمان برسیم
  • ناشناس IR ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    5 19
    امریکا نصف بودجه کشورش صرف کشتار مردم جهان میشود .
  • IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    16 2
    حالا همه اینا به درک مدرسه معین رو که فراموش نکردید
  • ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    14 1
    سلام دیگ به دیگ میگه روت سیاه . وضع مالی معلمانی ایرانی از همه جا بدتره
  • IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    35 1
    مشرق خجالت بکش انقدر جوابت روشنه که ....
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    16 1
    شدیم کور خودمون و بینای دیگرون
  • زهرا بخشی زاده IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    8 4
    اخه هفت هزار دلار در سال می شود 28 میلیون تومان 58950 دلار در سال 236 میلیون تومان پول می شود .........................
    • IR ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      9 4
      هزینه ها در امریکا بر حسب دلار است نه ریال
    • IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 0
      یعنی دلار شد 4000 ؟!! کی اونوقت ؟
  • NL ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    35 5
    شصت هزار دلا در سال به پول ما میشه سالی هفتصد ملیون تومن.ماهی پنجاه و دو ملیون تومن.کمتر کسی در ایران همچین درامدی داره.این تفاوت اقتصاد ما و اونهاست.بله زندگی در امریکا گرونه اما بیکاریشون ۳ درصده اونم مربوط به معتادها و مهاجرین غیر قانونیه.مارو چی فرص کردین که ایرانو با امریکا مقایسه میکنید
    • IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      6 17
      در امریکا 40 میلیون نفر از کمک های اقتصادی دولتی و بیمه بیکاری بهره می برند. اون وقت شما بیکاری در امریکا را 3 درصد می دانید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! لایحه بیمه اوباما و آن همه سروصدا در موردش فراموش کردید. البته شما تقصیر کار نیستید. وقتی که همه اش سرتان توی بی بی سی و آمد نیوز و سایر شبکه ها و کانال های مجازی مشابه باشد همین می شود. سایت مشرق باید در این زمینه روشنگری می کرد. می نوشت که وضعیت وخیم بیمه در امریکا طوری است که دولت مجبور شده است لایحه بدهد.
    • IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      3 24
      در امریکا میلیون نفر به کمک های اقتصادی دولت وابسته هستند اون وقت بیکاری در این کشور سه درصد است.!!! ما را چه فرض کردی کاربر محترم
    • ایرانی واداده ی بیکار IR ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      7 1
      درپاسخ به این دو دوست عزیز باید عرض کنم که در کشور آمریکا اگر 40میلیون نفر از کمکهای دولتشان بهره مند هستند ،این تعداد بخش کوچکی از جمعیت حدودا 300میلیونی آمریکا محسوب میشوند در حالیکه 40میلیون در ایران برابر است با نصف جمعیت کل ایران .
    • RO ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 1
      ایرانی واداده اولا حرف از چهل میلیون آمریکاییه نه چهل میلیون ایرانی ثانیا چهل میلیون جمعیت آمریکا میشه سیزده درصد نه سه درصد
  • حمید رابعی RO ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    30 1
    البته داشتن سه شغل همزمان برای تامین حداقلهای زندگی در جامعه فرهنگیان ایران چیز جدیدی نیست و فقط معلمان ایران از امتیاز فروش خون و فرآورده های خونی به دلیل غیر قانونی بودن آن بی بهره اند که اگر این کار هم قانونی شود مطمئنا بخشی از فشار زندگی فرهنگیان جامعه ایران پوشش داده خواهد شد
    • IR ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      7 10
      شما تو اروپا نشستی لازم نیست در مورد ایران نظر بدی
  • US ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    19 1
    برو از خدا بترس مشرق بیکاری آمریکا عملا به صفر نزدیک شده! توی ایران فقط ۵ میلیون نفر متقاضی مهاجرت هستند !
  • CZ ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    15 1
    اونجا چون ترامپ رو کاره، رسانه های دموکرات یاد مشکلات کشورشون افتادن وگرنه موقعی که اوباما روی کار بود چیزی یادشون نبود
  • IR ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    8 0
    مادر بگرید به حال و روز آمریکا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • مردم عوام IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    30 0
    وقتی کسی یک کلمه در باره ی آمریکا بد میگه رسانه های ایران اون یک کلمه رو 4 صفحه مینویسند. -------------------------------------- وقتی مشکلات مردم ایران 100 صفحه میشه رسانه های ایران یک خط مینویسند. ------------------------------------------ موضوع مجله تایم چیز دیگه ایست ... ----------------------------------- دوستان رسانه دنبال چی هستید که 40 ساله بدست نیاوردید ؟؟؟ به نظرم مسیر رو اشتباه میرید .... چرا گوش نمیدید ؟؟
    • IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      0 5
      الان این معلما یه کلمه حرف زدن؟! شما در جریان هستی در همین آمریکای پایان تاریخی مهاجرها و سیاهپوستها چه زندگی فلاکت باری دارن هر جا لیبرالیسم قدم بذاره قبلش فلاکت وارد میشه
  • حق IR ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    20 4
    مجله تایم غلط کرده با شما ... کی گفته خودتونو با آمریکا قیاس کنید ؟؟؟
  • مجتبی IR ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    17 0
    یکی این حرفو میزنه که خودش مشکل نداشته باشه شما نمیخواد در مورد مشکلات آمریکا صحبت کنید. بجای کشور آمریکا تیتر بزن روایت تکان دهنده معلمان ایرانی که برای ادامه زندگی مجبورن هر کاری انجام بدنن ولی بازم 8 شون گرو 9 شون.
  • IR ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    1 14
    بعضی ها بدون اینکه دقیق محاسبه کرده باشند ذیل این مطلب کامنت گذاشتندکه درآمدها در اونجا به نسبت اینجا و حتی نسبت به مخارج خودشون خیلی مناسبه. سوال: اگه خوب بود باید این مطلب رو تایم آمریکا هم میفهمید یا نه؟ سوال دیگر: آیا سبک زندگی اونها هم مثل ماست؟ طبقه ضعیف کارگر و متوسط بعضی از کارمندها چقدر برای ازدواج و زندگی شون هزینه میکنن در ایران؟
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    21 8
    استانداردهای امریکایی برای خوب زندگی کردن است نه مثل ایران برای زنده ماندن
    • IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      8 10
      واعجبا آدم برای خوب زندگی کردن خون میفروشه؟!!!!!!
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    14 0
    انصافا مقاله درست و جالبی بود . با این حساب مردم آمریکا دارن تو فقر و تورم شدید دست و پا میزنن نه مثل اینجا که مردم از شدت ثبات اقتصادی و تورم تکرقمی ( در حد صفر ) در اوج رفاه روزگار میگذرونن . . . تدبیر شماها رو نداشت چیکار بایست میکرد
  • مهدی IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    17 2
    مشرق دروغگو. دیگه بسه اگه فک میکنی امریکا نابود میشه سخت در اشتباهی. این ایران و ایرانی که داره نابود میشه.
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    12 2
    آخ آخ آخ ما چقدر خوش بختیم همه چی آرومه؛ همه غیر از ما بدبخت و بیچاره اند...!!!!!!!!!!
  • تبریزی IR ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    5 5
    بابا مشرق جان خدای بزرگ امریکای جنایتکار هر کاری بکند حتما خوب است این واقعیت ها مینویسی بد میشی بعضی ها ناراحت میشوند شما میتوانید از قدرت خرید مردم در زمان حکومت امریکا در ایران بگوید شلوار اکثر مردم پینه که نداشت راها همه چهاربانده بود بله تو یکاتاق چند خانواده زندگی میکردند
  • IR ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    4 0
    همچنان که دارند مشکلات را بازتاب می دهند،سیاه نمایی هم نمی کنند. الان اگر ایران بود روزنامه ش...مینوشت 20درصد از معلمان به علت فقر ....فروشی می کنند یه مدت بعد هم میگفت چیزی نبود که،اشتباه شد. ضمنا،قبال توجه معترضان:ترجمه یک مقاله از یک مجله صاحب نام چرا اینهمه باعث برانگیختگی شما می شود؟
  • US ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    12 3
    چه راحت. دروغ. میگید. خیلی رو میخواد
  • IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    3 0
    همچنان که دارند مشکلات را بازتاب می دهند،سیاه نمایی هم نمی کنند. الان اگر ایران بود روزنامه ش...مینوشت 20درصد از معلمان به علت فقر ....فروشی می کنند یه مدت بعد هم میگفت چیزی نبود که،اشتباه شد. ضمنا،قبال توجه معترضان:ترجمه یک مقاله از یک مجله صاحب نام چرا اینهمه باعث برانگیختگی شما می شود؟
  • محمد IR ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    15 9
    جالبه فرهنگی های ایرانی مینالن والا من که هر فرهنگی اطرفم میبینم اوضاعشون خوبه همین جماعت بودن که برای حقوق بیشتر برا روحانی غش میکردن بهش رای داد حالا مینالن حالا خوبه میدونیم فقط به فکر پولن و ذره ای برا آموزش محصلین اهمیتی نمیدن
    • حامد IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      3 3
      آقا محمد عزیز. لطفا بدون اطلاع حرف نزن. حقوق معلم که سابقه کمتر از 6 سال داشته باشد در حد یک میلیون و دویست هزار تومان است. با این وضع آدم خوب می شه؟ شاید بعضی از معلم ها که سابقه زیاد دارند و شغل دوم وضع خوب داشته باشند یا زن و شوهر باهم کار کنند وضعشون بد نیست. شما تو فامیل یک کارمند شرکت برق، مخابرات، نفت و ... داشته باشی و با معلم مقایسه کنی می فهمی تفاوت چقدر است. من با دکتری یک پراید هم ندارم و پیاده از مدرسه خارج می شم در حالی که دانش آموز سوار سرویس می شه! در باد و برف و باران.
    • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۹
      0 0
      محمد آقا با شما موافقم سه سال که کلاسها مجازی بود فهمیدم که معلمین حداقل معلم خواهر خودم هیچی بارش نیست
  • یک ایرانی IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    12 1
    با این خبر چی میخوایین بگین ؟ که همه جا آدم بدبخت وجود داره ؟ که تو دنیا تنها نیستیم ؟ ناشکر نباشیم ؟
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    12 0
    وضعیت معلم های ایرانی خیلی بدتره. در غیره انتفاعی ها از معلمها بیگاری می کشند و هیچ قانونی جلویشان را نمی گیرد. تازه معلم های حق التدریسی اوضاع بدتری دارن.
  • IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    11 5
    بورس وال استریت آمریکا بعنوان قلب بورس جهان با شرکتهایی که درآمد سالانه بسیاری از آنها حتی از درآمد سالانه ایران بیشتره شاخص کلش 24000 هست . بورس مصنوعی و دستوری ما با یکمشت شرکت اسقاطی و ورشکسته فقط هفته گذشته 24000 واحد رفته بالا یعنی به اندازه شاخص کل وال استریت !!!!! پس یعنی اقتصاد ما ده برابر بهتر و قویتر از آمریکاست . نتیجه گیری کن دیگه ، این یعنی حقیقت !!! خدا شماها رو برای تدبیر حفظ کنه که با این مقایسه های خنده دار به داد اقتصاد نابودش برسین
    • RO ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      2 8
      ببین با کیا شدیم هشتاد میلیون! شما اول بفهم حجم بورس ایران چقدره بعدا با رضایت خرکی اظهار فضل کن
  • یک ایرانی IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    4 9
    اسرائیل دوست داره جبهه جنگ جدیدی درست کنه تا تروریستها را نجات بده
  • ایرانی IQ ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    24 7
    فقط باید خندید. ممنون از مشرق که اسباب تفریح و خنده ما رو فراهم میکنه. گل اقا باید بیاد لنگ پهن کنه جلوی این مشرقی هاااا
    • RO ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 17
      بازنشرِِ گزارشِ تایمه عزیزم میفهمی یا ثقیله هنوز؟!
    • IR ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۲
      1 0
      داداش منفی مثبتها رو دستکاری نکن.
  • مرتضی IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    11 2
    می خاید بگید معلم ها همین کمترین زندگی رو که دارند زیادیه؟ ای تف به روی شما وامثال شما
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    1 5
    می خاید بگید آمریکا هم خیلی وعضش خوب نیست. موافقم. من یک بار رفتم الان هم فامیل دارم آنجا. اقتصادش خرابه در برخی ایالتها خیلی خرابتر
  • ايراني IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    10 2
    اين نشون ميده اونها دارند روي مشكلات كشورشون كار مي كنند و رسانه هاشون به اون مي پردازند؛ چرا مثل هميشه به جاي اينكه دنبال رفع مشكلات خودمون باشيم همش دنبال مجادله كردن هستيم واقعا خسته نشديد. اين مقاله هم هيچ ربطي به مقايسه ايران و امريكا نداشت فقط يك گزارشي از وضعيت معلمان آنجا بود. ما كه الان اوضاع همه مون خرابه، توي هر شغلي با اين وضعيت ارزي و ارزش پول ملي كه درست كردن؟؟/
    • RO ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      7 7
      تمام مشکلات امروز ایران نتیجه تقلید بی چون و چرا از نظام سرمایه داریه امثال شما برای تحقیر ایران مدام آمریکا رو مثال میزنید این روند یه جایی باید متوقف بشه
  • IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    3 0
    یعنی من بمیرم برای معلمهای آمیکایی
  • آریو سوئد IR ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    2 1
    حتی لیبرالترین اقتصادهای غرب نیز امروز آدام اسمیت را کنار گذاشتند ولی مسئولین ما به همراه افرادی مثل ترامپ و شرکا هنوز او را استاد خود میدانند.
  • IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    7 2
    آمریکا آمریکاست و تمام مردم دنیا خواهان ان هستند حال مشرق هر چه دلت می خواهد زر بزن
  • IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    4 4
    آقا ما اقتصاد هزارم دنیا آمریکای مورد آمال آرزوی شما که مدعی اقتصاد اول دنیاست چرا با این فلاکت روبروست . مصیبت ما اینه که مردم ما آمریکا رو با فیلم های متوهمانه هالیوود میشناسن
  • IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    5 0
    بابام معلم بود میرفت مسافرکشی
  • IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    2 4
    مدارس اونجا خصوصی هستند و حقوق متفاوت بر اساس لیاقت اشخاص یا مسائل دیگه میدن شاید بعضی از مدارس حقوق پایین یا بالا بدن اما مهم میانگین حقوق معلما در ایالات متحد ۵۰۰۰ دلاره در ماهه که با دلار آزاد میشه ۶۵ میلیون تومان معادل یکسال حقوق بنده
    • IR ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      4 2
      شما چه سمتی داری که سالی 65 میلیون تومن از بیت المال میریزی جیب ؟
    • IR ۰۲:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
      1 0
      خواستم بنویسم ۳۵ میلیون من فوق لیسانسم تو منطقه محروم تدریس میکنم ۲۲ سال سابقه دارم دیگه همه ارتقأ های شغلیم رو گرفتم تقریبا حقوقم از متوسط همکار خیلی بالاتره ماهی ۳ میلیون و ۲۰۰ میگیرم
  • حامد IR ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    3 3
    بر طبق چیزی خودتون نوشتید درآمد ماهیانه یک معلم آمریکا به پول ما در حد 35 میلیون تومان است. به دلار دولتی هم حساب کنیم 16 میلیون. من دکتری دارم حقوقم حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان است. حقوق معلم در ایران بسیار پائین است. شاید اون خانم هزینه هاش بالاست. تا اونجایی که ما می دونید معلم آمریکا مشکل مالی به اون معنا نداره. کمی هم در مورد معلمان خودمان بنویسم. آیا دغدغه شما معلم آمریکایی است؟ در مورد یک دکتری فیزیک ماده چگال که در ابتدایی با نازل ترین حقوق تدریس می کند هم بنویسید.
    • RO ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      3 1
      هیچ هزینه غیرلازمی آدم رو مجاب نمیکنه که خون فروشی کنه
    • IR ۲۳:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
      1 0
      خودت اصلا فهمیدی چی نوشتی!
  • IR ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    10 17
    این نوابغی که اینجا صف کشیدند به متلک پروندن فراموش کردند آمریکا بزرگترین اقتصاد دنیا رو داره و قابل مقایسه با ایرانی که همیشه تحت تحریم همین امریکای قلدره نیست.این گزارش که از یک مجله آمریکاییه به شما یادآوری میکنه آمریکا بهشت برینی که ادعا می کنید نیست .خانواده مادری من همگی معلم اند و بینشون افسانه ای وجود داره که در امریکا بیشترین حقوق رو معلم ها می گیرند.باید از اشتباه درشون بیارم!! حتما افسانه های بسیار دیگری هم در مورد آمریکا هست!
  • دبیر IR ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    20 5
    با این خبر مزخرف شما از مشرق متنفر شدم و واقعا براتون متاسفم معلمین عزیز ما داره استخوانهایشان زیر خط فقر خرد میشه شما از آمریکا تیتر میزنید.
    • اختلاسگر IR ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      12 12
      وای وای خدا چه قد آمریکا کشور بدیه انقد بده که گدا زاده هامون همشون ریختن اونجا و پلاس شدن ملت ایران آمریکا خیلی بده ولی واسه ما و گدازاده هامون محشره شما ملت تا میتونین بگین مرگ بر آمریکا
    • ناشناس IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
      1 2
      شما انقدر مخ هستین که درک مطلبتون به زیر صفر هم نمیرسه . هدف از گذاشتن این مطلب این هست که بدونین اون هایی که میگن نون ما تو دست امریکاست نه خدا در اشتباه هستن الان خود آمریکا مگه بیشتر از 20 تریلیون دلار بدهی نداره؟ پدرش داره در میاد مگه کشور های اروپایی با امریکا رابطه ندارن؟ چرا هر روز یه راه پیمایی اقتصادی شروع میشه چرا یونان به اون روز افتاده؟ انگلیسم که مونده هوا . در حالی که دارن دنیا رو غارت میکنن، وضع امریکای لاتین و افریقا و خاورمیانه و اسیا و اروپا و خود امریکارو ببین ثروتمندا هر روز ثروتمند تر و فقیرا هر روز فقیرتر میشن کجایین اصلا؟ بابا یکم فکر کنیم بعد نظر بدین
  • علی US ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    1 3
    این گزارش صد در صد دروغه
  • مهماندار IR ۰۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
    2 0
    اگه این قدبده چرا واسه آقازاده ها بهشته با 114میلیارد دلاری اونا که دست خزانه داریکل امریکا روشه از این گزارشا ننویسین بهتره چون اغلب اقوامی در امریکا دارن و خلاف این بنظرمیاد
  • IR ۰۱:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
    3 0
    محض رضایی خدا یک بار از معلمان خودمون که برای گرفتن حقشون زندانی شدن بگو یه بار شده از تجمعات شون خبری بزارین؟؟؟؟؟
  • IR ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
    4 1
    تکان دهنده تر تو ایرانه
  • مهدی IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
    5 3
    خاک تو سرتون با این مقاله الکی و پر از دروغتون من فوق لیسانس 16 سال کارمند معاون اداره دو قلو دختر دارم تو هزینه پوشکش موندم لعنتی اگه آدم درستی هستی اینو منتشر کن
  • IR ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
    3 3
    ایرانیها هم کلیه خودشونو میفروشن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس