کد خبر 890726
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴
ده ونک

بر اساس حکم تخلیه‌ای که چند روز پیش به دست برخی ساکنان ده ونک داده شده، به احتمال بسیار، آخر همین هفته، ۵ساختمان دیگر تخریب و تخلیه خواهد شد.

به گزارش مشرق، بعد از تخریب و تخلیه ۵ واحد مسکونی در تاریخ ۲۷ مردادماه در محله ده ونک تهران، ساکنان ۹۰واحد مسکونی که ملک آن ها چند دهه بلاتکلیفی را پشت سر گذاشته، نگران آن هستند که ساختمان هایشان به سرنوشت ۵ ملک تخریبی دچار شود.

ماجرای تخریب های امروز، به سال ۸۲ باز می گردد، زمانی که زهرا رهنورد، رئیس وقت دانشگاه الزهرا(س) با استناد به برخی اسناد، مدعی شد که استفاده و بهره برداری از ۹۰واحد مسکونی در ده ونک، سال ها قبل به این دانشگاه واگذار شده است.

کمی که عقب تر برویم، سرگردانی این ۹۰ ملک بیشتر آشکار می شود؛ این خانه ها سال ۱۳۱۷ ساخته شد. ساکنان این منازل را کارگران کارخانه های شماره ۵ ونک تشکیل می دادند. از همان زمان بحث سند مالکیت این املاک مطرح بود و هر مسئولی که آمد، وعده ای داد و عمل نکرد.

حالا مسئولان دانشگاه مدعی شده اند که بر اساس اسناد موجود، زمین های کارخانه بعدها به دانشگاه واگذار شده و سپس با پیگیری های قانونی حکم تخلیه و تخریب املاک را گرفتند.

حکمی که اجرا شد

علی رغم اینکه بارها و بارها موضوع زمین و خانه های قدیمی محور بحثها و شکایات شده بود و در کنار آن مسئولان بسیاری هم وعده واگذاری این املاک را به صاحبان قدیمی این خانه ها داده بودند، اما هیچ وقت کار به جاهای باریک نکشید بود. تا اینکه روز ۲۷مردادماه، هشدارها لباس اجرا پوشید و نوار زردرنگ خطر، دور تا دور پنج ملک ۸۰ ساله پیچیده شد.

به گفته شاهدان عینی، از همان ابتدای صبح، کامیون های ویژه حمل بار، وسایل ۵ خانواری که هفته گذشته حکم تخلیه دریافت کرده بودند، را بار زدند و کار تخریب اجرا شد.

چند روز بعد، حکم تخلیه و تخریب به ساکنان ۵ واحد دیگر تسلیم شد که موجی از تشویش و نگرانی را به همراه داشت.

۱۰۰ میلیون به ازای هر ساختمان

یکی از اهالی محله ده ونک می گوید: ما فقط حق و حقوق مان را می خواهیم. من و پدرم در این خانه به دنیا آمدیم، سالها زندگی کردیم و تمام خاطرات ما در این خانه و محله رنگ گرفته است، حالا از ما می خواهند از خانه و زندگی مان دست برداریم و برویم.

وی اضافه می کند: ۵ واحد را تخریب کردند و گفتند آخر هفته هم ۵ واحد دیگر را تخریب می کنیم. ما ۸۰ سال در این ساختمان ها ساکن بودیم، حداقل کار این بود که برای توافق جلو بیایند. اما متاسفانه هیچ کس پاسخ شفاف نمی دهد و پاسخگو نیست.

یکی دیگر از ساکنان این خانه های در آستانه تخریب که بازنشسته وزارت راه است می گوید: بارها و بارها با اهالی دور هم جمع شدیم و به تبادل نظر پرداختیم، واقعیت این است که نمی شود دست روی دست گذاشت اما از سوی دیگر هم نمی خواهیم اقدامی انجام دهیم که شبکه های ضد انقلاب دست بگیرند.

وی می گوید: ظاهرا قرار شده به ازای هر خانه ای که تخریب می کنند، ۱۰۰ میلیون به صاحب آن خانه بدهند. با این ۱۰۰ میلیون چکار می شود کرد؟

چیزی به پنجشنبه نمانده و ساکنان قدیمی ترین خیابان ده ونک، دل‌نگران آخر هفته هستند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 6
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
    15 2
    چقدر ظلم بزرگي شده. كي پاسخگو هست تو اين شرايط بد؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
    11 1
    با۱۰۰میلیون میشه ال ۹۰ خرید.این چه وضعیه؟این دیگه ظلمه
  • IR ۱۸:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
    13 0
    دانشگاه هیچ احتیاجی به اون زمینها نداره و دقیقا اصلاح طلبها دارن ایجاد نارضایتی میکنند .
  • فرهنگی باز نشسته IR ۰۳:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
    0 0
    باصطلاح اصلاح طلبان بهتر از این نمیتوانند ضد انقلاب بسازند بروید این همه گند زدید درست کنید مردم را چرا دربدر میکنید؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس