به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران ،دکتر" داريوش کمالي " افزود : پختن و مصرف غذا در ظروف آلومينيومي علاوه بر عوارض معمول مانند اختلالات گوارشي و يبوست موجب خشکي آب دهان نيز مي شود.
کمالي افزود : پختن غذا در ظروف آلومينيومي موجب وارد شدن مقدار زيادي آلومينيوم به درون غذا شده که اين ميزان آلومينيوم خطر ابتلا به يبوست و اختلالات گوارشي را افزايش مي دهد و علاوه بر اين استفاده از اين ظروف با بيماري هايي همچون پوکي استخوان و موارد ديگر ارتباط دارد.
عضو گروه تغذيه و بيوشيمي دانشگاه علوم پزشکي ايران خاطرنشان کرد : هر چند که مقداري آلومينيوم براي بدن مفيد است، اما افزايش ميزان آن مي تواند خطرناک و مشکل آفرين باشد، بنابراين بهتر است براي نگهداري غذا به جاي ظروف آلومينيومي از ظروفي استفاده کرد که در ساخت آن "روي " به کار رفته باشد.
وي يادآور شد : متاسفانه عوارض مصرف غذا در ظروف آلومينيومي در کوتاه مدت کمتر ظاهر مي شوند به همين دليل مردم بدون توجه به اين عوارض ، اقدام به نگهداري و مصرف مواد غذايي در اين ظروف مي کنند که اين امر در دراز مدت مي تواند مشکل آفرين باشد.
بسياري از مردم عوارض پختن و مصرف غذا در ظروف آلومينيومي را مي دانند اما همچنان از اين ظروف استفاده مي کنند که اين امر در دراز مدت مشکلات زيادي را به دنبال دارد.