کد خبر 890
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۶

بسياري از مردم عوارض پختن و مصرف غذا در ظروف آلومينيومي را مي دانند اما همچنان از اين ظروف استفاده مي کنند که اين امر در دراز مدت مشکلات زيادي را به دنبال دارد.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران ،دکتر" داريوش کمالي " ‌افزود : پختن و مصرف غذا در ظروف آلومينيومي علاوه بر عوارض معمول مانند اختلالات گوارشي و يبوست موجب خشکي آب دهان نيز مي شود.
کمالي افزود : پختن غذا در ظروف آلومينيومي موجب وارد شدن مقدار زيادي آلومينيوم به درون غذا شده که اين ميزان آلومينيوم خطر ابتلا به يبوست و اختلالات گوارشي را افزايش مي دهد و علاوه بر اين استفاده از اين ظروف با بيماري هايي همچون پوکي استخوان و موارد ديگر ارتباط دارد.
عضو گروه تغذيه و بيوشيمي دانشگاه علوم پزشکي ايران خاطرنشان کرد : هر چند که مقداري آلومينيوم براي بدن مفيد است، اما افزايش ميزان آن مي تواند خطرناک و مشکل آفرين باشد، بنابراين بهتر است براي نگهداري غذا به جاي ظروف آلومينيومي از ظروفي استفاده کرد که در ساخت آن "روي " به کار رفته باشد.
وي يادآور شد : متاسفانه عوارض مصرف غذا در ظروف آلومينيومي در کوتاه مدت کمتر ظاهر مي شوند به همين دليل مردم بدون توجه به اين عوارض ، اقدام به نگهداري و مصرف مواد غذايي در اين ظروف مي کنند که اين امر در دراز مدت مي تواند مشکل آفرين باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس