به گزارش گروه خواندنی های مشرق، با فرا رسیدن فصل امتحانات، دغدغه تغذیه صحیح دانش آموزان چند برابر می شود. آنچه مسلم است، یک صبحانه مفصل و سالم در فراگیری دروس نقش عمده ای دارد.با چند دستور ساده كه آماده كردن همه آنها كمتر از 51 دقيقه طول مى كشد، صبحانه هايى درست كنيد كه بچه ها حتما دوست دارند و با اشتياق آن را مى خورند و سير از خانه خارج خواهند شد.
کش لقمه تخم مرغ: چند تخم مرغ را كاملا بپزيد. تكه هاى نان تست يا نان لواش را جدا كنيد. روى آنها يك حلقه گوجه فرنگى بگذاريد و تخم مرغ هاى پخته را پوست بكنيد و حلقه حلقه كنيد و روى گوجه فرنگى بچينيد. كمى پنير پيتزا روى تخم مرغ ها بپاشيد و براى چند دقيقه در فر يا مايكروويو قرار دهيد تا پنير كاملا آب شود.
دسر مخلوط: كمى مغز آجيل و برشتوك ته ليوان بريزيد و روى آن را از مقدارى ماست غليظ خامه اى پر كنيد. مى توانيد براى ايجاد مزه بهتر كمى كارامل هم روى ماست اضافه كنيد. كودك شما فكر مى كند در حال خوردن دسر است و با اشتياق كامل محتويات اين ليوان كه پر از كلسيم و ويتامين و انرژى لازم براى يك روز در مدرسه است را خواهد خورد.
ساندويچ نيمرو: تخم مرغ ها را دانه دانه نيمرو كنيد. هر تخم مرغ را به همراه يك ورق ژامبون و كمى پنير پيتزا، لاى دو ورق نان تست بگذاريد و در دستگاه ساندويچ ساز بگذاريد. اين ساندويچ هاى خوشمزه تكرارى بودن نيمرو را خواهد گرفت و كوچولوى شما بدون بهانه گيرى آن را مى خورد.
نان و پنير و خيار: روى يك تكه نان پنير خام هاى بماليد و روى آن گوجه و خيار بچينيد. تنها تفاوت و ويژگى اين ساندويچ اين است كه بايد كمى سليقه به خرج دهيد و با گوجه و خيار شكل هاى بامزه درست كنيد. فرزند شما با ديدن اين شكل هاى بامزه هيچ بهانه اى براى خوردن نخواهد گرفت.
املت چيپس و پنير: بچه ها عاشق چيپس و پنير هستند. با كمى تغيير مى توانيد اين غذاى پر كالرى و مضر را تبديل به صبحانه اى مفيد كنيد. زرده و سفيده تخم مرغ را به هم بزنيد و در تابه بريزيد. كمى كه خودش را گرفت، مقدارى چيپس خرد كنيد و همراه گوجه فرنگى خرد شده و پنير پيتزا روى تخم مرغ ها بريزيد. بعد از چند دقيقه هم بزنيد و سرو كنيد.
نان و پنير و گردو: نان هاى گرد را نصف كنيد و روى آن گردو بچينيد. يك تكه پنير هم روى آن بگذاريد. مى توانيد كمى كارامل هم روى گردوها بريزيد تا با ايجاد يك طعم شور و شيرين، صبحانه اى خوشمزه داشته باشيد.
نان تخم مرغى: نان تست را برداريد و از ميان آن يك دايره جدا كنيد. كف تابه را كمى با كره چرب كنيد. نان تست را در آن بگذاريد و يك تخم مرغ را هم بزنيد و آنقدر از آن درون دايره وسط نان بريزيد تا پر شود. وقتى تخم مرغ خودش را كاملا گرفت، آن را برگردانيد تا طرف ديگر نان هم طلايى شود.