به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از زی نیوز ، 'فوتنی هاسویوتو' از محققان 'دانشگاه وسترن استرالیا' در این مورد گفت: فایده استخراج سلول های بنیادی از شیر مادر این است كه می توان آنها را به طور غیر تهاجمی به دست آورد.
سلول های بنیادی ناشی از شیر مادر نه تنها می توانند به سلول های سینه تبدیل شوند بلكه بسته به محیط كشتی كه در آن رشد می كنند، می توانند به سلول های استخوان، غضروف، چربی، مغز ، كبد و لوزالمعده تبدیل شوند.
هاسیوتو از گروه Hartmann Human Lactation Research Group یادآور شد: در صورتی كه بتوانیم خواص این سلول ها و نقش آنها را در سینه و در بچه ای كه از شیر مادر تغذیه كرده است، دریابیم در آن صورت می توانیم از آنها به عنوان الگوهایی برای درمان های ابداعی با سلول های بنیادی استفاده كنیم.
درمان با سلول های بنیادی یك فناوری بسیار امیدواركننده است به طوری كه هر سال بیش از 1000 پیوند سلول بنیادی در استرالیا و بیش از 60 هزار پیوند در سراسر جهان انجام می شود.
به گفته محققان، در حال حاضر محدودیت های درمانی برای استفاده از سلول های بنیادی وجود دارد زیرا سلول های بنیادی با استفاده از روش های تهاجمی به دست می آیند از این رو سلول های به دست آمده پتانسیل تفكیك پذیری محدودی دارند.