یکی از مراجع تقلید گفت: توجه به مرگ و جهان آخرت برای مومنان نشاط آور است و باعث می‌شود که آنها برای دستیابی به علم و معرفت و آگاهی تلاش مضاعف داشته باشند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، آیت‌الله العظمی عبدالله جوادی آملی بعد از ظهر پنجشنبه درس اخلاق خود که با حضور جمعی از حوزویان و دانشگاهیان و شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی قرآن پژوهی و طب برگزار شد اظهار داشت: آنچه فضای جامعه را معطر می‌کند، صداقت و عدل و انصاف است و یک رساله و مفاتیح برای تحقق مدینه فاضله کافی است.

این مرجع تقلید با بیان اینکه عزم و اراده جدی برای دوری از گناهان بسیار اهمیت دارد، بیان داشت: گاهی انسانها با اینکه می‌دانند نافرمانی پروردگار چه عقوبتی دارد، اما برای دوری از گناهان و معاصی، سستی و غفلت دارند.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: انسان برای دوری از گناه و اجتناب از معصیت باید باطن آلوده گناهان را به خوبی درک کرده تا بتواند در برابر وسوسه‌های شیطانی در امان بماند و از انجام نافرمانی و معصیت پروردگار دوری کند.

این استاد برجسته حوزه با اشاره به فرازهایی از نهج البلاغه امیرالمومنین(ع) گفت: انسانها همواره در رنج و سختی قرار داشته و این گونه خلق شده‌اند و بی‌تردید خداوند هر چه که از نعمت‌ها و یا نقمت‌ها به انسانها عطا کرده است، برای امتحان و ابتلاء اوست.

مفسر بزرگ قرآن کریم گفت: توجه به مرگ و جهان آخرت برای مومنان نشاط آور است و باعث می‌شود که آنها برای دستیابی به علم و معرفت و آگاهی تلاش مضاعف داشته باشند تا در قیامت نامه اعمالشان، آنها را از آتش دوزخ رهایی بخشیده و به سوی جنت رهنمون کند.

وی در پایان بر ضرورت علم آموزی و کسب معرفت از سوی جوانان تاکید کرد و گفت: اولین روز جهل انسان وقتی است که ادعا کند فارغ التحصیل شده است، از این رو همه باید برای تحصیل علم و معرفت و تهذیب نفس تلاش کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس