مجلس

نمایندگان مجلس ۱۱ طومار را که به امضای مردم رسیده بود در اعتراض به بررسی کنوانسیون الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم در مجلس به نمایش درآوردند.

به گزارش مشرق، در ادامه جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

همزمان با قرار گرفتن این لایحه در دستور کار مجلس عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در صحن علنی مجلس حضور یافت.

در ادامه تعدادی از نمایندگان ۱۱ طومار را که مردم شهرستان ها در اعتراض به این لایحه امضا کرده بودند در کف مجلس و جایگاه هیات رئیسه و روی مانیتور پهن کرده و به نمایش گذاشتند.

همچنین بنرهای هم در اعتراض به FATF مقابل جایگاه هیات رئیسه مجلس نصب شد.

نصرالله پژمانفر، محمدجواد ابطحی، حسینعلی حاجی دلیگانی، کریمی قدوسی، کوهکن، شهریاری نماینده زاهدان، هاجر چنارانی، محمد دهقان، عباس گودرزی از جمله نمایندگانی بودند که این طومارها را در صحن مجلس به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید:

دستور هسته‌ای لاریجانی به کمیسون امنیت

۱۳۶ نماینده مجلس به لایحه پالرمو رای مثبت دادند

سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این طومارها ۵۰ هزار امضا دارد.

لاریجانی خطاب به نمایندگانی که این طومارها را به نمایش می گذاشتند، گفت: این کار خلاف آیین نامه است، جمع کنید!

در ادامه لاریجانی یکی از طومارها را که در کنارش به سمت پایین در جایگاه هیات رئیسه پهن شده بود بالا کشید جمع کرد و به زمین پرت کرد.

مازنی نماینده تهران و عضو فراکسیون امید نیز یکی از طومارها را که در هیات رئیسه گذاشته شده بود پایین انداخت. تعداد زیادی از نمایندگان در وسط صحن در اعتراض ایستاده بودند و پلاکاردهایی را در دست گرفته بودند.

سید راضی نوری نماینده شوشتر در اعتراض به این کنوانسیون پلاکاردهایی را در دست داشت، گودرزی نماینده بروجرد نیز پلاکاردهایی را حمل می‌کرد و تعدادی از نمایندگان اطراف تاجگردون و تعدادی نیز اطراف دهقان و ذوالنور جمع شده بودند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه پارلمان) لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم را مورد بحث و بررسی قرار داده و با مسکوت ماندن این لایحه به مدت دو ماه موافقت کردند. 

غلامرضا تاج‌گردون به عنوان متقاضی اصلی مسکوت ماندن، نامه این درخواست را به امضای 50 نفر از وکلای ملت رسیده بلود تقدیم هیأت رئیسه پارلمان کرد و وکلای ملت نیز پس از ارائه توضیحات تاج‌گردون به  عنوان متقاضی و نجفی به عنوان مخالف مسکوت ماندنف با 138 رأی موافق، 103 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از 253 نماینده حاضر در صحن علنی، با این درخواست موافقت کردند. 

تاج‌گردون در درخواست خود اعلام کرده بود بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم حداقل به مدت دو ماه تا روشن شدن نتیجه مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با اروپا به تعویق بیفتد.

نامه نمایندگان مجلس برای تعویق 2 ماهه بررسی FATF

نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامه ای خواستار به تعویق افتادن 2 ماهه بررسی FATF شدند.

این نمایندگان خواستار این شدند که به دلیل شرایط فعلی برجام و خروج آمریکا از آن بررسی FATF به تعویق بیفتد.

 نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه، 20 خردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی جهت تامین نظر شورای نگهبان، اصلاحات عبارتی و ترجمه ای این لایحه را با 136 رأی موافق، 89 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 256 نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.

بنابراین گزارش نمایندگان در جریان رأی گیری برای تصویب نهایی این لایحه تذکر و اخطارهای متعددی ارائه کردند.

محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مهریز و بافق در اخطاری با بیان اینکه به نظر می آید این لوایح تا قبل از 22 اردیبهشت ماه به دنبال جلب رضایت غرب به یکباره در مجلس مورد بررسی قرار گرفته اند، گفت: آیا با توجه به خروج آمریکا از برجام و بی‌توجهی اروپاییان به این مهم پیوستن به این کنوانسیون به نفع ایران است یا در اصل با این اقدام خود را تحقیر می کنیم.

همچنین نصرالله پژمانفر نماینده مشهد و کلات در اخطاری با استناد به اصل 3 بند 9 و اصل 34 و 43 قانون اساسی بیان کرد: معتقدم با وجود رفع برخی اشکالات عبارتی و ترجمه ای موردنظر شورای نگهبان متن فعلی باز هم ایراد شکلی و ترجمه ای دارد به همین دلیل در صورت ارسال به شورای نگهبان باز هم به صحن ارجاع خواهد شد و این موضوع جایگاه مجلس را تضعیف می‌کند لذا بهتر است تمام ایرادات آن رفع و پس از آن در صحن رأی گیری شود.

همچنین عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به اصل 153 قانون اساسی، اظهار کرد: با توجه به عدم عمل آمریکا به تعهدات خود و تعهد کامل ایران به برجام این میزان عقب نشینی در مقابل غرب و آمریکا به نوعی خودباختگی است چرا که قرار بود این لوایح در راستای چیدن میوه های برجام به تصویب برسند اما اکنون که دیگر چیزی از برجام نمانده تصویب آن ها بی معنی است.

همچنین حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر با استناد به اصل 94 و 153 قانون اساسی، گفت: همچنان اشکالاتی در متن کنوانسیون قرار دارد لذا قبول کردن آن منطقی نیست.

بنابراین گزارش دکتر علی لاریجانی هیچ یک از اخطارها و تذکرات فوق را وارد ندانست.   

در متن لایحه الحاق ایران به کنوانسیون سازمان ملل برای مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی آمده است؛

ماده واحده - به دولت جمهوری اسلامی ایران اجازه داده می شود با لحاظ شروط زیر به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی به شرح پیوست مصوب فرآهمایی (کنفرانس) دیپلماتیک مورخ ۲۱ دسامبر ۲۰۰۰ میلادی برابر با ۲۱ آذر ۱۳۷۹ هجری شمسی در پالرمو ایتالیا ملحق شده و سند تصویب را نزد امین کنوانسیون (دبیرکل سازمان ملل متحد) تودیع نماید:

۱- جمهوری اسلامی ایران مفاد کنوانسیون حاضر از جمله مواد (۲)، (۳)، (۵)، (۱۰) و (۲۳) آن را براساس قوانین و مقررات داخلی خود به ویژه اصول قانون اساسی تفسیر نموده و اجرا خواهد کرد.

۲- جمهوری اسلامی ایران خود را ملزم به ترتیبات بند (۲) ماده (۳۵) این کنوانسیون درخصوص ارجاع هرگونه اختلاف ناشی از تفسیر یا اجرای مفاد کنوانسیون که از طریق مذاکره حل و فصل نشود، به داوری یا دیوان بین المللی دادگستری نمی داند. ارجاع اختلاف به داوری یا دیوان بین المللی دادگستری در رابطه با جمهوری اسلامی ایران تنها با رعایت مفاد اصل یکصد و سی و نهم (۱۳۹) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ممکن است.

۳- جمهوری اسلامی ایران در مورد مبنا قرار دادن مواد (۱۵)، (۱6) و (۱۸) کنوانسیون درخصوص همکاری در زمینه استرداد یا معاضدت قضایی، حسب مورد تصمیم گیری خواهد نمود.

4- از نظر جمهوری اسلامی ایران این کنوانسیون خدشه ای به حق مشروع و پذیرفته شده ملت ها یا گروههای تحت سلطه استعمار و اشغال خارجی برای مبارزه با تجاوز و اشغالگری و اعمال حق تعیین سرنوشت وارد نخواهد نمود.

5- پذیرش این کنوانسیون به معنای شناسایی رژیم اشغالگر صهیونیستی نخواهد بود.

تبصره- مرجع مرکزی موضوع بند (13) ماده (18) کنوانسیون توسط هیات وزیران تعیین می شود.

یکی از شروط ذکر شده در این لایحه این است که از نظر جمهوری اسلامی ایران این کنوانسیون خدشه‌ای به حق مشروع و پذیرفته شده ملت‌ها یا گروه‌های تحت سلطه استعمار و اشغال خارجی برای مبارزه با تجاوز و اشغالگری و اعمال حق تعیین سرنوشت وارد نخواهد کرد.

براین اساس نمایندگان با 136 رأی موافق، 89 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 256 نماینده حاضر در جلسه با لایحه پالرمو موافقت کردند.

لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی موسوم به پالرمو یکی از پرسر و صداترین لایحه‌هایی است که در مجلس دهم مطرح شده است.

الحاق به کنوانسیون پالرمو و تأمین مالی تروریسم بعضی از 40 الزامی است که گروه FATF برای ایران ایجاد کرده‌اند که در قالب اجرای آنها ایران را از لیست سیاه خارج کنند.

بیشتر بخوانید:

تجمع اعتراضی مردم به لایحه FATF مقابل دفترلاریجانی

این لایحه جنجالی موافق و مخالفانی دارد و قرار است امروز  در خانه ملت تعیین تکلیف شود. از این رو امروز روزی تاریخی برای مجلس و نمایندگان خواهد بود و یکشنبه  تاریخی دیگری در کارنامه مجلس و نمایندگان آن ثبت خواهد شد.

این لایحه با مخالفت‌های زیادی در داخل و خارج از مجلس مواجه شده است. روز گذشته دانشجویان و برخی خانواده های شهدا در اعتراض به تصویب این لایحه مقابل دفتر رییس مجلس در قم و مقابل خانه ملت در بهارستان تجمع کردند.

آنچه می خوانید نظرات موافقان و مخالفان است که در حال تکمیل شدن است:

           استان           حوزه انتخابیه          نماینده                    رأی
آذربایجان غربی مهاباد محمودزاده  موافق
آذربایجان غربی ارومیه قاضی‌پور مخالف
آذربایجان شرقی تبریز، آذرشهر و اسکو بیگی  مخالف
آذربایجان شرقی تبریز، آذرشهر و اسکو سعیدی  مخالف
آذربایجان شرقی تبریز، آذرشهر و اسکو فرهنگی مخالف
آذربایجان شرقی ملکان خدادادی  مخالف
آذربایجان شرقی میانه شیویاری مخالف
آذربایجان شرقی شبستر آقاپور  موافق
اردبیل پارس آباد پورحسین  موافق
اردبیل گرمی و دشت مغان میرزاده  تصمیم نگرفته‌ام
اردبیل اردبیل، نیر و نمین فیضی  موافق
اردبیل اردبیل، نیر و نمین کریمی  تصمیم نگرفته‌ام
اردبیل خلخال خالقی  تصمیم نگرفته‌ام
اصفهان اصفهان سالک  مخالف
اصفهان اصفهان کامران مخالف
اصفهان اصفهان عابدی  تصمیم نگرفته‌ام
اصفهان فلاورجان موسوی لارگانی مخالف
اصفهان خمینی شهر ابطحی مخالف
اصفهان نجف آباد، تیران و کرون بوترابی مخالف
اصفهان اردستان طباطبایی نژاد مخالف
اصفهان فریدن ترکی مخالف
اصفهان شهرضا محمودی تصمیم نگرفته‌ام
اصفهان نایین عباسعلی پور بافرانی تصمیم نگرفته‌ام
اصفهان شاهین شهر، میمه و برخوار حاجی دلیگانی مخالف
اصفهان سمیرم سلیمی تصمیم نگرفته‌ام
اصفهان کاشان سید جواد ساداتی‌نژاد مخالف
البرز کرج، فردیس، آسارا و اشتهارد کولیوند مخالف
البرز ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد بهمنی مخالف
البرز کرج اکبریان مخالف
بوشهر بوشهر، دیلم و گناوه خدری مخالف
بوشهر دشتی و تنگستان شهریاری تصمیم نگرفته‌ام
بوشهر دشستان سعادت تصمیم نگرفته‌ام
خراسان جنوبی قائنات و زیرکوه فلاحتی مخالف
خراسان جنوبی طبس، فردوس، بشرویه  و سرایان حسنخانی مخالف
خراسان جنوبی بیرجند، خوسف و درمیان عبادی مخالف
خراسان رضوی مشهد و کلات پژمان فر مخالف
خراسان رضوی مشهد و کلات رضا شیران مخالف
خراسان رضوی مشهد و کلات قاضی زاده هاشمی مخالف
خراسان رضوی نیشابور و فیروزه هاجر چنارانی مخالف
خراسان رضوی چناران و طرقبه محمد دهقان مخالف
خراسان رضوی کاشمر، خلیل آباد و بردسکن بهروز بنیادی موافق
خراسان رضوی مشهد بحرینی مخالف
خراسان رضوی مشهد کریمی قدوسی مخالف
خوزستان شوش سید راضی نوری مخالف
خوزستان آبادان کعبی مخالف
خوزستان آبادان مختار تصمیم نگرفته‌ام
خوزستان خرمشهر سامری مخالف
خوزستان آبادان شرفی مخالف
خوزستان ماهشهر گلمرادی مخالف
خوزستان اندیمشک حسنوند مخالف
خوزستان دزفول عباس پاپی‌زاده مخالف
خوزستان دشت آزادگان قاسم ساعدی مخالف
خوزستان شادگان ناصری‌نژاد مخالف
زنجان ابهر، خرمدره محمد عزیزی مخالف
زنجان طارم و زنجان فریدون احمدی مخالف
زنجان طارم و زنجان علی وقفچی تصمیم نگرفته‌ام
سمنان سمنان، مهدیشهر و سرخه همتی موافق
سمنان شاهرود حسینی شاهرودی مخالف
سمنان دامغان حسن بیگی مخالف
سمنان گرمسار و آرادان کاتب مخالف
سیستان و بلوچستان زاهدان شهریاری مخالف
سیستان و بلوچستان زاهدان یارمحمدی مخالف
سیستان و بلوچستان زابل دهمرده مخالف
سیستان و بلوچستان زابل کیخا تصمیم نگرفته‌ام
سیستان و بلوچستان سراوان درازهی مخالف
سیستان و بلوچستان خاش علی کرد مخالف
کرمان کرمان و راور محمدمهدی زاهدی مخالف
کرمان جیرفت کمالی پور مخالف
فارس جهرم محمدرضا رضایی مخالف
فارس شیراز مسعود رضایی تصمیم نگرفته‌ام
فارس خرامه، سروستان و کوار داریوش اسماعیلی مخالف
کهگیلویه و بویراحمد بویراحمد و دنا زارعی مخالف
گیلان آستارا ولی داداشی مخالف
گیلان رودسر محمد عباسی مخالف
گیلان رشت کوچکی نژاد مخالف
گیلان تالش، رضوانشهر و ماسال محمود شکری مخالف
گلستان رامیان و آزادشهر ابراهیمی مخالف
لرستان خرم آباد ملکشاهی راد مخالف
لرستان بروجرد گودرزی مخالف
لرستان دورود کیان پور تصمیم نگرفته‌ام
لرستان کوهدشت الهیار ملکشاهی مخالف
لرستان دورود خدابخشی تصمیم نگرفته‌ام
لرستان سلسله و دلفان علی رستمیان مخالف
مازندران ساری یوسف نژاد تصمیم نگرفته‌ام
مازندران قائمشهر و سوادکوه ادیانی مخالف
مازندران بابل نیازآذری مخالف
مازندران فریدونکنار و بابلسر نانواکناری مخالف
مازندران نور و محمودآباد علی اسماعیلی تصمیم نگرفته‌ام
مرکزی تفرش، آشتیان و فراهان محمد حسینی موافق به شرط رفع ایرادات
مرکزی دلیجان و محلات علی سلیمی مخالف
مرکزی ساوه و زرندیه محمد منصوری مخالف
مرکزی اراک، کمیجان و خذاب مقدسی تصمیم نگرفته‌ام
همدان همدان امیر خجسته مخالف
همدان همدان حاجی بابایی مخالف
همدان نهاوند بهرام نیا مخالف
همدان ملایر احد آزادیخواه مخالف
همدان بهار و کبودرآهنگ محمدعلی پورمختار مخالف
همدان اسدآباد اکبر رنجبرزاده مخالف
همدان تویسرکان محمدمهدی مفتح مخالف
قم قم ذوالنور مخالف
قم قم امیرآبادی مخالف
تهران ورامین نقوی حسینی مخالف
تهران تهران کواکبیان موافق
کرمانشاه کرمانشاه سید قاسم جاسمی مخالف
کرمانشاه سنقر و کلیایی سیدجواد حسینی‌کیا مخالف
کردستان سنندج سیداحسن علوی مخالف

علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود در نشست علنی امروز مجلس (یکشنبه 20 خرداد 97)،‌گفت: پاسداشت سالروز رحلت پیشوای بزرگ انقلاب حضرت امام (ره) و روز قدس با حضور پرشور ملت برگزار شد و عظمت اراده ملت را در پایبندی به راه امام و یکی از میراث گرانقدر صراط او که روز قدس است، به جهانیان نشان داد. از همت بلند ملت در این امور صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی سالروز رحلت امام (ره) به خوبی عظمت مقام امام و اهمیت راه او را بیان داشتند که تأثیر سیره امام علی (ع) بود و توجه به آن نیاز امروز ایران است.

وی ادامه داد: مخصوصاً هشدارهای ایشان در مسئله هسته‌ای که برای مذاکرات با اروپا اهمیت بسزایی داشت و چه برای آمادگی در فعال شدن بخش‌هایی از صنعت هسته‌ای این دستورات در این مقطع حساس بسیار به موقع و به قاعده بود و آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز با جدیت این دستورات را باید به انجام برساند و کمیسیون امنیت ملی پیگیری مستمر در جهت تحقق آن را داشته باشد.

لاریجانی خاطرنشان کرد: در راهپیمایی روز گذشته برخی توهین‌ها به ایشان و برخی افراد دیگر شد که به هیچ وجه کار درستی نبود، آقای دکتر صالحی فردی دانشمند و مخلص و آگاه به مسائل هسته‌ای هستند که باید قدر ایشان را دانست و اصولاً توهین به هر کس در اینگونه مجامع ملی خلاف عقل و اخلاق است.

نشست شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی صبح امروز با محوریت بررسی لوایح سه‌گانه پالرمو، مبارزه با پولشویی و مقابله با تامین مالی تروریسم برگزار شد.

در این جلسه درباره لوایح سه‌گانه‌ای که دولت به مجلس ارائه کرده و در دستور کار مجلس قرار داشت بحث و بررسی‌ صورت گرفت.

در این جلسه مطرح شد: با توجه به اینکه این لوایح از سوی دولت ارائه شده،‌ در کمیسیون امنیت بررسی شده و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هم آن را تایید کرده است، فراکسیون امید از آن اعلام حمایت کرد.

سیدعباس عراقچی معاون وزیر امورخارجه کشورمان در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه پارلمان) در سخنانی به عنوان نماینده دولت به ارائه توضیحاتی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مبارزه با تأمین مالی تروریسم پرداخت و اظهار داشت:‌ امیدوارم توضیحاتی که می‌دهم مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفت و خداوند را شاهد می‌گیرم که در مه مبارک رمضان و با زبان روزه، چیز به جز حق و جز در جهت منافع ایران باشد را بیان نکنم. 

وی افزود: لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم یکی از ابزارهای بین‌المللی برای مقابله با تروریسم است، جمهوری اسلامی ایران از دو منظر با موضوع تروریسم مورد تهدید واقع می‌شود، یک منظر تروریست بین‌المللی که علیه خود ماست و ما خودمان قربانی تروریسم هستیم و دوم، سوءاستفاده‌ای است که کشورهای غربی از مفهوم تروریسم انجام می‌دهند و با این سوءاستفاده، محور مقاومت و جنبش‌های آزادیبخش به ویژه جنبش‌های مقاومت علیه رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهند، ما باید با هر دوی این تهدیدات مقابله کنیم. 

عراقچی ادامه داد: ما با دو تهدید مواجهیم، یکی تهدید خود تروریسم بین‌المللی و تروریسم تکفیری، از نظر سازمان ملل و جامعه بین‌المللی،‌ الان چهار گروه فقط به عنوان تروریست شناخته می‌شوند، گروه داعش، گروه القاعده، طالبان و جبهة‌النصره؛ ما قربانی این گروه‌های تروریستی هستیم، همین مجلس محترم یک سال قبل در چنین روزهایی قربانی تروریست داعش بوده است، ما باید با این تروریسم مبارزه کنیم، کما اینکه در سوریه و در جاهای دیگر در حال مبارزه هستیم و به خاطر آن خون داده‌ایم. 

معاون وزیر امورخارجه در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: این تروریسم، یک تروریسم دارای شبکه‌های بین‌المللی است، بدون همکاری‌های بین‌المللی، بدون پیوستن به کنوانسیون‌های بین‌المللی، مقابله با آن به خصوص خشکاندن ریشه‌های مالی تروریسم غیرممکن است، ما در حالی که در سوریه جوانان ما خون می‌دهند برای مقابله با تروریسم، در داخل کشور نیز در شبکه‌های بانکی بعضی از حفره‌ها وجود دارد که متأسفانه به گروه‌های تروریستی و گروه‌های قاچاق مواد مخدر و غیره کمک می‌کند، بنابراین ما باید در مقابله با تأمین مالی تروریسم وارد همکاری بین‌المللی شویم، کما اینکه کشورهایی مانند روسیه، عراق و سوریه نیز به این کنوانسیون پیوستند و همه همسایگان ما نیز وارد این شبکه همکاری‌ها شده‌اند.

وی افزود: همه سوءاستفاده‌های امنیتی اندیشیده شده، خودمان نیاییم بگوییم ممکن است غربی‌های گروه‌های مقاومت را تروریسم محسوب کنند، از نظر جامعه بین‌المللی و از نظر شورای امنیت فقط داعش، القاعده، طالبان و جبهة‌النصره تروریسم هستند. از ترس اینکه نکند در آینده غربی‌ها بگویند حزب‌الله تروریسم است، فشار به خودمان نیاوریم، امروز ما فشارهایی را به خودمان تحمیل می‌کنیم و کشورهای دیگر می‌گویند ایران حامی تروریسم است چون به این کنوانسیون نپیوسته و فشارهای مختلف و تحریم‌های مختلف را به خودمان تحمیل می‌کنیم از ترس اینکه مبادا در آینده مثلا بگویند حزب‌الله گروه تروریستی است، اگر آنان در آینده چنین کاری را انجام دهند، همان موقع برخورد می‌کنیم، در این کنوانسیون راه خروج دیده شده است، هر لحظه احساس کنیم چند کشور منافع گروه‌های مقاومت را در خطر قرار دادند، به راحتی از این کنوانسیون خارج می‌شویم، حق حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران را هیچ قدرتی در دنیا نمی‌تواند زیر سؤال ببرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 32
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 15
  • ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    5 29
    خانم نماینده مجلس عزیز آفرین شما نماینده واقعی مجلس هستید
  • ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    28 61
    خاک بر سرت مشرق
    • IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
      0 0
      خاک برسر خودت
    • IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
      0 0
      خاک بر سر بی ادبت
    • AE ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
      0 0
      اشغال بر سر تو و امثالت که ایران را میفروشید
  • ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    18 44
    بی خیال شو مشرق
  • ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    2 20
    نمایندگان خواستار این شدند که به دلیل شرایط فعلی برجام و خروج آمریکا از آن بررسی FATF به تعویق بیفتد.
  • IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    34 11
    شب به شب میشی از این دهکده کم خواهد شد ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد
  • IR ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    19 45
    عین مجلس کشورهای عقب مونده که بجای حرف منطقی، تو سر و کله هم میزنند!!! اگه بنا بر طومار جمع کردنه، اصلا مجلس رو جمع کنید برای هر قانون طومار جمع کنید و هر کی طومارش بیشتر بود برنده است!!! مشرق تو دیگه چرا؟
  • IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    40 4
    خدا مرگتون بده...
  • IR ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    42 13
    وكيل الدوله ها
  • احدی IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    53 18
    آقای لاریجانی طوماری که به آن دهن کجی میکنی را مردمی امضا کرده اند که به تو رای داده اند پس در راس امور باش تا صبح دولتت بدمد
    • IR ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
      38 9
      انشاله امسال سال آخره که رنگ مجلس رو میبینه خدا کنه قمی ها امسال بفهمند به کی رای بدن
    • IR ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
      25 8
      دیگه لاریجانی جایی تو مردم نداره
  • IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    48 11
    قشنگ تابلوئه که لاریجانی خیال میکنه با تصویب FATF میتونه روحانی رو نجات بده ولی از قدیم گفتن بار کج به منزل نمیرسه
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    18 2
    ۸۹+۱۱+۱۳۶ اصلا ۲۵۶ نفر نمیشه بقیه کجان؟
    • IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
      15 10
      اون 20 نفر 4-5 گلابی دستشون بود داشتن از در میرفتن بیرون.
  • IR ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    37 10
    مجلس علی لاریجانی میخواهد "خودرویِ نظام" رو تا انتهای جاده برجام و فرابرجام ببره اینقدر که برجام و مشتقاتش _ #FATF _برای لاریجانی مهمه، برای روحانی مهم نیست! فروریختن برجام، شیشه عمر سیاسی روحانی و ایضاً لاریجانی رو درهم خواهد شکست!
  • IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    39 10
    مجلسی که با زد و بند سه مرتبه به استیضاح آخوندی (وزیر میلیاردر راه) رای منفی داد انتظاری ازش نمیره. تمام مردمی که چشم بسته به لیست ها رای دادن و اینها رو به مجلس فرستادن روز قیامت مسئول اند
    • IR ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
      30 12
      با روحانی و لاریجانی ایران ته دره است
  • US ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    35 14
    اقای عراقچی این حرفارو در باره برجام هم میزد چی شد؟! تحریمی برداشته نشد. امریکا از برجام بیرون رفت. دولت کاری نکرد! اوضاع کشور با برگشت تحریمها داره بدتر میشه! اما این اقایون با این کلکه ترسوندن و وعده الکی دادن دارن کارشون و انجام میدن
  • IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    1 1
    یعنی عراقچی نمی داند که حزب الله در لیست گروههای تروریستی اروپا و آمریکا است؟
  • IR ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    3 1
    وطن فروشای خائن
  • AE ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    2 0
    اینهایی که هنوز تصمیم نگرفتنه اند برای چه به مجلس وارد شدند !!!
  • IR ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    1 2
    لعنت شهید مدرس بر خائنین
  • Evenstar IR ۰۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
    0 0
    مردم اینم نتیجه ی قشقرق هایی که هر دوره جلو ستادای انتخاباتی همین نماینده ها راه میندازین و معیار انتخابتون شده شام دادن طرف,طایفه گری و پولای ناقابلی که زیرمیزی ردو بدل میشه
  • DE ۰۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
    0 1
    ۱۳۶ نماینده مجلس به لایحه پالرمو رای مثبت دادند, بچه های حرف شنو کار خوبی کردند از خودمونن..برای تمام زن و بچه هاشون خودم در خارج ویزا و بعدش گرین کارت میگیرم.به امریکا خوش آمدید کدخدا پرستان من
  • سجاد IR ۰۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
    0 1
    در روز نهم محرم امام حسين (عليه‌السلام) در كربلا خطاب به لشكر دشمن فرمودند «من شما را به راه راست مي‌خوانم اما شما از همه فرامين من سر باز مي‌زنيد و سخن مرا گوش نمي‌دهيد، چرا كه شكم‌هاي شما از مال حرام پرشده و بر دل‌هاي شما شقاوت نهاده شده است    
  • IR ۰۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
    0 1
    اقای صالحی هم قسم جلاله خورد ولی دم خروس بیرون زد
  • FR ۰۵:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
    0 0
    فعلا که بند کنوانسیون پالرمو رو دیروز در سکوت تصویب کردن.خیلی راحت بقیه رو هم تصویب میکنن که نفهمی چه اتفاقی افتاده مثل برجام که تو 20دقیقه تصویب شد.
  • منتظر اظهور IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
    0 1
    تصویب 20دقیقه برجام یادش به شر مجلس اصلاحات
  • منتظر اظهور IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
    0 1
    تصویب 20دقیقه برجام یادش به شر مجلس اصلاحات

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس