به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از خبرگزاری فرانسه، نتایج تحقیقات گروهی از محققان ایتالیایی نشان می دهد کمخوری می تواند باعث ترشح ماده ای شود که عملکرد خوب سلولهای مغزی را در پی خواهد داشت.
این تحقیق که نتایجش روز دوشنبه در آمریکا منتشر شد، ثابت می کند در مغز موشهایی که غذای کمتری مصرف می کنند، ملکولی به نام «CREB1» آزاد می شود که باعث فعال شدن ژنهای مرتبط با طول عمر و سالم ماندن مغز می شود.
بر اساس این گزارش، جوانباتیستا پانی، از موسسه پاتولوژی عمومی در دانشکده پزشکی دانشگاه ساکره کور در شهر رم، که نقش اصلی تحقیقات را به عهده داشته است، اظهار داشت: «به دنبال این تحقیق، در پی آن هستیم تا با تولید داروهای جدید، ملکولهای «CREB1» را در مغز فعال کنیم بدون آنکه دریافت کالری کاهش بیابد."
این گروه ایتالیایی به این نتیجه دست یافت که «CREB1» با کاهش هفتاد درصدی مصرف مواد غذایی در مغز موشها، آزاد می شود.
کمخوری این موشها، علاوه بر جوان نگه داشتن مغز، آنان را از چاقی و دیابت نیز در امان نگه می دارد. افزایش حافظه توانایی های شناختی در مغز، کاهش خوی پرخاشگری و آلزایمر در دوران پیری، از دیگر تاثیرات مثبت کمخوری است.