کد خبر 858821
تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷
عمادی

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش با تایید لو رفتن سوالات امتحانات نهایی گفت:‌ شیوه ارسال سوالات به حوزه‌های امتحانی را تغییر دادیم.

به گزارش مشرق، چند سالی است امتحانات نهایی دانش‌آموزان به بازاری برای کسب درآمد توسط افراد فرصت طلب تبدیل شده است. بازاری که با سوءاستفاده از نوجوانان کشور به بهانه فروش امتحانات نهایی، درآمدهایی را نصیب برخی افراد می‌کند.

این شبکه‌ها که عمدتا در فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی یا اینستاگرام فعالیت می‌کنند، صبح روز امتحان سوالات را به دست مشتریان خود می‌رسانند و برای خرداد 97 فعالیت آنها برای تبلیغات و بازارگرمی چند هفته مانده به زمان برگزاری امتحانات نهایی آغاز شد و اولین امتحان دانش‌آموزان که روز گذشته با درس دین و زندگی آغاز شد، با لو رفتن سوالات همراه بود و طبق اعلام دانش‌آموزان سوالات قبل از شروع امتحان در دست برخی افراد بود.

در همین رابطه:

سوالات امتحانات نهایی باز هم لو رفت +عکس

تعداد کانال‌های فروش سوالات کم هم نیست، قیمت‌ها نیز متفاوت است از 30 هزار تومان برای درس دینی تا 70 هزار تومان برای دروس عمومی و 90 هزار تومان برای دروس تخصصی.

امروز نیز امتحان درس حساب، دیفرانسیل و انتگرال دانش‌آموزان راس ساعت 8 صبح برگزار شد اما دانش‌آموزان از لو رفتن سوالات این درس حدود دو ساعت به آغاز امتحان خبر می‌دهند.

در همین رابطه عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش درباره لو رفتن سوالات امتحانات نهایی اظهار کرد:  در روز سه‌شنبه (اول خرداد) که نخستین امتحان نهایی در درس دین و زندگی برگزار شد،  یک ساعت مانده به آغاز امتحان یک صفحه از سوالات مربوط به درس دین و زندگی توسط یکی از عوامل حوزه‌های تکثیر برای شخصی فرستاده و از آن طریق پخش شد، این فرد شناسایی و دستگیر شد و هم‌اکنون مورد دیگری نداریم که سوالات امتحانات نهایی درز پیدا کرده باشد.

وی افزود: آموزش و پرورش فرایند ارسال سوالات برای امتحانات نهایی را تغییر داده است و سوالات مستقیما به حوزه‌های اجرا ارسال می‌شود یعنی واسطه‌ها حذف شده و این اقدام امکان لو رفتن سوالات و افشای آن را با استفاده از فناوری‌های ارتباطی در حد صفر کاهش  می‌دهد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش گفت‌: نقش عامل انسانی در لورفتن سوالات امتحانات نهایی با طراحی شیوه جدید ارسال سوالات کاهش می‌یابد.

وی افزود: در گذشته سوالات در قالب سی دی به مناطق آموزش‌وپرورش ارسال می‌شد و ممکن بود در بخش قرنطینه یا تکثیر سوالات باز  و از طریق دخالت عامل انسانی توزیع شود اما در روش جدید سوالات ساعت 7.30 صبح به حوزه‌های امتحانی ارسال می‌شود و همان زمان رمز سوالات دراختیار حوزه‌ها قرار می‌گیرد تا سوالات را چاپ و بین دانش‌آموزان توزیع کنند و دیگر فرصتی برای انتشار سوالات قبل از آغاز جلسه امتحان وجود ندارد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۵
    10 0
    خودد معلمین ومدیران افتضاحن حتی بعد از اعلام نتایج و زمان رسیدگی به اعتراضات در ستاد بررسی اوراق خبرهایی میشه !!!!!
  • IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۵
    12 0
    درسال 1380 دانشجو بودم و همسر یکی از کارشناسان همکلاسیم بود درخردادماه سال 1380این خانم کارشناس مسئول تکثیر اوراق امتحانی شدن ...درس حسابداری رو هممون افتادیم بجز یک نفر که همسر همان کارشناس بودکه 16شدن و استاد مربوطه دنبال این شخص بود و هممون گفتیم همسر خانم فلانی ست بعد هم استاد دیگر استاد اون دانشگاه نشد ولی اون خانم الان سمت بالایی در همان دانشگاه دارد با رنگ و روی بزک شده ...بله همه جا ازاین خبرهاهست گوربابای مردم عادی !!!
  • NL ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۵
    7 2
    خاك تو سر بى لياقت تون
  • IR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۵
    10 2
    خوب از فقر و بی پولیه دیگه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس