به گزارش مشرق به نقل از بی باک، در حالی که اتحادیه اروپا، اتحادیه عرب، امریکا و ترکیه به منظور تشدید ناآرامیها در سوریه با گروههای مخالف در این کشور تماس دارند و از آنها حمایت میکنند، بر پایه برخی گزارشها گروههای مخالف سوری نیز با همکاری دولت آنکارا در تلاش هستند با گروههای حامی دولت در سوریه ارتباط برقرار کنند.
گروههای اقلیت سوریه از جمله مسیحیها، دروزیها و علویها از آغاز ناآرامیها در این کشور حمایت کامل خود را از بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و برنامههای اصلاحی وی اعلام کردند.
همچنین، بر پایه گزارشهای منتشر شده ترکیه وعده داده است پس از سقوط دولت بشار اسد امنیت گروههای اقلیت سوریه را تامین کند.
سوریه از اواسط مارس ۲۰۱۱، صحنه ناآرامیهای داخلی و تظاهرات حامیان و مخالفان بشار اسد، رئیس جمهوری این کشور است. گروههای مخالف و کشورهای غربی، کشتارهای اخیر در ناآرامیهای سوریه را به نیروهای مسلح این کشور نسبت میدهند؛ این در حالی است که دمشق شورشیان، خرابکاران و گروههای مسلح را عامل خشونتهای خونین این کشور میداند و تاکید میکند این ناآرامیها از خارج سازماندهی میشوند.
اعترافات عناصر گروههای تروریستی مسلح سوریه درباره طرحهای خارجی برای انجام فعالیتهای مسلحانه و کشتار مردم عادی و نیز نیروهای امنیتی گویای آن است که تحولات اخیر در سوریه با هدف ایجاد دگرگونی در کشوری راهبردی در همسایگی رژیم اسرائیل و روی کار آوردن دولتی همپیمان با امریکا در دمشق است.
گروههای مخالف دولت سوریه در ماههای اخیر با رسانههای اسرائیلی نیز گفتوگو کرده اند. این حرکات به روشنی نشان میدهد آیندهای که گروههای مخالف برای سوریه ترسیم کردهاند بر پایه توسعه روابط با رژیم تلآویو است. از سوی دیگر، قطع نامه اخیر اتحادیه عرب علیه سوریه موجب وحدت بیش از پیش مردم این کشور شده است. آمارها نشان میدهند در هفتههای گذشته، نزدیک به ۱۲ میلیون نفر در سراسر سوریه به حمایت از بشار اسد اقدام به برپایی تظاهرات کردهاند.