به گزارش مشرق، سردار پاسدار جواد استکي، در گفتوگو با خبرگزاري کتاب ايران، اظهار داشت: جنگ و دفاعمقدس برکات زيادي داشته که انتشار کتاب و آثار فرهنگي، از اين برکاتند.
وي از حضور نداشتن برخي از ناشران در نخستين نمايشگاه ملي کتاب دفاع مقدس در اصفهان انتقاد کرد و افزود: سطح تحصيلات و نيازهاي روحي و فکري مخاطبان کتاب، با هم متفاوتند و در همين مسير، تاکنون کتاب خاصي درباره اشعار مداحان و آثار رزمي و حماسي دوران جنگ تدوين نشده است.
نويسنده کتاب "تاريخ 20 ساله پاسداري از انقلاب اسلامي در غرب کشور" با ارزيابي آثار تدويني در طول سالهاي اخير، گفت: کتابهاي حوزه دفاعمقدس هنوز به غناي کامل نرسيدهاند. وزارت ارشاد و تشکلهاي فرهنگي اين حيطه، مشوقان خوبي براي شاعران، هنرمندان، نويسندگان و کارگردانانند و بايد اين اقشار را مورد حمايت مادي و معنوي خود قرار دهند.
جواد استکي با تاکيد بر لزوم گرايش جوانان به فرهنگ دفاعمقدس تصريح کرد: دفاعمقدس، مرهون امامخميني(ره) و شهداست. اما نقش و تاثير فرماندهي امام(ره) به صورت کامل در کتابها مورد توجه قرار نگرفته و به درستي نشان داده نشده است.
فرمانده قرارگاه سيدالشهداي اصفهان خاطرنشان کرد: دفاعمقدس، قابليت ورود به رشتههاي علوم انساني، مهندسي و علوم پايه را داراست. راهاندازي نشدن يک رشته مستقل با عنوان "دفاعمقدس" در دانشگاه ها،يک ضعف است. ما بايد از آن دوران، درس عبرت بگيريم و براي آينده، ايستادگي و حفظ نظام، از آن استفاده کنيم.
سردار استکي در پايان يادآور شد: پيروزي انقلاب اسلامي و دفاعمقدس، يک حلقه گمشده تاريخي دارند که همان سالهاي 57 تا 59 در کشور است. ايران در آن زمان، بحرانهاي زيادي را از سر گذرانده و متاسفانه، شهداي خيلي زيادي هم از دست داديم. نويسندگان بايد به اين موضوعات نيز بپردازند تا مردم و جوانان، با بحرانها آشنا شوند.
کد خبر 8498
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۱
- ۰ نظر
- چاپ
نويسنده کتاب "تاريخ 20 ساله پاسداري از انقلاب اسلامي در غرب کشور" معتقد است: دفاعمقدس، قابليت ورود به رشتههاي علوم انساني، مهندسي و علوم پايه را داراست. همچنين راهاندازي نشدن يک رشته مستقل با عنوان "دفاعمقدس" در دانشگاه ها، يک ضعف است.