به گزارش مشرق به نقل از فارس، غلامعلی حدادعادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز در دومین مجمع عمومی کانون تربیت اسلامی که با حضور اعضای این کانون در مسجد نور تهران برگزار شد با اشاره به ایام عزای سالار شهیدان و تأثیرات نهضت عاشورا بر انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: نهضت ما از ابتدا شعلهای بوده است که با نسیم عاشورا روشن شده است و امیدواریم تا قیام حضرت مهدی (عج) بر همین روش باقی بماند.
وی با اشاره به سالروز شهادت آیتالله مدرس در روز 10 آذر ادامه داد: دوران حضور مدرس در مجلس، دوران بسیار سختی بوده است چرا که در آن سالها انگلیسیها به خاطر عدم حضور روسها در ایران، فعال مایشاء بودهاند و با اقداماتی مانند قرارداد 1919 وثوقالدوله و نیز انجام کودتا و روی کارآوردن شخصیتی دست نشانده و مستبد مانند رضاخان تلاش میکردند تا ایران را مستعمره خود کنند.
حدادعادل با بیان اینکه در آن شرایط ملت ایران از چاله بیقانونی به چاه حاکمان دست نشانده استعمار افتاده بود، گفت: به همین دلیل مدرس در طول 6 دوره حضور خود در مجلس از هیچ تلاشی برای افشای توطئه خطر این شاه مستبد و دست نشانده فروگذار نکرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: از بررسی صورت مذاکراتی که از مدرس در جلسات مجلس باقی مانده است میتوان به عمق اندیشههای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی وی پی ببریم و با مطالعه تاریخ معاصر به این نتیجه میرسیم که تا قبل از ظهور امام راحل در عرصه سیاست در میان رجال روحانی و غیرروحانی در یکصدسال اخیر هیچکس عظمت مدرس را نداشته است.
حدادعادل عنوان کرد: امام راحل با آنکه معمولا مراقبت میکرد و در رابطه با شخصیتهای معاصر و گذشته اظهارنظر نمیکرد اما مدرس را صددرصد قبول داشته است و از حضور ایشان در مجلس شورای ملی و شنیدن نطقهای مدرس معلوم میشود که میان امام جوان ما و مرحوم مدرس پیوند روحی برقرار بوده است.
* شرط حفظ اعتماد مردم به اصولگرایان پرهیز از تفرقه و چندپارگی است
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه با اشاره به انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: در اسفندماه امسال گردنهای خطیر و حساس پیش روی ما قرار دارد و یکی از وجوه اهمیت مجلس این است که نماد وحدت و همبستگی ملی است و ایران کوچکی است به نمایندگی ایران بزرگ و نیز نماد اراده ملی برای اداره کشور است.
وی توجه به ایدهآلها در هنگام قانونگذاری را یکی از فواید و برکات جدا بودن قانونگذاری از امور اجرایی عنوان کرد و افزود: احساس میکنیم که قانونگذاری کاری بسیار سخت و پیچیده است و مقام معظم رهبری نیز در زمان مجلس هفتم تاکید کردند که کار مجلس ریلگذاری است و کار دولت حرکت بر روی این ریل؛ به همین جهت مجلس خوب کارشناس، بیغرض، مصلحتبین و آگاه میتواند به منزله قوه تفکر به یک کشور خدمت کند.
حدادعادل ادامه داد: در انتخابات پیش رو باید تلاش شود که مردم با شوق و ذوق و با بصیرت و هر چه بیشتر در انتخابات شرکت کنند چرا که آمریکاییها و دشمنان همواره منتظر بوده و هستند که مردم از انتخابات استقبال نکنند. به همین جهت آنها همواره شعار دموکراسی را سر دادند اما همیشه در دموکراسی از انقلاب ما ضربه خوردهاند و وقتی که یک بار در انتخابات دوم شوراها درصد مشارکت مردم آن هم در تهران اندکی پایین بود دیدیم که چطور دشمنان ما ذوق کرده بودند.
عضو شاخص جبهه متحد اصولگرایان ادامه داد: باید تلاش کنیم تا پیروزیهایی که از سال 81 تاکنون نصیب اصولگرایان شده است تداوم یابد؛ مردم در 10 سال گذشته اصولگرایان را انتخاب کردهاند و بصیرت خود را نشان دادهاند در واقع از حوادث سال 76 به بعد به این نتیجه رسیدهاند که باید به چه جریانی اعتماد کنند.
حدادعادل تأکید کرد: باید این سرمایه اعتماد را حفظ کنیم و شرط آن نیز این است که دچار تفرقه نشویم؛ به همین دلیل باید تلاش کنیم که اصولگرایان چند پاره نشوند که البته باید اعتراف کنم که در این زمینه هنوز به توفیق کامل نرسیدهایم و دوستان ما در جبهه پایداری به شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایی ملحق نشدهاند.
* اصلاحطلبان برای عدم وحدت اصولگرایان تلاش میکنند
وی تأکید کرد: احساس میکنیم رقبای اصلاحطلب ما تلاش میکنند تا اصولگرایان به وحدت نرسند و این نیز یک امر بدیهی است که از موضعگیریهای آنها در روزنامههایشان و در مجلس و در جاهای دیگر مشاهده میشود.
حدادعادل گفت: اگر گلهای نیز نسبت به هم داریم که ممکن است بجا باشد باید فکر کنیم که آیا جدایی ما منجر به پیروزی جریانی نمیشود که هیچ فرصتی برای هیچکس باقی نمیگذارد؟!
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بعد از دوران مجلس ششم تا مدتی احساس میشد که آقایان به نتایج جدیدی رسیدهاند و در حرفهایی که در دوران اصلاحات و در مجلس ششم میزنند تجدیدنظر کردهاند اما در انتخابات سال 88 دیدیم که وقتی فرصت مناسبی برای حضور در رقابتها یافتهاند، حرفهایی بدتر از حرفهای اواخر دهه 70 به زبان آوردند بنابراین اتفاقات گذشته باید برای ما مایه عبرت شود و باور کنیم که خطر جدی است.
وی اظهار داشت: هر چند برخی از دوستان ما طور دیگری فکر میکنند اما من به شخصه نگرانی خاصی ندارم و معتقدم که کل اصولگرایان در سراسر کشور به درجهای از بصیرت و هوشیاری رسیدهاند که میتوانند انتخابات را به حول و قوه الهی خوب اداره کرده و مجلس صالح و کارآمدی پدید بیاورند.
حدادعادل اضافه کرد: من نسبت به آنچه که پیش میآید حسن ظن دارم و از خداوند متعال میخواهم به ما توفیق دهد تا به دور از شائبههای قدرت وظیفه خود را به درستی انجام دهیم.
* مراقب ورود افراد ناصالح به مجلس باشیم/ ضرورت جوانگرایی منطقی و نه تبلیغاتی
عضو شاخص جبهه متحد اصولگرایان در ادامه با بیان اینکه به این کشور بسیار خدمت شده و در هیچ زمانی مانند امروز حاکمیت ایران اسلامی تا این اندازه در تصمیمگیریها مستقل نبوده است، گفت: باید مراقب باشیم که آدمهای ناصالح وارد مجلس نشوند؛ مجلس برای خیلیها جاذبه دارد و افرادی هستند که در فعل و انفعالات مادی ثروتهایی را اندوختهاند و آن را در تبلیغات انتخاباتی هزینه میکنند.
وی ادامه داد: در طی سه دوره اخیر پروندههایی را دیدهام که شخصی یک میلیارد تومان خرج تبلیغات کرده است در حالی که جمع حقوق دوران نمایندگی شاید به این رقم نرسد؛ شاید این افراد با این هزینههای سنگین به دنبال آن هستند که نتیجه تبلیغات خود را پس از انتخابات به صورت اضعاف مضاعف برداشت کنند.
حدادعادل در ادامه بر لزوم توجه به نسل جوان در شرایط کنونی تأکید کرد و افزود: باید به نسل جوانی که میوه درخت انقلاب هستند بها بدهیم و به آنها اجازه بروز و ظهور بدهیم؛ باید یک نوجوانگرایی منطقی و نه تبلیغاتی و شتابزده داشته باشیم و این نسلی را که انقلاب اسلامی پرورش داده است، جدی بگیریم.
وی در پایان با تشکر از تلاشهای اعضای کانون تربیت اسلامی و با مثبت خواندن قدمهای آنان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری تمام فرهنگیان که در جامعه مرجعیت فکری دارند انتخاباتی برگزار شود که در جهان الگو باشد و مقام معظم رهبری نیز از روی کار آمدن مجلسی صالح، کارآمد و کارشناس خرسند شوند.