بیت کوین نمایه

یک متخصص شناخته‌شده روس پشت پرده وابستگی بیت‌کوین به سازمان سیا را افشا کرد. در همین زمینه نظرات ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی و محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات را ببینید.

به گزارش مشرق، طی پنج سال اخیر بازار ارزهای دیجیتالی داغ شده و بصورت فزاینده‌ای در حال نزج و شکل‌گیری است و فناوریهای بکار رفته در این زمینه نیز در بازه‌های زمانی بسیار کوتاه شاهد تحول و بروزآوری است. این ارزها ــ که از مشهورترین آنها می‌توان از «بیت‌کوین» نام برد ــ بدون هیچگونه شناسایی و کنترل و نظارت، و حتی هرگونه واسطی، در بانکهای اطلاعاتی ذخیره یا منتقل می‌شوند. با استفاده از این فناوری، کیف پول(های) مجازی، تنها با استفاده از یک کد و بدون شناسه و نام، برای کاربران ایجاد می‌شود و کاربران می‌تواند با شارژ پول دیجیتال، به انحاء مختلف، نسبت به خرید و فروش مبادرت نمایند.

اختلالات اساسی ناشی از این فناوری به شرح زیر است:

اشکال اساسی در استفاده از این ارزها اینجاست که منجر به دور زدن حاکمیتهای ملی شده و قدرت اقتصادی سیاسی کشور ــ با محوریت ابزار مبادله (پول) ــ از حاکمیت سلب شده و در اختیار حاکمان کمپانیهای فراملیِ موجد این فناوری قرار خواهد رفت. به این ترتیب، تأثیرگذاری بر ابزارهای پولی، و بخش عمده نوسانات بازار پول، که از اساسی‌ترین ابزارهای اقتصادی حاکمیتی به‌شمار می‌روند، به سیاستهای این کمپانیها بستگی خواهد داشت.

اشکال دوم؛ در استفاده از این ارزها، یک چالش حاکمیتها، شکل‌گیری بازار زیرزمینی پول و عدم امکان رصد و مالیات‌ستانی بر اساس تراکنشهای مالی افراد است.

اشکال سوم؛ در این سیستم انجام معامله در بازارهای غیررسمی و غیرقانونی، مانند موادمخدر، قاچاق و بازارهای زیرزمینی براحتی قابل انجام است و این چالشی مهم برای حاکمیتها خواهد بود.

و اشکال چهارم؛ در این شبکه، هیچ مسئولیتی قابل پیگیری نیست؛ که طبیعتاً مردم را دچار مشکلات متعدد خواهد کرد؛ برای مثال اگر سیاست حاکمان این شبکه بر کلاهبرداری یا فروکاستن ارزش این ارزهای موهوم قرار گیرد چه اتفاقی برای خریداران آن رخ خواهد داد؟ شاید باز هم چیزی شبیه به کلاهبرداری شرکتهای هرمی را شاهد باشیم.

گذشته از این افشاگریهایی درباره نقش سازمان اطلاعات و امنیت ملی آمریکا CIA در ایجاد و بکارگیری این ارز به گوش می‌رسد. کانال جنبش مقاومت در جنگ ارزی به نقل از خبرگزاری روسی اسپوتنیک نوشت:

ناتالیا کسپراسکای که یکی از موسسان کسپراسکای و مدیر اجرایی ارشد گروه شرکت‌ها و متخصصان سیستم‌های امنیت سایبری اینفوواچ است، در سخنرانی خود در دانشگاه ایتمو در سنت پترزبورگ فاش کرد که بیت‌کوین برای تامین مالی پروژه‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس در سراسر جهان طراحی شده است. وی این ارز دیجیتال را «دلار 2 » نامید.

این متخصص اعلام کرد: ارز دیجیتال بیت‌کوین بوسیله سازمان‌های اطلاعاتی آمریکایی ساخته و توسعه داده شده است.

ناتالیا کسپراسکای در مورد جنگ اطلاعات و سلطه دیجیتال سخنرانی می‌کرد. عکس‌های او که در حال ارائه سخنرانی خود تحت عنوان تکنولوژی‌های مدرن - اصول جنگ‌های اطلاعاتی و سایبری، می‌باشد در فضای مجازی منتشر شدند.

او گفت: بیت‌کوین پروژه آژانس‌های اطلاعاتی آمریکاست تا بوسیله آن فعالیت‌های اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و کانادا در کشورهای مختلف سریعا تامین مالی شوند. این تکنولوژی درست مثل اینترنت، جی‌پی‌اس و تور، خصوصی‌سازی شده است. در واقع این نسخه دوم دلار است چراکه نرخ آن توسط صاحبان بورس‌ها کنترل می‌شود.

او همچنین فاش کرد که ساتوشی ناکاموتو (نامی که به عنوان موسس یا موسسان بیت‌کوین ثبت شده است)، نام یک گروه کدنویسی آمریکایی است.

کسپراسکای در این سخنرانی همچنین عنوان کرد که نباید به تلفن‌های همراه به عنوان یک وسیله شخصی نگاه کرد.

این موسس کسپراسکای گفت: تلفن همراه یک دستگاه است که از راه دور کنترل می‌شود و برای کار و تفریح ساخته شده است اما در همین زمان برای مالکان خود جاسوسی می‌کند

در این شرایط مواضع و نظرات رسمی مسئولان ذی‌ربط برای کاربران و استفاده کنندگان از این فناوری بسیار تعیین‌کننده است. ذیلاً فیلم اظهار نظر ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی، و محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه منتشر می‌شود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس