مجیدی سعیدی

من صحنه های زننده ای را در سینما دیده ام که از گفتنشان شرم می‌کنم. برخی انگار به هیچ وجه دغدغه سینما ندارند و تماماً به میهمانی‌های شبانه فکر می‌کنند.

به گزارش مشرق، بازیگر سینما و تلویزیون، درخصوص فعالیت‌های خود در عرصه سینما گفت: متاسفانه این روزها بازی در آثار سینمایی به امثال من نمی رسد زیرا برخی در سینمای ایران بیتوته زده و نمی گذارند چیزی به بقیه برسد.

وی در همین راستا افزود: من تعجب می‌کنم که برخی دوستان 7 اثر سینمایی در سال بازی می‌کنند. مگر ما به جز اینها بازیگر نداریم که همه آثار به تعداد محدودی بازیگر می رسد.

بازیگر سریال "شهرزاد 3" بسیاری از بازیگران امروز را نابازیگر خواند و اذعان کرد: بسیاری از بازیگران پر کار سینما از بازیگری هیچ چیز نمی‌دانند. بیان و بدن نامناسبی دارند و حتی نمی‌دانند که چگونه باید جلوی دوربین ایستاد. متاسفانه همین بازیگران هستند که سالی شش تا هفت کار سینمایی انجام می‌دهند.
وی با گلایه از لابی بازی در سینما تاکید کرد: حضور در سینمای ایران فقط و فقط بر اساس روابط شخصی است. هیچ عاملی به جز رابطه موفقیت شما در سینما را تضمین نمی کند. تهیه کنندگان و کارگردانان هم تنبل شده اند و از بازیگران تکراری استفاده می‌کنند و هیچ وقتی برای جستجوی بازیگران مستعد نمی گذارند.

بازیگر سریال تلویزیونی "نفس" در ادامه بیان کرد: مگر می شود یک بازیگر با هفت فیلم در جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد. بازیگر حرفه‌ای از لحاظ حسی نمی‌تواند هفت کار را همزمان جلو ببرد. من در حال حاضر بازی در شهرزاد و کاری دیگر را در برنامه دارم و همین باعث شده بعضی شب ها از استرس خوابم نبرد.

وی با اشاره به ساخت آثار بی کیفیت سینمایی تصریح کرد: وقتی در سینمای ایران فیلمی در نوزده روز ساخته می شود چه انتظاری باید داشت؟ البته مطمئن باشید همین فیلم با رابطه در بهترین زمان اکران شده و فروش چند میلیاردی خواهد داشت.

این بازیگر سینما خصوصی شدن را یکی از راهکارهای علاج وضع بیمار سینما دانست و اضافه کرد: تا زمانی که سینما دولتی باشد و تهیه کنندگان شخصی حضور نداشته باشند وضع به همین منوال ادامه پیدا خواهد کرد. البته این را بگویم که ما باید از خودمان شروع کنیم. یادم می آید که اکبر خواجویی برای سریال پدر سالار مدت‌ها در جستجوی بازیگر با استعداد و معرفی آن به تلویزیون و سینما بود اما امروزه دیگر خبری از این دست کارگردانان نیست.
 


وی ادامه داد: من صحنه های زننده ای را در سینما دیده ام که از گفتنشان شرم می‌کنم. برخی انگار به هیچ وجه دغدغه سینما ندارند و تماماً به میهمانی‌های شبانه فکر می‌کنند. قدیم به ما می‌گفتند برای بازیگری باید تمام تمرکز خود را بگذارید اما امروز صرفاً اگر مهمانی ویلای لواسان جور شود نیاز به شخصیت پردازی و زحمت کشیدن نیست.

بازیگر فیلم "مهیا" نبود حمایت از پیشکسوتان را ناراحت کننده خواند و افزود: یکی از بزرگترین دلایل پرکاری برخی از بازیگران جوان در این است که می ببینند هیچ حمایتی از پیشکسوتان نمی شود و به همین دلیل می خواهند در جوانی پول جمع کنند. مهدی فتحی یکی از بزرگترین بازیگران تاریخ سینمای ایران است اما در وضعی بسیار ناراحت کننده و فوت کرد.

سعیدی با گلایه از نقش فروشی در سینما خاطرنشان کرد: نقش فروشی در سینمای ایران بیداد می کند. من به صورت علنی در دفاتر سینمایی دیده ام که به اندازه پولی که می دهید برای بازی به شما سکانس می دهند. شما وقتی برخی بازیگران مکمل را نگاه کنید به وضوح متوجه می شوید که با پول به سینما آمده اند و هیچ توانایی در بازیگری ندارند.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • P IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
    79 18
    اززمان پهلوی هم سینما ها کثیف بوده مگر اون گوگوش نبود که ازش خواننده ساختن بیخودی خودشو به درو دیوار نمیزد ...الان هم به چهره ی برخی بازیگرا نگاه کنی متوجه ی عمق فاجعه در سینمای اسلامی را میشوی..
  • سهیل IR ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
    17 2
    به نظرم خیلی از این چیزایی که گفته شد وجود داره و خیلی از بازیگرایی که میبینیم ذره ای استعداد بازیگری ندارن و کم کار هم نیستن ، با این وجود از هر بازیگری میپرسن وضعیت سینما چطوره میگن هیچ ناپاکی وجود نداره حداقل به ما پیشنهاد بدی نشده
  • IR ۲۲:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
    15 2
    ببین آقا,وقتی میگی زنهای بازیگر دارند, خودنمایی میکنند؛یابه عبارتی بازی نمیکنند,جنسیتشون رو عرضه میکنندبیحیایی میکنند؛میگند بازیگر باید خودنمایی کنه..!شما درست می گویید برخی در این خودنمایی،‌از مرز افراط و خط قرمزها عبور می‌کنند.
  • IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۳
    4 1
    ذات سينما همين است که چون متکی به انسانها و خلاقيت فردی و گروهی هست، طبيعتا ارتباطات شخصی اهميت خيلی زيادی پيدا ميکنند. هر از گاهی يکی از بازيگرانی که حس ميکند بايد بيشتر بازی کند ولی کسی سراغش نمی آيد از اين گله گذاريهای کودکانه ميکند. اين امر ميتواند در مورد يک مهندس يا هر شغل ديگری هم باشد (به علت ناتوانی فرد، کمبود ارتباطات، کمبود اعتماد بنفس و ... بيکار بماند) اما برای همه قابل درک است و کسی هم صدای يک مهندس بيکار را بی دليل بلند نميکند و در رسانه پخش نميشود. اما اين بازيگرها شروع به گفتن مهملاتی مثل فساد و مهمانی شبانه و... ميکنند که البته شايد وجود داشته باشد ولی ربطی به موضوع ندارد (خود همين افراد اگر عرضه وارد شدن به حلقه هايی که ازشان با نفرت ياد ميکنند را داشتند هرگز اينگونه اظهار نظر نميکردند). چون اين موضوعات برای مردم هيجان دارد رسانه هم آنرا پوشش ميدهد. و الا در هر پيشه اي نياز به مهارت و همچنين توانايی ايجاد ارتباطات وجود دارد، مخصوصا در زمينه های هنری و خلاقانه، ارتباطات نقش بيشتری دارد و در همه جای دنيا به همين شکل است. اين جور نق زدن ها و غر زدنها مربوط به افراديست که فکر ميکنند جای اينکه تلاش کنند و راه خود را باز کنند، بقيه بايد منتشان را کشيده و راه برايشان باز کنند. گويی که ايشان استعداد نهفته بازيگريست که هيچ کارگردانی تا به حال نديده و نشناخته. نه خير دوست عزيز مثل شما بسيار است، همين که در چند کار موفق شدی شرکت کنی بايد شاکر باشی و به تلاشت ادامه بدی نه اينکه طلبکار بشی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس