کد خبر 79882
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۶

گروهی از پژوهشگران ایتالیایی نقش کلیدی آنزیمی را در بیماری آلزایمر شناسایی کردند و توانستند این بیماری را در موشها با موفقیت درمان کنند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از مهر، محققان موسسه "ماریو نگری" در میلان نقش کلیدی آنزیمی با عنوان Jnk را در توسعه بیماری آلزایمر شناسایی کردند و توانستند با کشف بازدارنده ای برای متوقف کردن فعالیت این آنزیم موشهای آزمایشگاهی متاثر از آلزایمر را درمان کنند.

این محققان با استفاده از این روش جدید توانستند اولین موفقیت یک درمان موثر در مبارزه با آلزایمر و حذف نقص شناختی را در حیوانات آزمایشگاهی به دست آورند. آنزیم Jnk بر روی دو پروتئین به نامهای "آمیلوئید" و "تاو" عمل می کند. آمیلوئید در مغز مسئول تشکیل پلاکهای غیرقابل حل آمیلوئیدی و "تاو" مسئول در هم پیچاندن "نورو- فیبریلار" (فیبرهای غیرقابل حلی که در داخل نورونها تشکیل می شوند) است.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "با این کشف ما توانستیم اولین درمان جدی را ارائه کنیم که برپایه یک بازدارنده پپتیدی قرار گرفته است و فعالیت Jnk را در موشهای متاثر از آلزایمر متوقف می کند."این بازدارنده که D-JNKI1 نام دارد در فاز خود - آشکار بیماری تجویز شد و توانست به طور کامل نقصهای شناختی از جمله از بین رفتن حافظه و تغییرات الکتروفیزیولوژیکی (عملکرد بد نورونهای هیپوکامپ) را بدون عوارض جانبی از بین ببرد. نتایج این آزمایش امیدهای جدیدی را برای توسعه درمانهای آینده که قادر به درمان کامل این بیماری باشند ارائه می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس