يک وکيل کميته تحقيق شوراي حقوق بشر گفت که اسرائيل احتمالا به علت حمله به ناوگان آزادي به دادگاه‌هاي جنايي ارجاع شود.

به گزارش مشر ق به نقل از الجزيره، سر "ديزموند دي سيلوا" وکيل کميته تحقيق حقوق بشر سازمان ملل متحد که درباره جنايت ژيم صهيونيسيت در حمله به ناوگان آزادي تحقيق مي‌کند، تأکيد کرد که احتمال دارد رژيم صهيونيستي به علت اين حمله به دادگاه جنايي بين‌المللي فراخوانده شود.
بر اساس اظهارات اين وکيل، کشتي مرمره که در اين جنايت مورد حمله نيروهاي نظامي اسرائيل واقع شده بود، پرچم جزاير قومور را بر فراز خود داشت که يکي از کشورهاي است که دادگاه جنايي بين‌المللي را تشکيل دادند.
اين کميته که رژيم صهيونيستي تعامل با آن را ممنوع اعلام کرده است، حمله اسرائيل به کشتي را اقدامي غيرقانوني و نقض حقوق بشر اعلام کرد.
کميته شوراي حقوق بشر سازمان ملل ضمن محکوم کردن حمله رژيم صهيونيستي به ناوگان آزادي، اين اقدام را "قتل عمد" و "نقض قوانين بين‌المللي و معيارهاي انساني" دانست.
در گزارش اين کميته آمده است که اسرائيل با حمله به کشتي مرمره قوانين بين‌المللي و قوانين انساني را نقض کرده است.
اين گزارش همچنين محاصره غزه را نيز غيرقانوني دانسته و تأکيد دارد که اين محاصره در زماني اتفاق مي‌افتد که غزه در بحراني انساني به سر مي‌برد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس