به گزارش مشرق، رضا پیلپایه در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت ساخت آزادراه تهران - شمال، گفت: یکی از مواردی که در ساخت آزادراه تهران - شمال مورد بررسی قرار گرفته، افزایش سرعت خودروهای جدید است تا در آینده بتوان جوابگوی نیاز مسافران بود.
قائممقام وزیر راه و شهرسازی افزود: هماکنون سرعتی که در این آزادراه تعریف شده است، ۸۰ بر ۱۰ ساعت بود که این طراحی برای ۱۵ سال پیش از این است و از آنجایی که در زمان طراحی این پروژه، سرعت خودروها از وضعیت فعلی کمتر بود، بنابراین پیشبینی سرعت این آزادراه بسیار کمتر از خودروهای امروزی طراحی شده بود.
وی تصریح کرد: از آنجایی که منطقه صعبالعبور این پروژه هنوز دست نخورده باقی مانده است، بنابراین میتوان تغییراتی را در طراحی پروژه اعمال کرد تا مطابق با نیاز مسافران و سرعت خودروها به اجرا برسد.
پیلپایه با اشاره به اینکه این آزادراه افزایش ظرفیت خواهد داشت، گفت: هم اکنون این طرح در مراحل مطالعاتی و تحقیقاتی است که با همکاری بخشخصوصی و سرمایهگذاری این بخش به مرحله اجرا خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد پیش از این به مهر اعلام کرده بود که آزادراه تهران - شمال با همان مکانیزم قبل در حال ساخت است و قطعه ۴ آن یعنی از نوشهر تا مرزنآباد در سالجاری به بهرهبرداری میرسد.
وی افزود: قطعه یک این آزادراه ( از تهران تا شهرستانک به طول ۳۲ کیلومتر) در سال ۹۱ و ساخت قطعههای ۲ و ۳ هم با واگذاری به بخشخصوصی ادامه مییابد تا کار ساخت این آزادراه پایان یافته و به بهرهبرداری برسد.
گفتنی است آزادراه تهران – شمال از غرب تهران یعنی تقاطع بزرگراه همت شروع و با عبور از ناحیه کن، سولقان، دوآب (شهرستانک)، گچسر و مرزن آباد به کمربندی چالوس – تنکابن متصل میشود. طول این آزاد راه در مجموع ۱۲۱ کیلومتر و دارای دو خط عبور در هر باند و پیشبینی سه خط در فرازهای تند است.