اخبارویژه

نیکی هیلی در غیاب رکس تیلرسون (که از تیم بررسی برجام در آمریکا کنار گذاشته شده است)، ماموریت دارد تا تمرکز ویژه‌ای بر روی پاشنه آشیل برجام، یعنی بازرسی از اماکن نظامی ایران صورت دهد.

سرویس سیاست مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

کیهان

اصلاح‌طلبان در فساد اقتصادی روسفید هستند(!)
رئیس فراکسیون امید در مجلس می‌گوید نتوانستند به اصلاح‌طلبان برچسب فساد اقتصادی بزنند.


محمدرضا عارف در نشست هیئت رئیسه شورای عالی اصلاح‌طلبان، فراکسیون امید مجلس و هیئت رئیس شورای شهر گفت: توفیق دولت در به سرانجام رسانیدن وعده‌های داده شده توفیق اصلاح‌طلبان خواهد بود. انتظار داریم دولت و در راس آن رئیس جمهور محترم از همه ظرفیت‌ها برای پاسخگویی به مطالبات مردم به ویژه در بخش‌های معیشتی، اشتغال و مسائل اجتماعی استفاده کند. مردم نجیبانه مشکلات را تحمل می‌کنند و باید از فرصت تاریخی پیش آمده برای حل مشکلات مردم استفاده کنیم.


وی می‌افزاید: یکی از ویژگی‌های اصلاح‌طلبان پاکدست بودن آنها است. در جریان حوادث 88 و اتهاماتی که به برخی اصلاح‌طلبان زده شد نتوانستند برچسب فساد اقتصادی به آنها بزنند. اکنون که در قدرت هستیم باید بیشتر مراقبت کنیم که ساحت اصلاح‌طلبی از هرگونه فساد مبرا باشد.


فارغ از حرف و حدیث‌های بسیار درباره رانت‌های فراوان اخذ شده توسط برخی از نزدیکان مدعیان اصلاحات باید از آقای عارف پرسید آیا فساد 11 هزار میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان توسط شهاب غندالی و شرکا، فساد محسوب نمی‌شود؟ امثال صفدر حسینی که حقوق‌های نجومی گرفتند چطور؟ آیا بابک زنجانی را مدعیان اصلاح‌طلبی از 22 سال پیش فربه نکردند؟ و آیا رشوه‌های هنگفتی که شهرام جزایری به برخی نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس و برخی مقامات دولت اصلاحات داد، فساد حساب نمی‌شود؟


این موارد مستند و ده‌ها مشابه آن، جایی برای برچسب زدن نمی‌گذارد؛ مگر اینکه فساد را صلاح و اصلاح بپندارند. مانند آن نوکر دست‌کجی که به گوسفندان ارباب دستبرد زده بود و ارباب از عصبانیت کاسه ماست را بر سر او شکست او هم با اعتماد به نفس در حالی که ماست‌ها را به سر و صورت می‌کشید گفت خدا را شکر روسفید شدم.

سقوط 52 درصدی ارزش بازار بورس در دولت یازدهم
ارزش بازار بورس در 4 ساله دولت یازدهم با کاهش و سقوط 52 درصدی مواجه شد.


به گزارش روزنامه جوان، ارزش بازار بورس که در ابتدای دولت یازدهم حدود 150 میلیارد دلار بود اکنون به حدود 85 میلیارد دلار نزول کرده است.


ارزش بازار ناشران بورس تهران در پایان شهریور ماه در حالی به بیش از 339 هزار میلیارد تومان بالغ شده است که اگر بخواهیم با بهای ارز 3900 تومانی ارزش بازار سرمایه ایران را بسنجیم می‌بینیم که به محدود 85 میلیارد دلار رسیده و این در حالی است که در پایان دولت دهم ارزش بازار سرمایه در حدود 150 میلیارد دلار ارزیابی می‌شد. در این بین یکی از درخواست‌های فعالان بازار این است که ارزش دلاری بازار سرمایه ایران نیز در شاخص‌های ارائه شده از سود سامانه‌ها بازار سرمایه انعکاس یابد چرا که این ادعا مطرح می‌شود که تا حدی سرمایه‌گذاران خارجی وارد بازار سرمایه ایران شده‌اند.

در این بین نکته قابل توجه و تأمل این است که قیمت بازاری سهام 41 درصد شرکت‌ها در محدوده قیمت اسمی نوسان می‌کند، این در حالی است که توسعه بازار بدهی و رکود اقتصادی در کشور و همچنین نرخ سود بالای بانکی، توسعه صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت و سرمایه‌گذاری ایران منابع در بازار بانکی و... عملاً مجالی برای بهبود وضعیت بازار بورس نداده است به طوری که بهای بسیاری از شرکت‌های ارزنده بازار به محدوده بهای اسمی نزول کرده است.

وزیری که درباره مسکن اجتماعی قصه هزار و یک شب گفت
«طرح مسکن اجتماعی، رویای 4 ساله دولت یازدهم بود که تعبیر نشد».
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «قصه هزار و یک شب طرح اختصاصی وزیر راه و شهرسازی/ مسکن اجتماعی، رویایی که تعبیر نشد»، نوشت: مسکن اجتماعی؛ نه معنی مشخصی دارد و نه همتی برای اجرا.

این طرح را عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در ابتدای دولت یازدهم بود که مطرح کرد؛ درست زمانی که می‌گفت طرح مسکن مهر «مزخرف» است، مدعی بود مسکن اجتماعی که حالا به نوعی آن را پروژه «اختصاصی» خود می‌خواند، کاستی‌های طرح مسکن مهر را ندارد. می‌گفت طرح کاملی است که اگر اجرایی شود، مشکل مسکن در کشور ریشه‌کن می‌شود.


اما جز یک طرح پژوهشی و چند سخنرانی که خود او انجام داد، مسکن اجتماعی همواره در هاله‌ای از ابهام ماند. البته این پروژه «اختصاصی» عباس آخوندی به بیش از دو دهه قبل برمی‌گردد. زمانی که او دوره‌ای وزیر مسکن و شهرسازی در دولت ششم بود.


با روی کار آمدن دولت یازدهم و با بازگشت او به وزارت راه و شهرسازی، طرح قدیمی را از کتابخانه‌اش بیرون کشید و به کارشناسان مسکن وزارتخانه سپرد تا آن را به‌روزرسانی کنند. او به همه معاونان و مسئولان بخش مسکن وزارتخانه از قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در مسکن مهر، معاون مسکن و ساختمان، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، مدیرعامل شرکت شهرهای جدید، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مشاور وزیر راه و شهرسازی در تامین مالی و دیگر مدیران رده‌های میانی این وزارت و دستگاه‌های تابعه در حوزه مسکن دستور داده بود که درخصوص این طرح اطلاع‌رسانی کنند تا از عزم جدی این وزارتخانه برای اجرای این طرح خبر دهند اما این طرح نیز همچون برخی وعده‌های دیگر هر بار به بهانه‌هایی، محکوم به زمانبری و تعویق اجرا شد. البته بارها و بارها در زمانی که نمایندگان مجلس وزیر را برای پاسخگویی به مجلس فراخواندند این طرح نیز به عنوان یکی از مطالبات مطرح شد و هر بار هم وعده‌های جدیدی برای اجرای این طرح در آینده داده شد اما هنوز این طرح به ثمر ننشسته است.


قرار بود این طرح، 3 دهک اول را هدف قرار دهد. سرانجام پس از کش و قوس‌های بسیار، هیئت دولت در روزهای پایانی سال ٩٥ طرح مسکن اجتماعی را که در آذرماه سال گذشته تصویب شده بود ابلاغ کرد. جالب آنکه در طرحی که دولت تصویب کرد، منابع مالی مورد نیاز از محل بازگشت منابع مسکن مهر نیست، بلکه بانک مرکزی باید مجددا منابع جدیدی برای اجرای این طرح در اختیار بانک و وزارتخانه عامل اجرای آن قرار دهد؛ این همان انتقادی است که آخوندی بارها و بارها به پروژه مسکن مهر وارد و عنوان کرد که دولت دهم با تزریق منابع بانک مرکزی (که در اقتصاد به آن پول پرقدرت گفته می‌شود) به مسکن مهر، باعث رشد تورم شده است.

همچنین در این مصوبه، برای سال ٩٥ نیز ٧٠ هزار واحد مسکن اجتماعی در نظر گرفته شده بود که با توجه به تاخیر در ابلاغ مصوبه مذکور، عملا ٧٠ هزار واحد سال ٩٥ از برنامه مذکور حذف شده است.

این مصوبه اگرچه اسفند ٩٥ به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شد و به طور طبیعی باید اجرای آن از ابتدای سال ٩٦ کلید می‌خورد اما به‌دلیل عدم ابلاغ بودجه سال ٩٦ به دستگاه‌های اجرایی، گفته می‌شود اجرای آن از خردادماه امسال کلید خواهد خورد.


بازیگری آمانو در نقشه موذیانه دولت ترامپ
نیکی هیلی در غیاب رکس تیلرسون (که از تیم بررسی برجام در آمریکا کنار گذاشته شده است)، ماموریت دارد تا تمرکز ویژه‌ای بر روی پاشنه آشیل برجام، یعنی بازرسی از اماکن نظامی ایران صورت دهد.


 سایت نامه‌نیوز با انتشار این مطلب نوشت: یوکیو آمانو، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی اخیرا خواستار شفاف سازی قدرتهای جهانی در خصوص بند T  ضمیمه اول برجام شده است. مطابق بند T ضمیمه اول برجام، «فعالیت‌هایی که می‌تواند در طراحی و توسعه یک وسیله انفجاری هسته‌ای نقش داشته باشند» ممنوع شده‌اند. این فعالیت‌ها طبق متن برجام  موارد ذیل را شامل می‌شوند:
- طراحی، توسعه، ساخت، دستیابی و یا استفاده از مدل‌های کامپیوتری برای شبیه‌سازی وسایل انفجاری هسته‌ای.
-‌ طراحی، توسعه، ساخت، دستیابی و یا استفاده از چاشنی‌های انفجاری چند نقطه که برای توسعه یک وسیله انفجاری هسته‌ای مناسب هستند مگر اینکه مقاصد غیرهسته‌ای بودن آن توسط کمیسیون مشترک تأیید شده باشد و موضوع پایش باشد.


-‌ طراحی، توسعه، ساخت، دستیابی و یا استفاده از سیستم‌های تشخیص انفجار (دوربین‌های Streak، دوربین‌های سرعت بالا و یا دوربین‌های Flash x-ray) مناسب برای توسعه تجهیزات انفجار هسته‌ای مگر اینکه مقاصد غیرهسته‌ای بودن آن توسط کمیسیون مشترک تأیید شده باشد و موضوع پایش باشد.


آمانو اعلام کرده است که بر سر تفسیر این بند و نحوه  فعالیت‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی بر سر راستی‌آزمایی این بند ، میان ایران و روسیه از یک سو و کشورهای غربی از سوی دیگر اختلاف نظر وجود دارد. مدیر کل آژانس معتقد است که در بخش‌های دیگر توافق هسته‌ای،  ایران به ارائه بیانیه‌، قرار دادن فعالیت‌های خود تحت پادمان‌های آژانس یا اعطای دسترسی به ما متعهد شده است. اما در بند T چنین تعهداتی وجود ندارد.


از سوی دیگر دولت دونالد ترامپ، سرمایه‌گذاری زیادی بر سر احیای بند T  و وضع اختیارات ویژه برای آژانس صورت داده است.  چندی پیش «مارک فیتزپاتریک» یکی از مقامات  اسبق وزارت خارجه آمریکا به ترامپ توصیه کرد که از ظرفیت بند T ضمیمه اول برجام به عنوان بهانه‌ای برای بازرسی از اماکن نظامی در ایران استفاده کند.

وی معتقد است راستی‌آزمایی بند T، صرفا در صورت دسترسی آژانس بین المللی انرژی اتمی به اماکن نظامی در ایران امکانپذیر خواهد بود.بند T  ضمیمه اول برجام ، به صورت بالقوه حاوی الزاماتی برای دسترسی های منظم به اماکن نظامی ایران است. با این حال، مقامات آمریکایی در صددند این امکان بالقوه را به یک توانایی بالفعل تبدیل کنند. در این خصوص، ایران و روسیه معتقدند که بر اساس متن صریح و غیر قابل تغییر برجام، آژانس اختیاری در این خصوص ندارد و از این رو، درخواست آمانو برای شفاف‌سازی در خصوص بند T  ضمیمه اول برجام نیز وجهه‌ای قانونی ندارد.


با این حال، سوال اصلی اینجاست که چرا مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، این درخواست را در برهه زمانی فعلی مطرح کرده است؟ آیا میان اصرار اخیر آمانو برای شفاف‌سازی در خصوص بند T  ضمیمه اول برجام و دیدار اخیر وی با نیکی هیلی نماینده ایالات متحده در سازمان ملل متحد ارتباطی وجود دارد؟ پاسخ این سوال مثبت است!


نیکی هیلی، ماموریت دارد تا تمرکز ویژه‌ای بر روی پاشنه‌آشیل برجام، یعنی بازرسی از اماکن نظامی ایران صورت دهد. یوکیو آمانو نیز با طرح موضوع شفاف‌سازی در خصوص بند T ضمیمه اول برجام، سعی کرده مسیر ترامپ را در این خصوص هموار کند. نباید فراموش کرد که ترامپ حدود دو هفته دیگر و در نیمه ماه اکتبر، گزارش خود در خصوص پایبندی ایران به برجام را به کنگره ارائه خواهد داد. در این گزارش، ترامپ قصد دارد موضوع ممانعت ایران در خصوص بازرسی از اماکن نظامی خود را مطرح ساخته و بر روی آن مانور دهد. در این معادله، آمانو نیز با ترامپ همراه شده است.

مشاور نتانیاهو: برجام برای اسرائیل مزایای محسوسی داشت و باید حفظ شود
مشاور پیشین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت توافق هسته‌ای غرب با ایران، مزایای محسوسی برای اسرائیل داشته است.
به گزارش المانیتور، یوزی آراد در گفت‌وگوی تلفنی با لابی یهودی - آمریکایی لیبرال جی استریت (JStreet) گفت: موضع من، حمایت از حفظ و تقویت توافق است.
آراد که از سال 2009 تا 2011 مشاور امنیت ملی نتانیاهو بود، ضمن مخالفت با خروج آمریکا از برجام افزود: کنار کشیدن از توافق، آنچه را که ایجاد شده از بین برده و داشته‌های آن را با هیچ جایگزین می‌کند.


یوزی آراد که 20 سال در موساد فعالیت کرده، می‌گوید توافق هسته‌ای، مزایای محسوسی برای اسرائیل و  امنیت بین‌المللی داشته و ایران نیز تاکنون به شرایط سخت‌گیرانه آن پایبند بوده است.
وی افزود: توافق هسته‌ای، ذخایر هسته‌ای ایران را کاهش داد، برخی از سانتریفیوژها را از دور خارج کرد و مسیر (دستیابی ایران به) پلوتونیوم را مسدود کرد. توافق هسته‌ای با به کار بستن انواع مهارهای کمی و کیفی بر برنامه هسته‌ای ایران، موجب شده است که پیشرفت آن متوقف شود.


به گفته آراد، اگر چه این توافق امکان بهبود دارد، اما آمریکا در صورت خروج از آن، هیچ راهبرد جایگزین جدی برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانمندی‌های هسته‌ای در اختیار ندارد.
به گفته آراد، واشنگتن باید اجماع با متحدان اروپائی‌اش را حفظ نماید تا از زمان فراهم شده در برجام برای رسیدگی به تهدیدهای درازمدت ایران به بهترین نحو بهره‌برداری کند.
وی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا خواست بیش از آنکه به فکر فرار از تعهدات واشنگتن در برجام و تضعیف آن باشد، برای تقویت آن بکوشد.


وی با اشاره به تک‌تک موارد خاص فنی مطرح در برجام که از سوی ایران اجرایی شده و بر عمل به تعهدات از سوی ایران صحه می‌گذارد گفت: برجام دارای یک ساختار حقوقی متشکل از معیارها، اهداف، وظایف است که حمایت از آنها بسیار مفید است، بنابراین منطقی آن است که به جای لغو و یا تضعیف آن به فکر تقویت آن بود.

خراسان

تذکر لاریجانی به روحانی برای پاسداشت زبان فارسی

بر اساس نامه روزهای اخیر علی لاریجانی رئیس مجلس به حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور، با اشاره به مصوبه تیرماه هیئت دولت درباره تعیین تعرفه خدمات درمانی در بخش دولتی و خصوصی، اعلام شده است نظر به قانون ممنوعیت به کارگیری اسامی و اصطلاحات بیگانه مصوب سال 1375، استفاده کابینه از الفاظ بیگانه مانند ویزیت، فرانشیز و پاراکلینیک یا PHD مغایر قانون است و باید اصلاح شود.

ضرب الاجل فوری به مدیران برای فروش املاک دولتی

بر اساس ابلاغیه یک مسئول ارشد اجرایی به همه سازمان ها و ادارات دولتی، تاکید شده با توجه به عزم دولت برای فروش اموال مازاد دستگاه های اجرایی، مدیران مربوط باید ظرف دو ماه از تاریخ ابلاغ این دستور با همکاری وزارت اقتصاد، فهرست اموال و املاک قابل فروش خود را مشخص کنند و در صورت اعلام نکردن، اموال ثبت نشده در سامانه "سادا" در حکم اموال مازاد بر نیاز تلقی شده و مشمول مصادیق دستور فروش صادره از سوی دولت خواهد بود.

ایران

واکنش جهانگیری به خبر دستگیری برادرش:
امیدوارم سوء استفاده سیاسی نباشد
معاون اول رئیس جمهوری در واکنش به خبر دستگیری برادرش «مهدی جهانگیری» که در فضای مجازی منتشر شده، با بیان اینکه اطلاع دقیقی از دلیل و چگونگی دستگیری وی ندارد، در عین حال گفت: امیدوارم سوء استفاده سیاسی نباشد.

به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری در صفحه اینستاگرام خود نوشت: اطلاع دقیقی از دلیل، چگونگی دستگیری، اتهام، ضابط و شاکی برادرم ندارم. البته وی هیچ گونه مسئولیت و فعالیت دولتی ندارد. مسأله قابل پیش‌بینی بود و باید صبر کرد.

امیدوارم سوء استفاده سیاسی نباشد و عدالت، مبارزه با فساد و حاکمیت قانون برای همه یکسان اجرا شود. روز گذشته برخی سایت‌ها از بازداشت مهدی جهانگیری، برادر معاون اول رئیس جمهوری خبر دادند. تابناک نوشته که برخی اتهامات متوجه حضور او در بانک گردشگری بود. مهدی جهانگیری رئیس گروه مالی گردشگری و نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران است.

قطعنامه سنا درباره «زندانیان امریکایی در ایران»
کمیته روابط خارجی سنای امریکا روز پنجشنبه یک قطعنامه فراحزبی را با مضمون درخواست از دولت ایران برای آزادی تبعه‌های امریکایی در ایران، به تصویب رساند. به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری واشنگتن، فری بیکن در این قطعنامه از دولت ترامپ خواسته است تا موضوع آزادی زندانیان امریکایی در ایران را در صدر اولویت‌های خود قرار دهد. بنابراین گزارش این اقدام سنا در حالی انجام شد که با توجه به اعلام اینکه ترامپ قصد دارد پایبندی ایران به برجام را رد کند، تنش‌ها میان دو کشور افزایش یافته است.

منتقدان توافق هسته‌ای و مدافعان زندانیان امریکایی امید دارند که دولت ترامپ فشارها بر ایران را بر مبنای آزادی هر چه سریعتر زندانیان امریکایی افزایش دهد. در ماه مه، مجلس نمایندگان یک قطعنامه مشابه را به تصویب رساند و قرار است طی هفته‌های آینده سنا اقدامات لازم را در این باره انجام دهد. «باب منندز» عضو ارشد پیشین کمیته روابط خارجی سنا که از منتقدان توافق هسته‌ای ایران است، مدعی شد: اگر ایران بخواهد که توسط جامعه جهانی پذیرفته شود، همان‌طور که می‌گوید خواستار چنین موضوعی است، باید دست از گروگانگیری بردارد.

 
رمزگشایی از فشارها به رئیس دیوان محاسبات
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس معتقد است، فشار به رئیس دیوان محاسبات ممکن است به خاطر طرح پرونده رئیس دولت‌های نهم و دهم باشد. محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با تابناک، با اشاره به طرح استیضاح رئیس دیوان محاسبات گفت: طبق گفته‌های عادل آذر، حدود 25 درصد از پرونده‌های حقوق‌های نجومی در حال بررسی است و با توجه به اینکه هر یک از این پرونده‌ها نیز احکام جداگانه‌ای دارند، بهتر این است که منتظر بمانیم تا ببینیم نتیجه گزارش دیوان محاسبات درخصوص این پرونده‌ها چه می شود. وی موضوع استیضاح از رئیس دیوان محاسبات برای فشار آوردن به برخی مسئولان این دیوان را رد نکرد و گفت: ممکن است برخی از نمایندگان بعد از صحبت‌هایی که پیرامون موضوع مربوط به رئیس دولت‌های نهم و دهم شد بخواهند فشارهایی را به دیوان وارد کنند. حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده اصولگرای شاهین‌شهر در روزهای گذشته، از ارائه طرح استیضاح رئیس دیوان محاسبات به کمیسیون متبوعش خبر داده است.

 
اعتراض به اتهام زنی سیما علیه اصلاح طلبان
آذر منصوری، یکی از هفت اصلاح‌طلبی که اخیراً حکم دادگاه آنها صادر شده، در اعتراض به پخش گزارشی در بخش خبری 20 و 30 گفت که از صدا و سیما شکایت می‌کنیم. این بخش خبری تصویر هفت اصلاح‌طلب (خاتمی، شکوری راد، نعیمی‌پور، صفایی فراهانی، جلایی‌پور،منصوری و کاشفی) را شطرنجی کرد و به آنها اتهام ارتباط با سرویس‌های جاسوسی بیگانه زد! به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حزب اتحاد ملت، منصوری گفت: باید از گردانندگان صدا و سیما پرسید که بر اساس چه شواهدی این اتهام بزرگ را متوجه ما کردند؟ و به کدام بخش از حکم یا دادنامه‌ای که علیه ما نوشته شده استناد کرده‌اند و چگونه به خود اجازه می‌دهند به هفت نفر که تریبونی در صدا و سیما به آنان داده نمی‌شود تا از خود دفاع کنند چنین اتهاماتی را بزنند.

وی افزود: این حق از جانب ما هست که از صدا و سیما شکایت کنیم، اما بیشتر از ما این قوه قضائیه است که باید شاکی صدا و سیما باشد. به گفته منصوری، اتهام هفت اصلاح‌طلب عضویت و فعالیت در جبهه مشارکت و تبلیغ علیه نظام بوده است.

شرق

همایش «هاشمی و دفاع مقدس» برگزار می‌شود
ایسنا: همایش ملی «آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و هشت سال دفاع مقدس»، با سخنرانی علی‌اکبر ناطق‌نوری و محمدجواد ظریف برگزار می‌شود. این همایش یک‌روزه «هاشمی و دفاع مقدس» با همکاری کتابخانه ملی ایران، یکشنبه (۱۶ مهر) از ساعت ۱۳ تا ۱۹ در تالار قلم کتابخانه ملی برگزار می‌شود.

براساس اعلام انجمن اندیشه و قلم سخنران افتتاحیه، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری است و از دیگر سخنرانان و میهمانان این همایش نیز محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه، محمد فروزنده، محسن هاشمی، حسین علایی، علیرضا معیری، فریدون وردی‌نژاد، امیر ترابی‌پور و علی شیرعلی‌نیا هستند.

آیا احمدی نژاد به مجلس می‌رود؟
نامه‌نیوز: اخبار غیررسمی از احتمال کاندیداتوری محمود احمدی‌نژاد در انتخابات مجلس یازدهم از شهرستان گرمسار حکایت دارد. حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده اصولگرای مردم شاهین‌شهر و از منتقدان پارلمانی دولت روحانی، دراین‌باره می‌گوید: آقای احمدی‌نژاد داخل نظام هستند. به‌هرحال و باوجود اشتباهاتی که داشته است، به نظرم حضورشان در مجلس هم به نفع خودشان است و هم به نفع نظام. چون ایشان در یک چارچوبی قرار می‌گیرند.

اگر شورای نگهبان احمدی‌نژاد را تأیید صلاحیت کنند و مردم هم رأی دهند، جای نگرانی نیست. به‌نظرم هدف اصلی ایشان آمدن به بخش‌های دیگر نظام و حضور بیشتر در صحنه سیاسی است.

رجبی: درخواست تحقیق‌وتفحص از شهرداری تهران ارائه نشده است
ایسنا: فرج‌الله رجبی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت که هنوز تقاضای نمایندگان برای تحقیق‌وتفحص مجدد از شهرداری تهران به این کمیسیون ارائه نشده است. تحقیق‌وتفحص از شهرداری تهران یک بار در مجلس مطرح شد و پرونده آن بسته شد اما اگر مجدد نمایندگان این درخواست را داشته باشند، باید این روند دوباره طی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵
    4 2
    حالا روزنامه های اصلاح طلب خوابند که حقیقت باند و رانت اصلاح طلبان را زنجیر وار بنویسند و کاریکاتور جناب معاون اول رئیس جمهور رو چاپ کنند. ملت یادتون هست بانک گردشگری برای برادر منه.
  • IR ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵
    0 0
    خاتمی که در برنامه ای زیرکانه و مدون هم منابع آب ایران را نابود کرد و هم مسکن سازی را متوقف کرد و هم ایران را به بزرگترین وارد کننده بنزین تبدیل کرد و هم رشد جمعیت را با تلاش پیگیر بشدت کاست و هم فساد و تباهی و ابتذال را بین جوانان ایران اشاعه داد. نساجی ایران را نابود کرد و در ازای همه اینها ایران را تا خرخره زیر بار قرضهای صندوق بین المللی پول درآورد و با آن قرضها رشد اقتصادی مصنوعی درست کرد. اما باز قیمت دلار را از 450 به 904 تومان رساند. همان کسی که به اسم اصلاح آمد ولی همه مدیران فاسد دوره هاشمی را ابقا کرد. همان خاتمی از شهریور 75 تبلیغات ریاست جمهوریش را علنا شروع کرد و احدی هم متعرضش نشد! همان کسی که با دروغ بنویسید خاتمی بخوانید ناطق مردم را تحریک به رای دادن به او کردند. همان کسی که دادگاه کرباسچی - که ظاهرا جرایمش همه مربوط دوره هاشمی بود- را به بحران ملی تبدیل کرد و تا توانست در دادگاه اخلال کرد تا جایی که قاضی پرونده عوض شد و هیچ کس هم نپرسید تو چرا از دادگاه کرباسچی می ترسی وقتی جرایم او مال دوره هاشمی است و به تو ربطی ندارد؟ همان کسی که فاجعه فتنه 18 تیر را رقم زد. همان 18 تیری که با سخنرانی انقلابی همین حسن روحانی در 23 تیر ختم شد. همان خاتمی که تقلب بزرگ انتخابات مجلس ششم را رقم زد! همان انتخاباتی که همین هاشمی بعد از بازشماری تنها یک سوم صندوقهای تهران از رتبه سی ام به رتبه بیستم بالا آمد!! همان انتخاباتی که رای کاندیداها به خودشان هم شمارش شد! همان انتخاباتی که صندوقهای تهرانش در بیابانهای ورامین پیدا شد. همان انتخاباتی که بعد از ابطالش در خلخال حامیان خاتمی مساجد و پایگاههای بسج را غارت کرده و به آتش کشیدند. همان خاتمی پررو و مدعی تحمل مخالف و آزادی بیان که حاضر به شرکت در مناظرات انتخاباتی سال 80نشد و با وجود تقاضای مستقیم دو نفر از رقبایش برای مناظره حتی زحمت جواب دادن به آنها را نداد. همان کسی که حتی تحمل انتقاد دانشجویان هم مسلک خود را نکرد و آنها را تهدید کرد از سالن بیرون می کند. همان کسی که جهار سال84 تا 88 در دانشگاههای مختلف علیه احمدی نژاد سمپاشی و سخنرانی کرد و همان کسی که در اصفهان رسما شعار مرگ بر تفکر احمدی نژاد سر داد.
  • IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۵
    0 0
    و همان کسی که فاجعه کرسنت را رقم زد که الان ترکیه هم به بهانه آن از ما غرامت گرانفروشی بگیرد چرا گاز را به قیمت کرسنت می خواهد. همان کسی که افتضاح سعد آباد را به بار آورد. همان کسی که نامه التماس به بوش می نوشت. همان کسی که بر دستاوردهای فرزندان ایران پلمپ زد. حتی بر چیزهای بی ربط به غنی سازی مانند هگزافلورید اورانیوم در اصفهان که تا بعد از انتخاب احمدی نژاد به سایت جمهوری پلمپ نشکست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس