به گزارش مشرق؛ پرویز سروری نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، با اشاره به اسناد جمهوری اسلامی ایران برای محکومیت آمریکا در اقدامات تروریستی این کشور در ایران و منطقه، اظهار داشت: هفته آینده کمیسیون سیاست خارجی تلاش میکند جلسهای را درباره این اسناد، با مسئولین ذیربط تشکیل دهد.
وی افزود: بعد از یک دورهای که تقریبا شاهد عدم فعالیت جدی در عرصه دیپلماسی بودیم، پس از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره صد سند محکومیت آمریکا در عملیات تروریستی در آستانه 13 آبان، وارد فاز جدیدی از دیپلماسی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران شدیم.
رئیس کمیته امنیت داخلی کمیسیون سیاست خارجی مجلس بر همین اساس یادآور شد: دیپلماسی که مقام معظم رهبری آن را آغاز کردند، دیپلماسی فعال و از موضع مدعی است؛ خروج از دیپلماسی یکی از موضوعاتی بود که همواره به آن فکر میشد و غربیها و آمریکاییها نیز تلاش میکردند که دست پیش را در موضوعات داشته باشند و روی مسائل ایران تمرکز کنند.
به گفته وی، آمریکاییها و غربیها کوچکترین مسئله را با یک بعد رسانهای وسیع و استفاده از یک دیپلماسی عمومی و دیپلماسیهای مختلف علیه ایران بزرگنمایی میکردند و جمهوری اسلامی ایران را به انفعال میکشاندند.
سروری عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: در این زمینهها با اینکه حق با ایران بود اما دیپلماسی آنها ما را به انفعال کشانده بود اما با حرکت جدیدی که مقام معظم رهبری آغاز کردند، این ایران است که غرب و آمریکا را به انفعال کشاند و انشاءالله با اسنادی که جمهوری اسلامی ایران یکی پس از دیگری آنها را آشکار خواهد کرد، دائما آمریکا را از موضع مدعی به متهم و پاسخ دهنده به این موضوعات خواهد کشاند.
نماینده مردم تهران در مجلس هشتم همچنین تصریح کرد: رویکرد جدید جمهوری اسلامی در این زمینه موجب فعال شدن ایران در عرصه دیپلماسی خواهد شد و باید دانست که دیپلماسی هر کشوری تلاش میکند از وضعیت انفعال خارج شده و فعال شود.
وی اضافه کرد: باید دیپلماسیهای مختلف از جمله دیپلماسی عمومی و نیز دیپلماسی پارلمانی را در این زمینه فعال کنیم و اجازه ندهیم که آمریکاییها از این مرحله عبور کنند.
سروی با تاکید بر اینکه سکوت آمریکاییها و غربیها در برابر موضع ایران در خصوص اسناد محکومیت این کشور در اقدامات تروریستی دلالت بر آن دارد که آنها در یک "منگی سیاسی" به سر میبرند، تصریح کرد: آمریکاییها توقع نداشتند که جمهوری اسلامی ایران دست به این اقدام فعالانه در عرصه دیپلماسی بزنند.
به گفته وی اقدامی که کمیسیون امنیت ملی درباره تحریم برخی مقامات آمریکایی و رهبران جنایتکار این کشور انجام داد، به نظرم اقدام بسیار خوبی بود که آثار و نتایج مثبتی را نیز از خودش نشان داد و فکر میکنم اقدام جدید جمهوری اسلامی ایران در ارائه صد سند از جنایتهای آمریکا به صورت مستند و حقوقی و قضایی نیز آثار مثبتی خواهد داشت که مورد پیگرد و پیگیری قرار خواهد گرفت.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در خاتمه با ذکر این نکته که اعلام موضوع ارائه صد سند جنایات تروریستی آمریکا از سوی ایران میتواند بار رسانهای وسیعی را در دنیا ایجاد کند، گفت: این مسئله میتواند به عنوان یک مطالبه از آمریکا مطرح شود و این کشور را از موضع مدعی به موضع متهم تنزل دهد و موجب بازشدن افق جدیدی در عرصه دیپلماسی کشور شود.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: سکوت آمریکاییها در برابر موضع ایران در خصوص ارائه صد سند جنایات تروریستی این کشور، دلالت بر "منگی سیاسی" آنان دارد.