کد خبر 7757
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۸

مشاور ديني شوراي انقلاب فرهنگي با تأکيد بر ضرورت توجه ويژه آموزش و پرورش به مباني ديني، ضعف در اين حوزه را ناشي از ساختار ضعيف اين نهاد دانست وگفت: آموزش دين بايد تخصصي باشد تا مؤثر بوده و مانند برخي موارد آموزشي امروز نتيجه عکس نداشته باشد.

به گزارش مشرق حجت الاسلام سيدمحمد سادات منصوري در گفتگو با مهر اظهار داشت: يکي از کارهاي مهم انبيا آموزش و تعليم بوده است، بنابراين مي توان آموزش مردم و حکمت و کتاب از ضرورتهاي زندگي بشر دانست که به دست انبيا انجام مي شده است.
وي با اشاره به اينکه جايگاه آموزش بسيار رفيع است و معلم اين معارف شخصيت والايي دارد گفت: در هر سني نمي توان دست به تعليم افراد زد، سن خاصي براي آموزش انسانها وجود دارد. در تمام دنيا متداول است که کودکان در 7 سالگي وارد بستر تعليم و تعلم مي شوند تا مسائل عمومي زندگي خود را درک کنند.
سادات منصوري افزود: يکي از مسائلي که کودکان بايد بياموزند آموزش مسائل و مباني ديني است. بايد روي اين امر سرمايه گذاري شود. انقلاب و نظام ما ديني است، اگر آموزشهاي ديني به افراد ارائه نشود نمي توان در آينده تضميني براي ادامه حيات انقلاب داشته باشيم.
وي گفت: ساختار آموزش و پرورش و نظام آموزش و پرورش به علت مشکلات فراواني که از قديم و گذشته بر آن تحميل شده نمي تواند آموزش مطلوب ديني را به دانش آموزان ارائه کند. حتي در برخي موارد مي توان گفت اين آموزشها نتايج عکس دارد و در قالب آموزش ديني رفتارهاي ضد ديني به آنها آموزش داده مي شود.

وي اضافه کرد: نگاه جدي به مسئله آموزش ديني بايد در جامعه و نهادهاي فرهنگي مورد توجه قرار گيرد. اگر اين مسئله را به طور کامل به بردوش آموزش و پرورش بگذاريم به علت ساختار ضعيف آموزش و پرورش اين امر به خوبي اجرايي نمي شود. مسئله آموزش ديني کار بسيار ظريفي است که بايد با لطافت به دانش آموزان آموزش داده شود. در ساختار کنوني نظام آموزش و پرورش آموزش ديني با دشواري صورت مي گيرد، نتيجه آن همان مسئله اي است که امروز ميان جوانان و نوجوانان وجود دارد.
وي همچنين با بيان اينکه فرصت آموزش و سن آموزش دانش آموزان در مدارس بسيار گرانبها است و به سادگي از دست مي رود اظهار داشت: روزمرگي از آسيبهاي مهم اين حوزه است. ما همواره به دنبال حل مشکلات روز بوده و مشکلات آينده را مورد توجه قرار نمي دهيم. بايد طرح نويي در مسئله آموزش ديني در آموزش و پرورش ريخته شود.
سادات منصوري گفت: اگر مسئله خصوصي سازي در تمام ابعاد خود در کشور راه اندازي شود مي توان از آن در عرصه آموزش و پرورش استفاده کرد. اين امر به معناي تأسيس مدارس غير انتفاعي نيست. براي مثال مي توان آموزش ديني را به عهده نهادهايي گذاشت که کارشناس بوده و از ساختار آموزشي هستند و فرهنگ آن در تمام مناطق شهري، استانهاي مختلف متفاوت باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس