محمدرضا هدایتی

صداپیشه پسر عمه‌زا گفت: برنامه «کلاه قرمزی» با دو شخصیت جدید به تولید رسید.

به گزارش مشرق - محمدرضا هدایتی در گفتگو با علی ضیاء، از ویژگی‌های همکاری با ایرج طهماسب و حمید جبلی سخن گفت و با اشاره به چگونگی شکل‌گیری شخصیت پسر عمه زا «کلاه قرمزی» را سخت‌ترین تجربه کاری خود معرفی کرد و با آرزوی اینکه مشکلات این برنامه با تلویزیون حل شود، اعلام کرد امسال دو شخصیت جدید به این مجموعه اضافه شده است.

سیدعلی ضیاء یکشنبه 19 شهریور میزبان محمدرضا هدایتی، بازیگر و خواننده و سیدفرزاد و بهزاد مرادی خوانندگان گروه رستاک بود و به بهانه انتشار قطعه «اله منی بارگ» تازه‌ترین اثر این گروه موسیقی که با خوانندگی هدایتی منتشر شده، با آنها گفتگو کرد.

هدایتی در ابتدا درباره ویدئویی که از خوانندگی او در اصفهان منتشر شده، توضیح داد: دو سال پیش سر فیلم «مالیخولیا» اصفهان بودم و در مسجد فیلمبرداری داشتیم. در آنجا محلی بود که صدا حالت اکو پیدا می‌کرد.  من هم آنجا ایستادم و آواز خواندم. همان جایی که موذن‌ها می‌ایستادند.

ناراضی نیستم اما میدانم اگر راضی باشم انگیزه‌ای برای ادامه مسیر نمی‌ماند

وی در پاسخ به این سوال ضیاء که خود را خواننده می‌داند یا بازیگر، اظهار کرد: من بازیگری هستم که خوانندگی هم می‌کنم. هنوز به آن چیزهایی که می‌خواهم نرسیدم. من خواسته‌هایی در بازیگری داشتم که به آنها نرسیدم، مثلا مدل نقشهایی هست که خیلی دیده می‌شود؛ آدمهایی که پرجنب و جوش هستند و از ابتدا این نقش‌ها با من همراه بودند. اما روزی با خودم گفتم من که این نقشها را بلدم. باید نقشهای دیگری را امتحان کنم.

این هنرمند تصریح کرد: از شرایطم ناراضی نیستم اما اگر راضی باشم انگیزه آنچنانی برای ادامه مسیر نمی‌ماند. در حالی که انسان هیچ محدودیتی و پایانی ندارد.

تکه کلام‌های من در تلویزیون را مردم هنوز به یاد دارند

هدایتی با بیان اینکه از تئاتر کارم را شروع کردم، افزود: در ابتدا بیشتر به سینما فکر می‌کردم اما بعد وارد تلویزیون شدم. در تلویزیون دیده شدم و به این واسطه در سینما هم به من نقش دادند. راستش را بگویم مدیوم سینما برایم از ارزش هنری بالاتری برخوردار است. تلویزیون مردمی‌تر است. در تلویزیون نقش‌هایی بازی کردم که مردم دوست دارند و از من تکه کلام به جا مانده است اما در سینما هنوز اینقدر دیده نشدم.

اسمم را هم یادشان نیاید، طغرل صدایم می‌کنند

وی در بخش دیگری از سخنانش به این نکته اشاره کرد که مردم اگر اسم او را هم یادشان نیاید، طغرل یادشان می‌آید.

سخت‌ترین کار هنری‌ام «کلاه قرمزی» است چون متن ندارد

گوینده شخصیت پسر عمه زا در «کلاه قرمزی» یادآور شد: سخت‌ترین کاری که در زمینه هنر انجام دادم، «کلاه قرمزی» است. با اینکه در استودیو روی زمین نشسته‌ایم، میکروفن عروسک گردان جلویمان است و منتظریم او کاری کند تا حرف بزنیم، اما چون متن نوشته شده‌ای نداریم، این سخت ترین کاری است که انجام دادم.

هدایتی در پاسخ به اینکه واقعا «کلاه قرمزی» بدون متن ساخته می‌شود، ادامه داد: در «کلاه قرمزی» ما همواره یک موضوع داشتیم؛ مثلا قند جیگر گم شده و او ناراحت است و ما باید پیرامون این موضوع بداهه جلو می‌رفتیم.

طهماسب و جبلی نبودند کلاه قرمزی 25 ساله نمی‌شد

وی همچنین با بیان اینکه اگر آقایان طهماسب و جبلی نبودند کلاه قرمزی 25 ساله نمی شد، گفت: درباره پسرعمه زا به من گفتند پسر عمه کلاه قرمزی است که از دِه آمده است. اول عروسک هم نداشتیم و من با عروسک دیگری تمرین می‌کردم. آقای طهماسب گفتند شبیه کلاه قرمزی حرف بزن. من تو دماغی حرف زدن او را داشتم و تکه کلام هایی مثل "هان" یا بلند حرف زدن و... بود که بعد از 20 روز تمرین به خواسته آقای طهماسب از این شخصیت باقی ماند.

این بازیگر افزود: چقدر خدا ما را دوست داشته که با آقای طهماسب کار می‌کنیم و چقدر خدا او را دوست داشته که با گذشت این همه سال، هنوز عروسکهای جدید و بامزه خلق می‌کند.

امسال دو شخصیت جدید به برنامه اضافه شده بود

هدایتی در پاسخ به این سوال ضیاء که این را قبول دارید که برخی می‌گویند این برنامه افت کرده، اظهار کرد: «کلاه قرمزی» کماکان می‌تواند ادامه پیدا کند. امسال هم اگر پخش می شد دو شخصیت جدید به برنامه اضافه شده بود. امیدوارم مشکلات حل شود و کلاه قرمزی از تلویزیون پخش شود.

آرام ترین فضای کاری را در همکاری با مهران مدیری تجربه کردم

وی درباره همکاری‌اش با مدیری نیز گفت: کارهای مهران مدیری گویای نبوغ او است و آرامشی که سر کار او داریم، هیچ جای دیگری نداریم. در کارهای او هیچکس داد نمی‌زند و او هم نکاتش را آنقدر آرام می‌گوید که شاید فرد کنار دستی ما هم نشنود. او با همه با احترام و انسانی برخورد می‌کند. از بازیگران گرفته تا تدارکات. همه چیز سر جایش است و همین نبوغ او است که باعث می‌شود کارهای فاخری از او ببینیم.

این خواننده در پاسخ به اینکه در ماشین به چه موسیقی گوش می‌دهد، بیان کرد: من بیشتر موسیقی کلاسیک اروپا و موسیقی قدیمی خودمان را گوش می‌دهم. همچنین به موسیقی محلی علاقه دارم. کاری که اخیرا خیلی گوش دادم، کار گروه رستاک با موسیقی فولکلور بلوچستان بود که من هم در این کار همکاری داشتم.

پایان بندی سخنان او این بود: موسیقی پاپ جدید را پسرم به خورد من می‌دهد. وگرنه خودم که به موسیقی قدیمی علاقه دارم. اما وقتی خانواده با من در ماشین هستند، سلیقه خودم را در نظر نمی‌گیرم.

اهل آزمون و خطا و حرکت در مسیری بدون نقشه‌ایم

سیدفرزاد مرادی خواننده گروه رستاک نیز در گفتگو با ضیاء اعلام کرد: یک گروه تجربی هستیم، آزمون و خطا و در مسیری حرکت می‌کنیم که یک راه بدون نقشه است.

وی افزود: خداراشکر همدلی که بین بچه‌ها است و عشقی که به این جنس موسیقی وجود دارد، در کنار شناختی که از موسیقی اقوام در بین اعضا وجود دارد، باعث شده از نتیجه کار راضی باشیم.

به ثبات رسیده ایم و مردم رستاک را در ذهنشان دارند

این خواننده در پاسخ به این سوال ضیاء که رستاک دوره‌ای اوج را تجربه کرد و بعد از آن فاصله گرفت، گفت: شاید تعریف از خود جالب نباشد اما احساس می‌کنم حالا به یک ثباتی رسیده‌ایم. دوره اول که خیلی مورد استقبال قرار گرفتیم، نوع انتشار اثر، پخش خوب آن در کشور و جنس کاری که انجام می‌دادیم و نمونه مشابهی نداشت، اتفاق خوبی در موسیقی بود. ما نقطه اوج را رد کردیم اما حالا به ثباتی رسیدیم که مردم رستاک را در ذهنشان دارند.

مرادی همچنین به همکاری با هدایتی اشاره کرد و قطعه «اله منی بارگ» نیز توسط این سه تن در استودیو برنامه اجرا شد.

«فرمول یک» به تهیه کنندگی افشین حسین خانی، شنبه تا چهارشنبه بین ساعت 17:30 تا 19 از شبکه یک سیما روی آنتن می رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس