کد خبر 772645
تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴
بطحایی

بطحایی بیان کرد: چقدر خوب بود امروز به جای ۱۰ درصد از عدد یک درصد استفاده کنم. با این پشتوانه غنی کشور ما این هدف دور از دسترس نیست.

به گزارش مشرق، سید محمد بطحایی در همایش ملی سواد آموزی در دنیای دیجیتال، اظهار کرد:هر چند تعریف سواد آموزی با آنچه در دهه ی ۶۰ مطرح بود تفاوت کرده است‌ و امروز از سواد آموزی به عنوان قابلیتی که بتواند توسعه مهارت های ارتباطی و تفکر انتقادی داشته باشد نام برده می شود.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: هنوز متاسفانه در سراسر جهان از این فرصت سواد آموزی بی بهره هستند و در پایینترین سطح سواد یعنی خواندن و نوشتن قرار دارند.

وی بیان کرد: زحمات فروانی که پس از انقلاب شد هنوز متاسفانه از تعداد زیادی از افراد مواجه هستیم که خواندن و نوشتن نمی دانند

بطحایی گفت: نرخ بی سوادی ما به حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است که دستاورد خوبی است‌ اما بی سوادی آنچنان تاثیرات سویی در زندگی افراد می گذارد یک نفر بی سواد نیز زیاد است‌.

وی افزود: علم آموزی در جامعه ما یک فضیلت است. در چنین جامعه ای حدود ۱۰ درصد که از نعمت خواندن و نوشتن بی بهره هستند عدد بالایی است‌.تلاش های موثری در رفع بی سوادی انجام شده است اما چه موانعی باعث شده است که شتاب ما قابل قبول نباشد.

بطحایی ادامه داد: چقدر خوب بود امروز به جای ۱۰ درصد از عدد یک درصد استفاده کنم. با این پشتوانه غنی کشور ما این هدف دور از دسترس نیست.اگر بخواهیم شتاب بیشتر در  رفع بی سوادی داشته باشیم چاره ای جز  تحول نداریم. 

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: باید برنامه ریزی متمرکز و ملی را به عملیاتی و محلی تغییر دهیم. برنامه ریز ما همچنان متمرکز و نسخه واحد در سراسر کشور برای سواد آموزی پیچیده می شود. 

بطحایی گفت: تا زمانی که روش ما از ملی به محلی تغییر نکند به شتابی که دنبالش هستیم، نخواهیم رسید.

وی ادامه داد: چرخش از امور تصدی گری و  واگذاری آن به مردم باید انجام گیرد. ظرفیت زیادی در انجمن های مردم نهاد داریم که هزینه بالایی نیز نمی خواهد. باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی تاکید کرد: اگر این روش ها تغییر نکند متاسفانه باید در سال های آینده نیز بگوییم که همین درصد بی سوادی وجود دارد.

وی بیان کرد:تغییر روش های سنتی و استفاده از تکنولوژی، پرهیز از مقرارت و ضوابط خشک از دیگر نکاتی است که باید عملیاتی شود.

بطحایی گفت: عامل ایجاد حرکت انگیزه است. در برنامه ریزی سوادآموزی باید به این آموزه توجه بیشتری شود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
    0 0
    وقتی 90% فارغالتحصیلان در رشته خودشون کار نمیکنن یعنی نمیتونن تو رشتشون مفید باشن انگار 90% بیسواد داریم، دیگه بیسوادی مثل 100 سال پیش به تواناییه خوندن و نوشتن نیست که، الان اگه شما نتونی انگلیسی حرف بزنی یا نتونی از اینترنت نیازهاتو براورده کنی بیسوادی.
  • زیبا احمدپور از تبریز US ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
    0 0
    فهم و شعور که به مدرک نیست اقایی می شناسم ارشد دانشگاه ازاد مدرس حق التدریسه اما دریغ از یکذره فهم و شعور و ادب در برخورد با بانوان.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس