به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، امروز 4 نوامبر (13آبان )، عباس زارع، رئیس بخش جانوران سمی و غیرسمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیان اینکه این ترکیب جدید از سم یکی از گونههای مار افعی و عقرب تولید شده است، اظهارکرد: این ترکیب موسوم به ICD85 ( ای سی دی 85 ) که پس از 15 سال تحقیق به دست آمده میتواند سلولهای سرطانی پستان، خون، رحم، کلیه و ریه را مهار کند.
وی افزود: هم اکنون این ترکیب جدید با موفقیت بر روی خرگوش و موش آزمایش و همچنین عملکرد آن بر روی سلولهای زنده انسان در شرایط آزمایشگاهی ارزیابی شده که نتایج مطلوبی داشته است.
رییس بخش جانوران سمی و غیر سمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به اینکه یکی از شیوه های مرسوم برای مبارزه با سلول های سرطانی، شیمی درمانی است که به سلولهای طبیعی آسیب می رساند، تصریح کرد: نتایج آزمایشها نشان می دهد که با تولید این ترکیب جدید، تنها سلولهای سرطانی مورد هدف قرار خواهد گرفت همچنین استفاده از این ترکیب جدید، عارضه ریزش مو را برای بیماران سرطانی در پی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه ایران جزو معدود کشورهایی است که به این دستاورد علمی دست یافته است، خاطرنشان کرد: هم اکنون مراحل آزمایشگاهی این طرح با موفقیت به پایان رسیده که با تایید نهایی وزارت بهداشت، این ترکیب می تواند بر روی انسان آزمایش شود.
درمان سرطان با نیش عقرب و افعی! محققان موسسه تحقیقات رازی به ترکیب دارویی جدیدی برای مهار سلولهای سرطانی دست یافتند که با اتمام موفقیتآمیز ارزیابیهای حیوانی میتواند با تایید وزارت بهداشت در نمونههای انسانی آزمایش شود.