رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: سنت‌ها چه خوب و چه بد با اجرای قوانین در کوتاه مدت تغییر نمی‌کند بلکه اثر قوانین در دراز مدت مشخص می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس،، حجت‌الاسلام محمد ابراهیم نکونام امروز در همایش تجلیل از خیرین و فعالان ازدواج و خانواده بیان داشت: با پیروی از احکام اسلامی در مجلس شورای اسلامی و نظام جمهوری اسلامی توجه ویژه‌ای به امر ازدواج و جوانان شده است.
وی افزود: در برنامه پنجم توسعه علاوه بر برنامه‌های عمومی توجه ویژه‌ای به جوانان شده و اعتبارات در این حوزه بر عهده وزیر ورزش و جوانان گذاشته شده است.
 

وی با اشاره به اعطای وام و تسهیلات و اعتبارات کم بهره و با اقساط طولانی به زوجین گفت: سنت‌ها چه خوب و چه بد با اجرای قوانین در کوتاه مدت تغییر نمی‌کند بلکه اثر قوانین در درازمدت مشخص می‌شود.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در امر ازدواج، سنت‌های غلط سال‌هاست که حاکم شده است و همین سنت‌ها و بدعت گذاری‌ها سبب شده احکام قرآن و سنت‌های پیامبر (ص) به انزوا کشیده شود.
 
* حفظ حرمت، از فروپاشی خانواده جلوگیری می‌کند
نکونام در ادامه به مشکلات مهریه بالا اشاره کرد و بیان داشت: طبیعی است که زندگی با مهریه‌های بالا به سرانجام نمی‌رسد و آمار روز افزون طلاق در دادگاه‌ها هم بر این نکته تاکید دارد.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر زندگی بر اساس محبت، مودت و شناخت واقعی دو طرف شکل بگیرد و حرمت‌ها حفظ شود، دیگر شاهد فروپاشی خانواده‌ها نخواهیم بود.

وی همچنین به ارتباطات پیامکی، اینترنتی و خیابانی دختر و پسر اشاره کرد و گفت: اگر این شناخت‌ها و ارتباطات به ازدواج هم منتهی شود، نتیجه آن اتفاقی است که در جامعه مشاهده می‌کنیم.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس تصریح کرد: والدین نباید در افکار و اعتقادات گذشته بمانند و بلکه باید با زمان حال و با فرزندانشان رشد کنند و به روز شوند.

نکونام به افزایش آمار طلاق در جامعه نیز اشاره کرد و گفت: باید با واقعیات جامعه منطقی برخورد کنیم، پرونده‌های دادخواست طلاق در دادگستری تا دو سال به درازا می‌کشد و باید بدانیم که در این مدت و در این نزاع‌ها و دعواها چه بر سر فرزندان و یا زوجین می‌آید و این واقعیتی انکارناپذیر است.

وی اظهار داشت: ما باید راه خودمان را مشخص کنیم که در امر ازدواج و مهریه از چه کسی می‌خواهیم تقلید کنیم، اگر سنت پیامبر (ص) را بخواهیم ادامه دهیم که این راهش نیست؛ اگر می‌خواهیم مانند اروپا و آمریکا رفتار کنیم که باز هم این راهش نیست، چون آنها فقط با تعداد کمی از اعضای خانواده در یک کلیسا جمع می‌شوند و این ریخت و پاش‌های ایران را ندارند؛ پس وقت آن رسیده که تجدید نظری در سنت‌ها و بدعت‌گذاری‌ها انجام دهیم.
 
* نباید در سنت‌ها افراطی و تفریطی برخورد کنیم
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان داشت: نباید در سنت‌ها افراطی و تفریطی برخورد کنیم، بخشی از این تجدید نظر به دولت و بخشی به بزرگان و روحانیت و آموزش و پرورش و هر نهادی که با جوانان در ارتباط است، برمی‌گردد و باید در این امر دست به دست همدیگر دهیم و مشکلات ازدواج جوانان را برطرف کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس