به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیردریادار حبیبالله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به ضرورت راهاندازی راهیان نور دریایی، اظهار داشت: همان گونه که در سالهای اخیر شاهد حضور چشمگیر مردم در مناطق عملیاتی کشور بودیم، در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و به منصه ظهور گذاشتن حماسههای دریادلان نیروی دریایی در آبهای خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان میتواند از اهداف راهاندازی راهیان نور دریایی باشد.
وی با اشاره به مشکلات راهاندازی راهیان نور دریایی، ادامه داد: کاروانهای راهیان نور برای اعزام به مناطق عملیاتی زمینی، از وسایل نقلیه متعددی از جمله اتوبوسها، قطار و خودرو شخصی استفاده میکنند و مناطق، مورد بازدید زائران قرار میگیرد اما در عرصه دریا چقدر امکانات نیاز است تا حداکثر 100 نفر را به نقطه عملیاتی «مروارید» که منجر به شکست نیروی دریایی عراق شد، اعزام کرد؟
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: اگر بتوانیم عرصه راهیان نور دریایی را آن طور که باید و شاید اجرا کنیم که البته اجرای این کار مشکل هم به نظر میرسد، قطعاً مردم با رشادتهای نیروهای دریایی بیشتر آشنا میشوند؛ این امکانات وجود ندارد اما امیدواریم با کار فرهنگی بتوان ایثار و از خود گذشتگی عرصه دریایی را به نمایش گذاشت.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه جنگ در دریا، جنگی است که پیروزی قاطع در اول جنگ تحمیلی را به همراه داشته و موجب سرافرازی جمهوری اسلامی ایران شد، همه ما و خانوادههای شهدا گله داریم که چرا رسانهها به شهدای دریا نمیپردازند.
امیردریادار سیاری اضافه کرد: 7 آذر سال 59، 67 روز از جنگ گذشته بود که دشمن در عرصه دریا شکست خورد و به کشورهای منطقهای و فرامنطقهای متوسل شد تا خود را حفظ کند او حتی به سمت و سویی رفت تا تجهیزات را جایگزین کند اما نتوانست.
وی ادامه داد: امروز باید نحوه محافظت نیروی دریایی از آبها در 8 سال دفاع مقدس، فعالیتهای نیروهای دریایی در متوقف نشدن چرخ اقتصاد مملکت، محافظت از 10 هزار کشتی نفکش و تجاری و جلوگیری از به محاصره درآمدن بنادر کشور علیرغم فشارهای دشمن به مناطق به مردم نشان داده شود.