به گزارش مشرق، روزنامه «صبح نو» در سرمقاله خود نوشت:
«حاکمیت دوگانه» کلید واژهای است که رسانههای بیگانه و برخی محافل داخلی همسو با آنان، همواره سعی کردهاند آن را دستاویزی برای نشان دادن اختلاف نظر میان مسوولان عالی رتبه نظام نشان دهند. در چهارسال گذشته، بیشترین مانور این محافل بر اظهار نظرها و اعلام مواضع رئیس جمهور متمرکز بوده و هر جا رئیس جمهور نظر متفاوت از رهبری داشته، از آن تعبیر به حاکمیت دوگانه در جمهوری اسلامی شده است؛ در حالی که آنچه در نظام اسلامی حاکم است، چه از نظر جایگاه و شأن ولی فقیه و چه مبنای قانونی آن، فصل الخطاب و نظر نهایی در اداره حکومت نظر رهبری و ولیفقیه است.
این البته نه به معنای دیکتاتوری و نداشتن حقاظهارنظر برای دیگران یا صاحب نظران و آحاد جامعه است، که آزادی بیان یک اصل پذیرفته شده در قانون اساسی است و داب رهبری نیز در اداره امور همواره اتکا به مشورتهای رسمی و غیر رسمی بوده و هست.
از این روی، باید تصریح کرد که ادعای حاکمیت دوگانه در جمهوری اسلامی یک ترفند تبلیغاتی برای نشان دادن اختلاف و شکاف میان مسوولان و بهره برداریهای سیاسی از آن است. نکته آنکه کاربرد این واژگان، محدود و محصور به دولت و دورهای خاص هم نبوده است؛ در هر دولتی با هر گرایش متفاوتی، رسانههای تبلیغاتی بیگانه آن را در بوق و کرنا کردهاند و برآن دمیدهاند.
آقای روحانی رئیس جمهور، روز گذشته در مراسم تحلیف در برابر تریبونهای داخلی و خارجی وجود هرگونه ادعایی مبنی بر حاکمیت دوگانه در جمهوری اسلامی را رد کرد و صراحتاً گفت: «این کشور حاکمیت دوگانه ندارد و ما تنها یک کشتی و یک کشتی بان داریم».
اتخاذ و بیان چنین موضعی از ناحیه رئیس جمهور را در آغاز دوره جدیدی از مسوولیتش، باید بجا و هوشمندانه تلقی کرد و از آقای روحانی خواست در عمل نیز به این سخن خود پایبند بماند و با پرهیز از حاشیه سازی ها و رفتارهای تنش زا، مطابق خواسته رهبری، دورهای آرام را برای کشور و مردم رقم بزند.