به گزارش مشرق، باقری با بیان اینکه، از صحبت کردن گریزانم اما درباره باغ کتاب استقبال میکنم که حرف بزنم گفت: در مواقعی که احساس سپاس مندی دارم اگر حرفم را نگویم شب خوابم نمیبرد. یکی از استثنائی ترین روزهای عمر من، روز افتتاح باغ کتاب بود. تحقق یک رؤیا یا آرزو که انسان سؤال میکرد چرا ساختنش به ذهنها خطور نمیکند؟
وی در ادامه تصریح کرد: بسیاری از مواقع ساختمانها، امکانات و مکانهای وسیع را میبینیم که هزینههای زیادی هم برای آنها شده اما ارزیابی درستی از دستاوردهای آن نداریم. قبلاً به محل احداث باغ کتاب و کتابخانه ملی آمده بودم و از امکاناتی که وجود داشت، خیلی خوشحال شده بودم اما در روز افتتاحیه یقین حاصل کردم که برنامه ریزی وجود دارد و از این امکانات به امید خدا استفاده خیلی خوبی خواهد شد.
باقری افزود: تصور من این است که غبارهای روزمرّگیها و روزمرگیها که فرو بنشینند جنس چنین کارهایی به شکلی است که نهتنها نسلهای آینده بلکه قرنهای آینده هم سپاسگو خواهند بود برای کسانی که چنین حسناتی از خودشان به جای گذاشتهاند. بنده اهل تعارف نیستم و دوستانی که مرا میشناسند این را میدانند. تعداد کمی از مدیران فرهنگی را دیدهام که بر حوزه مسوولیتشان اشراف داشته باشند و باید بگویم در سخنرانی روز افتتاحیه آقای دکتر حسینی، مدیر مجموعه باغ کتاب، متوجه شدم که ایشان موضوع را خیلی خوب شناخت و دریافت که این امکانات با چه افق نگاهی قرار است در اختیار قرار بگیرد و خیلی خوشحالتر شدم. امیدوارم با تداوم مدیریت ایشان، راهی که شروع شده است ادامه پیدا کند. صحبتهای روز افتتاحیه ایشان برای من مهم بود. در افتتاحیهها خیلی حرفها گفته میشوند؛ در این مراسم و با صحبتهای دکتر حسینی، اطمینان کامل پیدا کردم که اشراف وجود دارد و به امید خدا دستاوردهای آن برای بچههای ما دیده خواهند شد.
وی در پایان با بیان اینکه باید مانع این همه گسست بین نسلها شویم ادامه داد: اینکه همیشه به پیشینه فرهنگیمان بنازیم اما نسل امروز ما ارتباط جدی با سیر تحول و تطور زبان نداشته باشد؛ اینکه یک جوان به کتابی علاقه مند میشود و آن را تهیه میکند اما در ارتباط کامل زبانی دچار مشکل میشود، میتوان مثلاً در مجموعه باغ کتاب مجموعه صوتی از آثار کلاسیک فارسی تهیه کرد تا مشکلات علاقهمندان به این آثار برطرف شود.
منبع: صبح نو