به گزارش مشرق، منصور کبگانیان دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور در حاشیه نود و چهارمین جلسه ستاد نقشه جامع علمی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا فردی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شده است یا خیر، گفت: در حال حاضر خلأ اعضای هیأت امنا در دانشگاه آزاد مسأله مهمی است که باید در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بگیرد.
وی افزود: سه نفر عضو هیأت امنا به شورا معرفی شدند که بررسی تأیید این سه نفر در جلسه آینده شورا انجام میشود.
کبگانیان همچنین در رابطه با دستورات جلسه امروز ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور، گفت: در پیش از دستور، برخی اعضا در رابطه با اهداف توسعه پایدار سند ۲۰۳۰ ابراز نگرانی کرده است که مشکل بخش آموزش این اهداف با رهنمودهای مقام معظم رهبری و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی رفع شد و قرار شد بخشهای دیگر نیز بررسی شود.
وی افزود: نحوه تعامل جمهوری اسلامی ایران با این گونه مصوبات بینالمللی باید حتماً در یک چارچوب مشخص انجام شود که البته سند جامعی برای تمام همکاریهای بینالمللی در حوزههای علمی، آموزشی و پژوهشی در حال تدوین است که در اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی میشود.
دبیر ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور اضافه کرد: دو هدف از ۱۷ هدف توسعه پایدار سند ۲۰۳۰ به آموزش مرتبط بود که با توجه به سند تحول آموزش و پرورش بررسی شد و اهداف دیگر به مسائلی مانند محیط زیست یا انرژی مرتبط میشود که در این زمینهها نیز اسنادی در دست داریم.
کبگانیان با بیان اینکه جمهوری اسلامی مانند کشورهای عقبافتاده نیست که برنامهای کلان نداشته باشد اظهار داشت: تعامل ما با کشورهای دیگر در چارچوب اسناد بالادستی خودمان است که این اسناد قابلیت به روزرسانی دارند و نحوه تعاملات بینالمللی نیز در آنها مورد تأکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در ادامه جلسه امروز گزارش جامعی در رابطه با عملکرد شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ارائه شد که این شهرک دارای ۴۸۰ شرکت فناوری و ۴ هزار نیروی تمام وقت و بیش از ۲ هزار نیروی نیمهوقت و ۱۳۰۰ پروژه، ۴۱ میلیارد تومان خروجی فناوری، ۸۳ میلیارد تومان حجم سرمایهگذاری و ۱۰ میلیون دلار ارزش صادرات دارد.
دبیر ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور همچنین از اتمام بررسی سند ملی فناوریهای نرم و فرهنگی خبر داد و گفت: اعضای ستاد و ساختار این سند به تصویب رسید و این سند با یک مقدمه، ۸ ماده، ۹ تبصره، ۱۰ راهبرد و ۴۹ اقدام ملی در پروسه ابلاغ قرار میگیرد.