واکنش اوباما به «پيشنهاد» احمدي‌نژاد در مصاحبه با بي‌بي‌سي به نحوي بود که رسانه دولتي انگليس هم نتوانست آن را با فوت‌و‌فن‌هاي خود مثبت و حق به‌جانب جلوه دهد و مجبور شد گوشه‌اي از مخالفت گسترده افکار عمومي را به لحن آمريکايي منعکس کند

به گزارش مشرق به نقل از فارس، سايت بي‌بي‌سي فارسي در قسمت «نوبت شما» که مربوط به اظهارنظر مخاطبان درباره سوژه اين سايت است، با سيل مخالفت‌هاي تند مخاطبان خود از سراسر دنيا درباره پاسخ اوباما به سخنان احمدي‌نژاد مواجه شد.
بي بي سي اولين رسانه اي بود که بطور رسمي و از زبان رييس جمهور آمريکا به ابتکار احمدي نژاد درباره حوادث 11 سپتامبر براي تشکيل کميته حقيقت ياب پاسخ داد.
اوباما در اين واکنش که بسياري از رسانه ها آن را شتاب زده خواندند با الفاظ تند به پيشنهاد احمدي نژاد حمله کرد و آن را موهن، سرشار از نفرت و غير قابل توجيه " خواند.
جالب اينکه اين الفاظ تند و بي منطق رييس جمهور آمريکا با انتقادات تند مخاطبان بي بي سي از سراسر دنيا مواجه شد و اين افراد مصاحبه اوباما را کاملا بي منطق و غير مستدل خواندند.
ابتکار احمدي نژاد در سياست خارجي خصوصا مورد اخير آن در ارائه پيشنهاد تشکيل کميته حقيقت ياب مسئولان آمريکايي را واکنش شتاب زده وادار کرد بطوريکه اقدامات تبليغاتي گسترده آنها براي انحراف افکار عمومي از اين مسئله مثل خبر احداث مسجد در نزديکي مکان حوادث 11 سپتامبر و اقدام موهن قرآن سوزي خنثي گرديد و راه به جايي نبرد.
واکنش اوباما به اين ابتکار که در قالب يک «پيشنهاد» مطرح شد به نحوي بود که حتي بي بي سي هم نتوانست آن را با فوت و فن ها رسانه اي خود مثبت و حق به جانب جلوه دهد و مجبور شد گوشه اي از مخالفت هاي افکار عمومي با اين برخورد آمريکاييها را منعکس کند.
جالب اينکه نظرات مخاطبان به مصاحبه اوباما بيشتر حول اين محور است که مدعيان آزادي بيان چطور يک پيشنهاد ساده را برنتافته و با الفاظ تند به آن حمله مي کنند ضمن اينکه آنها هيچگاه حاضر نيستند در برابر کشتار زنان و کودکان افغاني، پاکستاني، عراقي، فلسطيني، لبناني و ... که هزاران برابر افراد کشته شده در حوادث 11 سپتامبر بود پاسخگو باشند.
يکي از مخاطبان در اين باره نوشته:
کشتار مردم دينا در کشورهاي مختلف توسط آمريکا نفرت انگيز نيست اگر ايشان تحمل يک بحث جدي را ندارد و آنرا نفرت انگيز مي داند پس جنايتهاي خود در عراق افغانستان پاکستان فلسطين و... را چه مي داند نکند اين چنايت ها را دفاع از حقوق بشر مي داند.
اغلب اين پيامها به نحوي است که نشان مي دهد مديريت جهاني آمريکا در نظر مخاطبان به چالش کشيده شده و از طرف ديگر ابتکارات ايران در عرصه خارجي نيز هرازچندگاهي محملي براي بروز اين مخالفتها بوده است.
خواندن چند پيام ديگر درباره مصاحبه اوباما با بي بي سي خالي از لطف نيست:
*سلام،من نيز با سخنان آقاي احمدي نژاد مبني بر اين که امکان دست داشتن اعمال تروريستي 11 سپتامبر در حملات به برج دو قلو که باعث کشتن مردم زيادي در آمريکا شده را تصديق مي‌کنم و گرنه چطور ممکن است آمريکا که خود را مهد قدرت و سياست و از همه مهمتر تکنولوژي ميداند با از دست دادن تروريست و آن هم در هواپيما و محل خلبان بتواند به چنين کاري دست بزنند اين غير ممکن است و چرا از چند روز جلوتر تمام يهوديان از اين برج خارج شده بودند و حتا نامي‌ از کشته شدگان يهودي در بين نبوده است؟
*به نظرمن سخنان احمدي نژاد صرفا باز کردن فضاهايي غير از فضايي که تا بحال آمريکا براي مردم جهان باز کرده بود(البته در مورد 11 سپتامبر) و اگر اين سخنان مخالف نظر آقاي اوباما بوده ايشان نبايد آن را نفرت انگيز بخواند.
*سلام! حتما " يه کاسه اي زير نيم کاسه هست که هر دفعه ايران يه چيزي درباره هولوکاست يا ماجراي برج دوقلو ميگه آمريکا تنش ميلرزه و ناراحت ميشه. چرا آمريکا با تاسيس کميته حقيقت ياب مخالفه؟ تاريخ رو بخونيد، چرا بعد از جنگ جهاني دوم آمريکا وانگليس ،اسرائيل را براي تحت فشار قرار دادن اسلام به وجود آورد؟ چرا انگليس زمين هائي که از فلسطينيها غصب کرده بود به اسرائيل داد؟ همه چيز روشن است.
*من فکر ميکنم که دولت و ملت ايران اين اختيار را دارد که بعنوان عضو سازمان ملل متحد از اين سازمان چنين درخواستي را کند. بعد از11سپتامبر دولت و ملت امريکا تبعيضات زيادي عليه مسلمانان انجام دادند و اگر اين موضوع ثابت شود، دولت و ملت امريکا بايد از مسلمانا ن عذر خواهي و در بيشتر موارد به آنها غرامت بپردازد.
*آقاي اوباما! شمع به دست بودن و سوگواري آن موقع ما با سخنان اکنون رئيس جمهورمان چه منافاتي دارد؟ عده‌اي کشته شدند آن هم به ناحق. ما ناراحت شديم. الان هم فرضياتي در مورد عاملان حادثه مطرح است. حالا من نميدانم اين چه ربطي به شکاف بين ما و دولتمان دارد؟ شما که احمدي نژاد را نقد ميکنيد خودتان بايد بهتر از اين حرف بزنيد. بدانيد که مخالفان رياست جمهوري ايران از نظر تعداد بسيار کمترند از موافقان. فقط چيزي که هست خيلي صدايشان بلند است و شلوغ بازي مي کنند و به چشم مي آيند. جمعيت ايران زياد است.
*بابا، از اين بيچاره اوباما کاري ساخته نيست!
صهيونيستها دست و پاي اين بيچارا را بسته اند!
ما بايد دست به دست هم بدهيم و کمپيني راه بيندازم، تا شايد بشه ، اين بيچاره را از چنگال صهيونيستها نجات بديم!
*اگر آمريکايي ها راست ميگويند که حملات 11 سپتامبر بدست القاعده انجام شد پس چرا تا اين حد به سخنان احمدي نژاد حساسيت به خرج ميده؟؟؟
*آمريکايي ها افکار خودشان را با زور به ديگران تحميل ميکنند و طوري عمل ميکنند که کسي به خود اجازه ندهد اعتراض کند
اسراييل هم نمي خواهد در مورد حمله ارتشش به کشتي صلح کسي تحقيق کند پس چه فرقي ميان اين دو هست؟
*به نظر من آقاي احمدي نژاد وقتي به سازمان ملل دعوت مي شه پس قبول کنيم که خود اوباما و بقيه سران او را به عنوان نماينده مردم ايران پديرفتند .حالا که باب ميل اوباما و دولت آمريکا حرف نزده نبايد گفت او نماينده مردم ايران نيست. درثاني احمدي نژاد هر سه نظريه را بيان کرد و پيشنهاد کرد که در موردش تحقيق مستقل صورت بگيرد. خوب چرا بايد اوباما اين حرف ها را نفرت انگيز بداند؟ اوباما و احمدي نژاد فارغ از اين که رييس جمهور 2 کشور هستند هر دو استاد دانشگاه و محقق هستند. محققين ازنتيجه تحقيق نبايد نگران باشند.
*من طرفدار احمدي نژاد نبودم ولي هر چي ميگذاره ميبينم که اشتباه ميکردم. حرفاش کاملا منطقي هست و خوب هم افشاگري ميکنه. بي بي سي با تلاش براي باد نام کردن ايران و احمدينژاد فقط خودشو شرمنده و بي اعتبارميکنه.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس