به گزارش مشرق، محمد دهقان نماینده چناران و طرقبه در مجلس در گفت وگو با جهان با اشاره به نحوه رفتار یا برخورد با جریان انحرافی، گفت: در این زمینه باید موضوع را از دو نظر مورد توجه قرار داد. یک نظر بین دلسوزان نظام مورد اتفاق و اجماع است اما ۲ نظر دیگر در همین زمینه وجود دارد که مورد اختلاف است.
وی افزود: همه دلسوزان نظام معتقدند که باید به گونه ای مراقبت نمود تا جریان انحرافی موجب اختلال در نظام اسلامی نشود و دولت بتواند تا پایان دوره به کار خود ادامه دهد. همچنین باید طوری رفتار کرد تا کلیت دولت که متشکل از هزاران مدیر معتقد، ولایی و خدمتگزار است، بعنوان جریان انحرافی متهم نشود.
عضو هیئت رئیسه مجلس اضافه کرد: البته اتخاذ این استراتژی بدان معنا نیست که جریان انحرافی خیالش راحت باشد و احساس کند هر اقدامی از سوی آنها بدون هزینه خواهد بود.
دهقان گفت: اگر جریان انحرافی مشی خود را به گونه ای تنظیم کند که نظام دچار بن بست شود، و مصالح نظام اقتضا کند، احتمال برخورد سخت با این جریان قبل از پایان دوره ریاست جمهوری دور از ذهن نیست.
وی با اشاره به ۲ نظر اختلافی بین دلسوزان نظام در خصوص جریان انحرافی افزود: برخی از دلسوزان نظام معتقدند که چون افراد قدرتمند دولت و برخی از مقامات ارشد اجرایی وابسته و حامی جریان انحرافی هستند، باید با این جریان دست به عصا حرکت کرد و نسبت به تخلفات متعدد این جریان و مفاسد عقیدتی، مالی و اجتماعی آنها غمض عین نمود.
نماینده چناران و طرقبه تصریح کرد: این عده معتقدند جریانی که اعتقادی به مصالح کشور و منافع مردم نداشته باشد، در مقابل هر کاری اقدام به فرافکنی و برهم زدن آرامش جامعه خواهد کرد. بنابراین نباید هیچ بهانه ای بدست این جریان داد.
دهقان اضافه کرد: عده دیگری از دلسوزان نظام تاکید دارند که اولا مصالح نظام اقتضا می کند که با هر تخلف و فسادی برخورد جدی شود و از سوی دیگر اگر جریان انحرافی به حال خود رها شود و تحت فشار قرار نگیرد، در وادی مفاسد بزرگتر فرو خواهد رفت.
وی افزود: این عده معتقدند که اگر فشار از روی این جریان برداشته شود و احساس آرامش داشته باشد، خطر برهم زدن آرامش جامعه توسط این جریان بیشتر می شود و در سایه انفعال نیروهای دلسوز نظام، آنها برای پیشبرد اهداف انحرافی خود گامهای بعد را بر می دارند.