کد خبر 73516
تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۲

شهر پمپی، شهری در ایتالیای اِمروزی یا روم باستان در روز ۱۹ اوت سال ۷۹ میلادی در پی فعالیت آتشفشانی کوه وزوو که ۲۸ ساعت ادامه داشت به زیرکوهی ۶ متری از مواد مذاب و خاکستر آتشفشانی رفت.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق،شنیده ها حاکی از آن است،شهر پمپی، شهری در ایتالیای اِمروزی یا روم باستان در روز ۱۹ اوت سال ۷۹ میلادی در پی فعالیت آتشفشانی کوه وزوو که ۲۸ ساعت ادامه داشت به زیر کوهی ۶ متری  از مواد مذاب و خاکستر آتشفشانی رفت. حادثه آنقدر ناگهانی روی داد که همه چیز در شهر به همان حالت که در اثنای زندگی روزمره بود دست نخورده ماند و امروز دقیقا به همان گونه که دو هزار سال پیش بودند باقی است. گویی زمان از حرکت ایستاده است.
 
تصویری از زندگی لوکس و تجملی و وسائل مردم شهر پمپی قبل از وقوع حادثه

این شهر به وسیله انفجارهای آتشفشانی کوه «وزوو» نابود شد. آتشفشان وزوو سمبل کشور ایتالیا و قبل از آن نشانه شهر ناپل است.

کوه آتشفشانی وزوو اگرچه طی دو هزار سال گذشته آرام بوده است اما نام آن را کوه اخطار گذاشته اند. چنین نامی به دلیل فجایع و حوادثی بوده است که در تاریخ از این کوه به ثبت رسیده است. فاجعه ای که برای «سدوم و عمورا» روی داد شباهت زیادی به حوادث تخریب گر شهر پمپی داشته است. در سمت راست وزوو شهر ناپل و سمت شرق آن شهر پمپی قرار دارد. مذاب و خاکستر ناشی از فوران آتشفشانی که دو هزار سال پیش روی داد حیات را از این شهر برچید.
 

 
مردم سنگ شده شهر پمپی در موزه طبیعی شهر پمپی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
    0 0
    برابر اطلاعات موجود ساکنان ان شهر غرق درفساد اخلاق بوده اند و هیچ شرم وحیایی دربین انهانبوده و خداوند از انها به این سبک انتقام گرفته است.
  • ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
    1 0
    بيشتر شبه عذاب الهي هست
  • ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
    0 0
    انسانها اسير حادثه طبيت هستند ونمي توانند صدرصدازعهده ان برايند
  • ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
    1 0
    شما هنوز بر داستان خودساخته تان اصرار دارید ؟!! این مردمان در اصل سنگ نشده اند ، بلکه قبل اینکه متوجه فعالیت آتشفشان وزوو شوند و فرصت فرار پیدا کنند ، در زیر مقادیر بسیار زیاد خاکستر آتشفشانی مدفون و در اثر حرارت بکلی سوخته و یا در اثر گذشت سالیان تجزیه شدند و به جای آنها حفره هایی بوجود آمد . قرن ها بعد در کاوش های باستان شناسی که بر اساس داستان شهر پمپی انجام شد ، کاوشگران به وجود حفره های درون خاکستر های آتشفشانی ، که دیگر تبدیل به سنگ از نوع توف شده بودند، پی میبرند و به پیشنهاد یکی از افراد گروه ، داخل حفره ها را از دوغاب گچ و سیمان پر میکنند ( فالب گیری ) و پس از تراشیدن سنگها و خاکستر های آتشفشانی و پاکسازی منطقه ، این مجسمه های قالب گیری شده نمایان میشود . درکنار مجسمه ها اشیای دیگری که از مواد فاسد شدنی و یا سوختنی ( در اثر حرارت شدید ) نیز بصورت قالب گیری شده پیدا میشود . محل مشخصی از شهر باستانی کشف شده به همان صورت اولیه ، تبدیل به موزه شده و مردم به تماشای آن میروند . اثبات وقایع قرآنی نیاز به تحقیق و مطالعه فراوان دارد و مستمسک هر حادثه ای شدن فقط باعث گمراهی و تمسخر دیگران خواهد شد !
  • ایران ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵
    0 0
    قربون عظمت خدا برم ... انگاری سرنوشتی شبیه قوم لوت د اشتند
  • kosar ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    0 0
    باسلام/ در شبکه سه سیما فیلم شهر پمپی را نمایش داد و واقعا جالب بود شماهم میتوانید فیلم رادانلود کنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس