کد خبر 729909
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳
زولبیا

زولبیا و بامیه شیرینی بسیار خوشمزه‌ای است که معمولاً در ایام ماه مبارک رمضان مصرف می‌شود و طرفداران و منتقدان بسیاری دارد.

به گزارش مشرق، برای تهیه این شیرینی پر طرفدار شکر، گلاب، زعفران، نشاسته، آرد و روغن پای ثابت لیست مواد اولیه هستند و بسیاری از پزشکان نیز به دلیل اشباع این شیرینی از مواد مضر!! با آن مخالفند و روزه داران را توصیه به استفاده از مواد قندی طبیعی مانند خرما می‌کنند.

برای این شیرینی دلچسب تاریخ کاملاً مستدلی وجود ندارد، اما آنگونه که روایت شده این ماده غذایی خوشمزه از دوران ناصرالدین شاه قاجار رواج پیدا کرده و در تاریخ ناصری بیان گردیده که هدیه‌ای به جانب ذات شکم پرور همایونی بوده است!

با توجه به اینکه در زمان قدیم در برخی از نقاط کشور مواد شیرین همچون کشمش و خرما موجود نبوده و ایضاً خراب شدن آنها بدلیل بُعد مسافت را بدنبال داشته، تهیه و مصرف زولبیا و بامیه رواج یافته است.

منبع:جام جم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
    1 10
    این شیرینی ریشه در تاریخ هند دارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس