به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، مقامات اين سازمان تصريح كردند كه پيگيري و بررسي موارد شيوع اين بيماريها نيز نسبت به گذشته دشوارتر شده است چون مواد تشكيل دهنده غذاها از سراسر دنيا تهيه ميشوند و از طريق يك زنجيره جهاني بسيار پيچيده تامين غذايي، حمل و نقل ميشوند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، «مارگارت چان» دبيركل سازمان جهاني بهداشت نيز طي كنفرانسي در سنگاپور كه با موضوع «بهبود آماده سازي در برابر تهديدهاي بهداشتي جهاني» برگزار شد، خاطرنشان كرد: چالشي كه امروز اكثر دولتهاي جهان با آن مواجه شدهاند، چگونگي كاهش پيامدهاي بهداشتي و اقتصادي بيماريهاي ناشي از آلودگيهاي غذايي است.