به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایسنا، حجتالاسلام و المسلمين كاظم بهرامي ـ رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح ـ طي سخناني در اين مراسم، با اشاره به اهميت و حساسيت مديريت منابع انساني در شناسايي، انتخاب، تربيت و پرورش كاركنان، تصريح كرد: شناسايي و تشخيص استعدادهاي بالقوه و بالفعل كاركنان ميتواند در ارتقاي يک سازمان نقش اساسي ايفا کند؛ اگر چه امكانات و منابع مادي اهميت دارد اما قوام هر تشکيلاتي به نيروي انساني بستگي دارد.
وي مديريت اسلامي را الگوي بسيار مناسبي در تحول نيروي انساني برشمرد و ادامه داد: يکي از اهداف پيامبران و اوصياي الهي به ظهور و کمال رساندن استعدادها و تواناييهاي نهفته بشري بوده است.
اين مسئول عالي قضايي در همين خصوص به مقايسه وضعيت افکار و اعمال اعراب قبل و بعد از بعثت پيامبر (ص) پرداخت و افزود: با مديريت الهي پيامبر اسلام (ص) توانايي و قابليتهاي انسانهايي كه قبل از بعثت اكثرا متجاوز، غارتگر و بيسواد بودند، بروز کرد و به افرادي مجاهد و با فضيلت که جان خود را در راه فضايل الهي و انساني فدا ميکردند، مبدل شدند.
بهرامي اظهار كرد: ما هم به تبعيت از پيامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) موظفيم به اندازه توانايي و ظرفيتي که داريم از چگونگي مديريت و نحوه اداره جامعه توسط آنان سرمشق بگيريم.
وي با اشاره به نظريات دانشمندان اسلامي و آيه شريفه قرآن، مديريت اسلامي را بر شش اصل مدارا، عفو و بخشش، استغفار، مشورت، تصميمگيري و توكل بر خدا استوار دانست و خاطرنشان كرد: يک مدير بايد با افراد زيرمجموعه خود با نرمي و مدارا رفتار كند و هنگامي که دچار لغزش و خطا شدند، آنان را ببخشد.
رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح در خصوص اصل مشورت يادآور شد: اگرچه پيامبر گرامي اسلام (ص) عمدا و سهوا اشتباهي نداشته اما خداوند به ايشان دستور ميدهد كه با مردم مشورت كند.
بهرامي مشورت را موجب رشد فكري مدير و كاركنان دانست و گفت: شخصيت دادن به كارمند، آزمايش افراد، رشد فكري كاركنان، بالا رفتن آگاهي مدير، جلوگيري از استبداد مديريتي و همگامسازي كاركنان در موفقيت و شكست طرحها از ديگر مزاياي اين اصل مهم است.
وي تصريح كرد: تصميمگيري و داشتن عزم جدي يک مدير در اجراي سريع يک طرح و پيشبرد آن نقشي اساسي دارد.
رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح در ادامه به اولويتهاي برنامهاي معاونت توسعه مديريت و منابع اين سازمان اشاره كرد و ادامه داد: همه امکانات و سرمايههاي سازمان بايد طوري به كار گرفته شود که در درجه اول منجر به تقويت بخش قضايي شود.
بهرامي از زحمات اردشير صديق ـ معاون سابق توسعه مديريت و منابع انساني سازمان قضايي نيروهاي مسلح ـ تقدير و رضا فضل زرندي را به عنوان معاون جديد توسعه مديريت و منابع سازمان قضايي معرفي كرد.
صديق نيز در اين مراسم اظهار كرد: خداوند را سپاسگزارم که به من توفيق داد تا در بهترين سرزمين زندگي و در بهترين نظام خدمت کنم.
همچنين فضل زرندي طي سخناني توانمندسازي سازمان قضايي نيروهاي مسلح را براي تحقق صحيح و مناسب برنامهها و راهبردها مهم توصيف کرد و گفت: آن چه که در ارتقا و تعالي سازمان ميتواند تعيينکننده باشد، تصميمگيري صحيح و جديت در تحقق کيفي کار و عملي كردن برنامهها و راهبردهاست.
وي افزود: با توجه به اينکه ماموريت اصلي سازمان كار قضايي است، اهتمام و تمرکز فعاليتهاي اين معاونت براي تسهيل امور در بخش قضايي است.
بر اساس اين گزارش، زرندي پيش از اين در سمتهاي معاون دادستان نظامي تهران، معاون برنامهريزي و مديريت منابع سازمان بازرسي كل كشور و مدير كل دفتر رياست و روابط عمومي سازمان قضايي نيروهاي مسلح مشغول به خدمت بوده و اردشير صديق نيز پس از 30 سال خدمت به افتخار بازنشستگي نائل آمده است.