کد خبر 704841
تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۶
دلال های ایرانی رابطه با آمریکا

هوشنگ امیراحمدی برخلاف تریتا پارسی به دموکراتها گرایشی ندارد و گرایش شخصی‏ اش به جمهوریخواهان و محافظه‏ کاران نزدیک‏تر است و از این‏رو روابط نزدیکی نیز با شخصیت‏ها و محافل نظامی آمریکا دارد.

 به گزارش مشرق، پس از روی کارآمدن ترامپ در آمریکا بسیاری از مسایل مرتبط با ایران نیز دچار نوسات و گاه تعییراتی شده است. ترامپ رویکرد ضد ایرانی خود را از آعاز ریاست جمهوری نیز به خوبی نشان داده و به همین دلیل بسیاری از حواشی مرتبط با ایران و آمریکا نیز تحت تاثیر همین رویکرد ضد ایرانی آشکار وی نیز قرار گرفته است.

اما طی چند سال اخیر پای برخی لابی های به ظاهر ایرانی در آمریکا به مسایل داخلی کشور نیز باز شده و البته حضور این لابی ها در محیط داخلی ایران با چراغ سبز برخی سیاسیون بوده که البته تبعات امنیتی و سیاسی نیر همراه آورده است.

اما درباره آخرین وضعیت لابی‏‌های به ظاهر ایرانی در آمریکا می توان ارزیابی ذیل را بیان کرد:

 


الف) وضعیت نایاک (شورای ملی روابط ایرانیان - آمریکاییان)

طبق اظهارات برخی از کارکنان نایاک، با روی کار آمدن ترامپ، وضعیت نایاک به ریاست تریتا پارسی وخیم شده است زیرا نایاک علناً از هیلاری کلینتون حمایت کرده و در مدت رقابت‌های انتخاباتی به‌‏شدت علیه ترامپ فعالیت داشته و همین موضوع باعث شده که برخی از اعضای کنگره که قبلاً با نایاک ارتباطاتی داشتند، در حال حاضر از هرگونه ملاقات با مسؤولان نایاک خودداری کنند.

در این زمان در داخل کنگره بین دوستان نایاک شکاف ایجاد شد زیرا تا آن زمان مسؤولان نایاک می‏‌گفتند که با هیچ‏یک از دو حزب نیستیم ولی وقتی به ترامپ حمله کردند، استقلال صوری خودشان را هم از دست دادند.

نفوذ نایاک در جناح جمهوری‏خواه (با توجه به این‏که کنگره، قوه قضائیه و ریاست جمهوری در دست آنهاست) از دست رفته است و با وجود ارتباطات عمیقی که آن‏ها پس از سالها با حزب دموکرات ایجاد کرده‌‏اند، حالا حتی خود دموکرات‏ها هم از برقراری ارتباط با نایاکی‏‌ها ترس دارند زیرا سیاست ترامپ این است که افرادی را که اخیراً و در جریان مبارزات انتخاباتی علیه وی صحبتی کرده باشند، حتی از جناح جمهوری‏خواهان را به دفتر خود آورده و تحقیرشان می‏‌کند.

بودجه نایاک بیشتر از طریق NED (با تأمین مالی وزارت خارجه آمریکا) و افراد و موسسات حامی دموکراتها (ازجمله پلاشرز) تأمین می‏‌شده که اکنون حتی بودجه نایاک نیز دچار مشکل شده است.

 


 ب) وضعیت شورای ایران و آمریکا

هوشنگ امیراحمدی، رئیس شورای ایران و آمریکا، در جریان رقابت‌های ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا، بسیار محتاطانه در این خصوص عمل کرد و مسؤول اجرایی و کارشناسان این شورا را از هرگونه اظهارنظر له یا علیه هر یک از طرفین انتخابات در طول کمپین‏‌ها منع کرده بود.


امیراحمدی توانسته است هم جمهوری‏خواهان و هم دموکراتها را در شورا جمع کند. یک روز پس از اعلام نتایج انتخابات نیز امیراحمدی در پیامی کتبی، پیروزی ترامپ را تبریک گفته و ابراز داشت که خوشحال هستند بتوانند با دولت ترامپ کار کنند و برای بهبود رابطه بین ایران و آمریکا فعالیت کنند.


 وی هم‏چنین روابط نزدیکی با برخی شخصیت‌‏های محافظه‏ کار و سیستم ‏های امنیتی آمریکا و پنتاگون داشته است و در تمامی کارها، کسب منافع مالی را مدنظر دارد.


هوشنگ امیراحمدی برخلاف تریتا پارسی به دموکراتها گرایشی ندارد و گرایش شخصی‏‌اش به جمهوری‏خواهان و محافظه‏ کاران نزدیک‏تر است و از این‏رو روابط نزدیکی نیز با شخصیت‌‏ها و محافل نظامی آمریکا دارد. عدم موضع‏گیری شفاف وی در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز را می توان به حساب زیرکی وی گذاشت.

منبع: جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • اصلاح طلب IR ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
    0 3
    یکی از بدبختی های ایران نداشتن نفوذ در بین احزاب امریکایی مخصوصا جمهوری خواهان و دموکرات ها هست در حالی که عربستان اسراییل و ترکیه چنان نفوذی دارن که حتی می تونن دستور حمله بدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس