کد خبر 70311
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۲

گوگل با ادعاي كمك به انقلاب مصر و توسعه فناوري در اين كشور، اتوبوسي از كارشناسانش را با آرم "گوگل ابدإ" در كوچه هاي مصر مي چرخاند.

به گزارش مشرق؛ غربي ها سعي دارند كه اينگونه القا كنند كه ريشه انقلاب هاي كشورهاي عربي در بيداري اسلامي منطقه نبوده و آن را به فناوری‌های جدید ارتباطی و رسانه هاي اجتماعي نسبت دهند. قابل ذكر است كه غربي ها البته تمام تكنولوژي خود را براي انقلابيون بسيج كردند تا بتوانند كنترل انقلابها را در دست خود داشته باشند. يكي از اين شركتها گوگل است كه با بروز تحركات جديد در انقلاب مصر وارد عمل شده وطرح جدیدی را با ادعاي کمک به راه اندازی و حمایت از شرکت های فعال در عرصه فناوری های جدید در مصر آغاز کرده است که در زبان اعربی "ابداء" [شروع] نام دارد.

مدیر فعالیت های گوگل در مصر مدعی شد: «به اعتقاد ما گسترش فناوری های مدرن به تحول اقتصادی و فرهنگی در این بخش از جهان کمک کرده و تاثیرات سیاسی نیز خواهد داشت. زمان آن فرا رسیده به مردم این کشور امید داد که می توانند پیشرفت کنند و به آینده امیدوار باشند.»
از سوي ديگر، پيش از اين مشرق با انتشار گزارش چهارسالانه وزارت خارجه آمريكا، از اين طرح پرده برداشته بود كه دستگاه ديپلماسي عمومي آمريكا به گفته هيلاري كلينتون، با صدور فناوري و توسعه به كشورهاي مسلمان، دموكراسي و ارزشهاي آمريكايي را به آنان صادر مي كند؛ لذا ارزشهاي انقلابي و اسلامي آنان به محاق ميرود.

همزمان با آغاز این برنامه گروهی از کارکنان شرکت گوگل در مصر سوار بر اتوبوسی که با نشانه تجاری گوگل رنگ آمیز شده و کلمه "ابداء" بر آن نوشته شده است سفر خود به نقاط مختلف کشور را آغاز می کنند.

هدف از این برنامه شناسایی و تشویق کسانی است که در زمینه فناوری‌های مدرن یک طرح اقتصادی دارند. این طرح ها از سوی شرکت گوگل بررسی شده و به بهترین طرح به عنوان برنده این رقابت در ماه مه سال آینده یک جایزه 200 هزار دلاری اعطا خواهد شد.

کارشناسان شرکت گوگل و نوآوران مصری عرصه رسانه‌های جدید در چند ماه آینده تا زمان انتخاب طرح برتر به همه شرکت کنندگان در این مسابقه کمک های فنی و مشاوره ارائه خواهند داد.

دو موسسه مستقل مسئول برگزاری و نظارت بر این مسابقه هستند. شرکت کنندگان می توانند در تنظیم طرح و یا ساخت محصول خود از تمام نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری موجود که روی شبکه هایی مثل گوگل، مایکروسافت و یا فیس بوک در دسترس هستند، استفاده کنند.

پيش از اين طرحي مشابه را در كشور هند دنبال كرده بود كه تصوير آن را در زير مي بينيد.

اتوبوس گوگل در هند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس