به گزارش مشرق زهرا سجادي در گفتگو با مهر ادامه داد: نتايج اين تحقيق بيانگر اين است که ميزان سرمايه اجتماعي در بين 13 درصد دانشجويان در حد کم، 4/66 درصد متوسط و 1/19 درصد زياد است.
وي اظهار داشت: بحران هويت فرهنگي در 5/28 درصد دانشجويان اين تحقيق، ترس از آينده در 55 درصد آنها، احساس غربت در 57 درصد، گرايش به انحرافات در 43 درصد و مسائل و مشکلات اجتماعي در 51 درصد وجود دارد.
معاون پژوهشي مرکز امور زنان و خانواده تصريح کرد: نتايج تحليل رابطه هر يک از مؤلفه ها ي فوق با مسايل فرهنگي دانشجويان، وجود رابطه بين متغيرها را نشان مي دهد. با کاهش انسجام اجتماعي در بين دانشجويان ساکن خوابگاه، مسايل و مشکلات فرهنگي افزايش مي يابد و با افزايش ميزان انسجام اجتماعي مسايل و مشکلاتشان کمتر مي شود.
سجادي ادامه داد: هدف اساسي اين پژوهش، بررسي انواع مسائل فرهنگي است که دانشجويان دختر در فضاهاي خوابگاهي با آن مواجه هستند.
وي تاکيد کرد: در اين ميان، شناسايي مسائل و مشکلات فرهنگي دانشجويان دختر و ارائه راهکارهاي اساسي براي برنامه ريزي مطلوب فرهنگي ميتواند نقش بسيار مهمي در فرايند جامعه پذيري و فرهنگ پذيري مناسب و مطلوب آنان داشته تا با کاهش مسائل و مشکلات، بتوانند روند تحصيل و زندگي را در مسير رشد و پيشرفت بيشتر طي کنند
معاون پژوهشي آموزشي مرکز امور زنان و خانواده رياست جمهوري گفت: نتايج پژوهش انجام شده در خوابگاههاي دانشجويي دختران تهران توسط اين مرکز نشان مي دهد 45 درصد آنها دچار بحران هويت اجتماعي، 68 درصد دچار احساس ناامني و عدم امنيت و 57 درصد دچار بيگانگي اجتماعي ه