به گزارش گروه خواندنی های مشرق، ميترا زراتى اظهار داشت: خلق و خوى افراد با مصرف مواد غذايى مختلف تغيير مى كند.
وى گفت: قند خون افرادى كه كربوهيدرات هاى ساده را زياد مصرف مى كنند، ناگهان بالا مى رود و اين امر موجب مى شود كه در سيستم عصبى آنها مشكلاتى ايجاد شود و آستانه تحمل آنها كاهش يابد.اين متخصص تغذيه اضافه كرد: با مصرف برخى از مواد غذايى مانند اسيدهاى چرب، امگا 3 و B به خصوص ويتامين هاى گروه 12B، آستانه تحمل افراد افزايش پيدا مى كند و از بروز افسردگى نيز پيشگيرى مى شود.
زراتى افزود: مواد غذايى مانند سبوس ها،لبنيات و مخمرها سرشار از ويتامين هاى گروه Bهستند كه مصرف اينگونه ويتامين ها حالت كرختى، ضعف و خستگى را از بدن فرد از بين مى برد و آستانه تحمل افراد را افزايش مى دهد. افت قندخون موجب عصبى شدن فرد مي شود كه مواد غذايى مانند نان، سيب زمينى و برنج قندخون را تنظيم مى كنند.
وى بيان داشت: تحقيقات نشان داده است كه هويج، انبه، پرتقال هاى توسرخ، هندوانه، آلبالو، گيلاس و ميوه هايى با رنگ نارنجى و ارغوانى سرشار از آنتى اكسيدان هستند كه راديكال هاى آزاد را از بين برده و حافظه و يادگيرى را افزايش مى دهند، همچنين اگر ميوه ها و سبزى ها رنگين تر باشند، ارزش غذايى بيشترى دارند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: زمانى كه فرد دچار استرس مى شود، هورمون هاى استرس در بدن ترشح مى شود كه ويتامين c مى تواند اين هورمون هاى تنش زا را مهار كند.