به گزارش مشرق، «عباس آخوندی» در سومین جشنواره «تعالی حمل و نقل ریلی»گفت : وسایل نقلیه کشور به 19 میلیون دستگاه رسیده است و اگر موتورسیکلت ها نیز به آن اضافه شود این میزان بیش از 20 میلیون دستگاه می شود.
آخوندی گفت: هرسال بیش از 500 هزار وسیله نقلیه به این تعداد اضافه می شود و اجرای طرح های محدودیتی نیز نتوانسته است تاکنون مشکل رفت و آمد را در کلانشهرها برطرف کند.
به گفته وی، اکنون 15 میلیون و 700 میلیون نفر در مناطق مختلف شهری تهران زندگی می کنند و روزانه به طور متوسط یک میلیون و 200 هزار خودرو از اطراف به شهر تهران رفت و آمد می کنند
وی گفت: باید بررسی های روانشناسی روشن شود چگونه یک شهروند برای استفاده از وسیله نقلیه عمومی قانع می شود تا با اقدام های بعدی رفتارهای حمل و نقل شهروندان را تغییر دهیم.
** افزایش سهم حمل و نقل ریلی در جابجایی بار از 8 به 12.5 درصد در دولت یازدهم
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در این آیین گفت: در دولت یازدهم سهم حمل و نقل ریلی در جابجایی بار کشور از 8 به 12.5 درصد رسید.
وی از سرمایه 400 هزار میلیارد ریالی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران خبر داد تا بر پایه 2 بند از برنامه ششم، توسعه حمل و نقل ریلی با ایجاد پایانه های باری و اتصال آن به مرکزهای مهم تجاری کشور و افزایش ترانزیت و صادرات بار مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در برنامه ششم توسعه مالیات ارزش افزوده شرکت های حمل و نقل ریلی صفر محاسبه می شود و در پایان این برنامه باید سهم حمل و نقل ریلی در جابجایی بار کشور به 30 درصد افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، در سومین جشنواره تعالی حمل و نقل ریلی 42 شرکت بر پایه ارزیابی عملکرد کمیته داوران، تقدیرنامه های سه، دو و یک ستاره گرفتند.
تقدیرنامه سه ستاره فقط به 2 شرکت حمل و نقل ریلی رجا و شرکت ریل پرداز سیر رسید و 40 شرکت دیگر تندیس تعالی سازمانی دریافت کردند.