به گزارش مشرق به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، خانم می تصریح کرد که دیوان عالی به کشورهای تفویض شده حق وتو در مساله به جریان انداختن برگزیت را نداده است و این مجلس عوام است که به دولت بریتانیا قدرت به جریان انداختن ماده 50 معاهده لیسبون برای آغاز مذاکرات خروج را میدهد.
ترزا می در واکنش به افزایش تمایل مردم اسکاتلند برای برگزاری همهپرسی دوم جدایی از بریتانیا در صورت وقوع برگزیت سخت تصریح کرد، حتی اگر اسکاتلند از بریتانیا مستقل شود باز هم نمیتواند در اتحادیه اروپا باقی بماند.
امروز نتایج یک نظرسنجی در روزنامه هرالد اسکاتلند نشان داد طی یک ماه گذشته که حرف از برگزیت سخت بوده است، تمایل مردم اسکاتلند برای جدایی از بریتانیا افزایش یافته است.
ماه ژوئن سال 2016 میلادی مردم بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی) با شرکت در همهپرسی رای به خروج از اتحادیه اروپا دادند. از این میان مردم انگلیس و ولز رای اکثریتی به خروج ولی اکثر مردم اسکاتلند و ایرلند شمالی رای به ماندن داده بودند.
سپتامبر سال 2014 میلادی هم بود که اولین همهپرسی جدایی اسکاتلند از پادشاهی متحده برگزار شد ولی 45 درصد مردم رای به جدایی و 55 درصد رای به ماندن داده بودند.
بعد از برگزیت، طی ماههای اخیر حزب ملی اسکاتلند بارها تهدید کرد، در صورت اجبار به خروج از اتحادیه اروپا و بازار واحد، بریتانیا را ترک خواهد کرد.