رياحي در اين سفر، ضمن اهداي كمكهاي شخصي خود و بخشي از كمكهاي موسسه مهرآفرين پناه عصر به مردم سومالي ، در شهر گارسيا از يك كلاس درس ، مكتبخانه آموزش قرآن، و كمپ نگهداري از قطحي زدگان بازديد كرده و ضمن اهداي كمك هاي نقدي به صورت نمادين نيز يك دستگاه تانكر آب را نصب و آبگيري كرد.
رياحي در يادداشتي كوتاه درباره اين سفر نوشت:
"روز اول مهر ماه 1390 است و من در شصت كيلومتري مرز كنيا و سومالي در شهر گارسيا خياباني ديدم با انبوه آلونك و حجرههايي كه از نايلون و پلاستيك ساخته شده است ! شهري و جايي كه جاي زندگي نيست و فقط آنهايي كه توان بيشتري دارند و يا مي توانند از ورقههاي حلبي و قوطيهاي خالي استفاده كنند به نفس هاي شمرده و آرام خود رنگ ميدهند و زندگي مي كنند !
تكان دهنده ترين نكته سفرم در اين است كه من كشوري ديدم فقير كه در اوج فقر و نداري به خنده و نگاهي گرم ، ميزباني مهرباني مي كند. مردمي در حال اضمحلال و اما خوشرو و اميدوار.پس ما هم ميخنديم تا روشناي خندهها ، تن نحيف و سوي اين نگاهها را كمرنگ و بياثر نكند.
خدايا،اميد اين مردم را نااميد مكن ، خدايا اين مردم را درياب و عزيز بدار.
" كتايون رياحي ، هم اينك بواسطه پخش مجموعه تلويزيوني يوسف پيامبر ، در نود شبكه ماهوارهاي كابلي و تلويزيوني چهرهاي شناخته شده است و در اين سفر در كنار كمكهاي شخصي خود به نمايندگي از سوي موسسه مهر آفرين، كمكهايي را از طرف اين موسسه به مردم سومالي اهدا كرده است