وی با بیان اینکه در صورتی که دولت قصد حمایت از بنگاه های تولیدی را دارد باید سیاست های اصل 44ق قانون اساسی را اجرایی کند افزود: مشکلات فعلی بنگاه های تولیدی از عدم ثبات و اعمال سیاست هایی که منجربه تعمیق رکود می شود، نشأت می گیرد و این موضوع منجر به کاهش ظرفیت تولیدی بنگاه ها به کمتر از 25 درصد و تعدیل نیروی کار شده است.
مرادی بیان کرد: در صورت ادامه رکود، اکثر بنگاه های تولیدی تا 3ماه دیگر ورشکست می شوند، واردات بی رویه و قاچاق بخش تولید کشور را نابود کرده است و مشخص نیست که چه کسانی پشت پرده قاچاق هستند.
رئیس اتحادیه تعاونیهای تولیدی کشور گفت: اگر دولت به دنبال تعطیلی کارخانجات بود تا مشکلات معیشتی را افزایش دهد، موفق شده است و از دولت تشکر می کنیم که بخش واقعی اقتصاد را رها کرده است! مشکلات فعلی صنایع نبود سرمایه در گردش و مشکلات و موانع کسب و کار است.
وی در واکنش به تک رقمی شدن تورم گفت: تورم تک رقمی دروغ محض است. مگر می شود نرخ تسهیلات 18 درصد باشد و تورم جامعه تک رقمی باشد، این محال است. معتقدم نه تنها تورم تک رقمی نشده بلکه با توجه به شرایط فعلی افزایش هم داشته است.کشور ما ظرف 12 سال گذشته بدترین تحریمها را تحمل کرده و اتفاقی نیز رخ نداده است، اما در یک سال اخیر همه چیز خراب شد و تولید کننده هم اکنون بدون هیچ ثبات و امنیتی در حال ادامه کار است.
مرادی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات بانکی با سود های نجومی به ضرر تولید است افزود: دولت علاوه بر بی توجهی به بخش اشتغال، تعاون را هم رها کرده است حتی در برنامه ششم توجهی به این اصل مهم اقتصادی دیده می شود که این اقدام مخالف با قانون اساسی است.
* اشتغال ایجاد شده از یک سال گذشته صفر است
رئیس اتحادیه تعاونیهای تولید میزان اشتغال ایجاد شده در بخش تولید طی یک سال گذشته را صفر دانست و ادامه داد: در یک سال اخیر هیچ بنگاه تولیدی نیرو جذب نکرده است بلکه نیروهای موجود خود را هم به خاطر رکود از دست داده است. ظرفیت بخش های تولیدی طی یک ساله گذشته از 40 درصد به 25 درصد کاهش یافت.
وی با بیان اینکه دولت در راستای بسته حمایتی از تولید تنها به دو بنگاه مونتاژکار در ایران که شامل دو خودروساز معروف ایرانی هستند توجه کرد، گفت: اگر تسهیلاتی هم به بخش تولیدی داده شده قطعاً به شرکتهای خودشان و بنگاههایی که خودشان هیأت مدیره و مدیر هستند، دادهاند.
مرادی بیان کرد: در سالهای گذشته بنگاه های تولیدی هیچ رشدی به لحاظ ظرفیت تولیدی و حجم و ارزش معاملات نداشتند،از نحوه برگزاری مجامع تعاونیهای تولیدی کاملا مشخص است که وضعیتشان نسبت به گذشته چگونه است.
وی درباره اینکه آیا تعاونی های تولیدی از تسهیلات 16هزار میلیارد تومانی بهره مند شده اند یا خیر؟ گفت: سخنگوی دولت آمار مختلفی مبنی بر پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی می دهد. دولت لیست تمام دریافت کنندگان را اعلام کند.اگر دولت تسهیلاتی ارائه کرده آدرس و محل آنها را طی لیستی اعلام کنند تا در منظر همگان آشکار کند، ما هیچ گونه تسهیلاتی که به عنوان سرمایه در گردش تعاونی های تولیدی باشد را دریافت نکردیم.