سرویس سیاست مشرق -
روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره میکند.
کیهان
*********
وزارت کشور دولت اصلاحات در انتخابات مجلس ششم با هاشمی چه کرد؟
فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات مدعی شد اصلاحطلبان از اینکه (مرحوم) هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس ششم سیام شد، ناراحت بودند.
روزنامه اعتماد در مطلبی به قلم سید مصطفی موسوی لاری نوشت: سال 78، انتخابات مجلس ششم به رغم مخالفتهای بسیاری از سیاسیون دوم خردادی، آیتالله (هاشمی) قدم به عرصه انتخابات نهاد. من مانند هر نوجوان اصلاحطلبی به لیست اصلاحطلبان رأی دادم. آن روزها بیشتر زمانم را در ستاد انتخابات کشور میگذراندم.
روزنامه اعتماد در مطلبی به قلم سید مصطفی موسوی لاری نوشت: سال 78، انتخابات مجلس ششم به رغم مخالفتهای بسیاری از سیاسیون دوم خردادی، آیتالله (هاشمی) قدم به عرصه انتخابات نهاد. من مانند هر نوجوان اصلاحطلبی به لیست اصلاحطلبان رأی دادم. آن روزها بیشتر زمانم را در ستاد انتخابات کشور میگذراندم.
نتایج انتخابات در شهرهای مختلف را رصد میکردم و از پیروزی مقتدرانه اصلاحات لذت میبردم. نتایج تهران دیرتر از دیگر شهرها مشخص میشد و دغدغه بیشتر مسئولان وزارت کشور حضور یا عدم حضور هاشمی رفسنجانی در مجلس بود. خاطرم هست به دفتر ابوی وارد شدم و متوجه شدم آخرین لیست تهران را در دست دارند. به سرعت خودم را به ایشان رساندم و به لیست نگاه کردم.
آقای تاجزاده که با حالتی عصبی در حال قدم زدن در اتاق بود، ناگهان برگشت و به من گفت: تو نگاه نکن! ابوی ناخودآگاه با این حرف لیست را از چشم من دور کرد. خندهام گرفت و متعجب نگاه کردم. آقای تاجزاده گفت: اول از همه به انتهای لیست نگاه کردی، میخواستی ببینی آقای هاشمی کجاست. در آن مقطع زمانی ایشان نفر 31 شده بودند و آقای تاجزاده و وزیر کشور بسیار نگران بودند. در نهایت آقای هاشمی نفر 30 تهران شدند و بعد با ابطال بخشی از آراء ایشان به نفر 20 صعود کردند و سپس از حضور در مجلس انصراف دادند.
فرزند موسوی لاری سپس فصل مشبعی در تمجید و ستایش از آقای هاشمی نوشته است: القای ناراحتی اصلاحطلبان از ماجرای انتخابات مجلس ششم و سیام شدن هاشمی در حالی است که این طیف به واسطه انبوه نشریات خود و انتشار کتابهایی - با کمک یا سکوت و همراهی وزارت ارشاد- هاشمی را تبدیل به عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای کردهاند و در انتخابات هم به او لقب «آغاسی» دادند.
اما نکته جالب، مصاحبه 9 دی 1391 محسن هاشمی با روزنامه بهار است که میگوید «ایشان (مرحوم هاشمی) در انتخابات مجلس ششم بیستم شد، اگر صندوقها را باز میکردیم شاید انتخابات تهران باطل میشد. کتابی هست به نام انصراف که حاج آقا دلایل انصرافشان را از انتخابات مجلس ششم نوشتهاند. آن موقع مسئول انتخابات ]تاجزاده[ فهرست را میخواند ولی اسم ایشان را نمیخواند. من مدام تماس گرفتم و گفتم چرا نمیخوانید؟ گفت؛ ما هنوز به رأی آیتالله هاشمی شک داریم. بعد شکایت شد و یک بساطی راه انداختند که اگر یادتان باشد کاریکاتور آغاسی را کشیدند.
من آن موقع رئیس دفتر حاج آقا بودم، به شورای نگهبان شکایت شد. برخی از صندوقها را باز کردند و هر صندوقی که باز میشد آرای آن مخدوش بود و باطل اعلام میشد. تا 30 درصد بازشماری شد و حاج آقا بیستم شد، بعد گفتند دیگر ادامه ندهید چون مجبور میشوند انتخابات تهران را باطل کنند. وقتی از 30 به 20 رسیدند دیدند انتخابات در تهران مخدوش است، افراطیهای اصلاحطلبان و اجراییهای آنها تقلب کرده بودند.»
دولت اگر درآمد نداشت چرا هزینههای جاری را 3 برابر کرد؟!
دولت اگر درآمد نداشت چرا هزینههای جاری را 3 برابر کرد؟!
یک مقام دولتی میگوید بدهی دولت به بانکها ظرف 3 سال گذشته دو برابر شد اما دولت چاره و مفری نداشت.
هادی حقشناس معاون سازمان بنادر و دریانوردی در روزنامه اعتماد نوشت: افزایش بدهی دولت به بانکها ظرف سه سال گذشته رشد چشمگیری داشته و همین امر تردیدهایی را نسبت به عملکرد دولت ایجاد کرده است. در این سه سال بدهی دولت به بانکها از 103 هزار میلیارد تومان به 209 هزار میلیارد تومان افزایش یافت که حاکی از دو برابر شدن این نرخ است. البته باید گفت دولت چارهای نداشت و مجبور بود به این روند تن دهد، چرا که درآمدزایی قوه مجریه در این مدت کم بود و هیچ مفری برای بهبود آن وجود نداشت.
بدهیهای دولت به سه بخش عمده تقسیم میشوند، بدهی به صندوقهای بازنشستگی، به پیمانکاران و تسهیلاتی که از سوی بانکها تحت عنوان تسهیلات تکلیفی پرداخت میشود. دولت ایران ظرف سه سال گذشته مهمترین منبع درآمدی که داشت را نتوانست به درآمدزایی برساند. این منبع نفت است و با توجه به کاهش جهانی قیمت طلای سیاه، سطح درآمدزایی در این بخش کاهش چشمگیری داشت. اگر درآمدهای نفتی افزایش مییافت، احتمالاً دولت امکان بیشتری برای جبران بخشی از بدهیهایش میداشت که چنین نشد.
این اظهارات در حالی است که عقل میگوید- و کارشناسان اقتصادی تأیید میکنند- «چو دخلت نیست، خرج آهستهتر کن». به عنوان مثال در حالی که دولت میگوید نرخ تورم را به 8 درصد رسانده، هزینههای جاری (و نه عمرانی) دولت 3/2 برابر شده و در لایحه بودجه 96 از 104 هزار میلیارد تومان به 340 هزار میلیارد تومان رسیده است. آیا با عنایت به افزایش 10-12 درصدی حقوق کارمندان و کارگران، این افزایش هزینهها در جیب مردم رفته یا نصیب مدیران نجومی و حیف و میلها و ریخت و پاشها شده است.
تاجیک: بیاثری برجام مردم را نسبت به دولت واخورده کرد
مشاور رئيس جمهور در دولت اصلاحات میگوید، اصلاح طلبان نباید نقش پطروس فداکار را بازی کنند و هزینه توقف در روحانی را بپردازند.
محمدرضا تاجیک در گفتوگو با روزنامه آرمان با اشاره به ریزش آرای روحانی اظهار داشت: بدون شک آستانه تحلیلی انتخابات 96 در لایهها و سطوح مختلف با انتخابات 92 متفاوت است. شرایط ذهنی و روانی مردم و اصلاحطلبان از انتخابات 92 تاکنون دچار تغییرات جدی شده است. آمار و ارقام نیز نشان میدهد در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 نمیتوان به راحتی از پیروزی یک گزینه انتخاباتی سخن گفت.
در شرایط کنونی برخی از اصلاحطلبان دچار نوعی «خود کمبینی» شدهاند و احساس میکنند باید در زیرسایه دیگران در فضای سیاسی زیست کنند. این افراد گمان میکنند برای ادامه حیات خود باید با کارت دیگران بازی کنند.
وی ادامه میدهد: جریان اصلاحات نباید سرنوشت خود را به حیات کسانی گره بزند که در سیاست اجرایی به ویژه در زمینه مسائل داخلی موفقیت چندانی نداشته و در مسائل خارجی نیز با مشکل اجرایی شدن برنامههای خود مواجه شدهاند. به همین دلیل اصلاحطلبان نباید وارد بازیای شوند که از فوایدش کمترین بهره را ببرند و از مضرات آن بیشترین سهم نصیب آنها شود.
عقل سیاسی حکم میکند اصلاحطلبان وارد بازی شوند که سودش بیشتر از زیانش باشد. این در حالی است که اصلاحطلبان در حال وارد شدن در بازی هستند که ضررش بیشتر از سود آن است. این اتفاق در چهار سال اول دولت آقای روحانی برای اصلاحطلبان رخ داده است. به نظر من این اتفاق در چهارسال دوم به دلیل اینکه دولت نیازی به پشتوانه اصلاحطلبی خود ندارد ممکن است به صورت عمیقتر و جدیتری برای اصلاحطلبان رخ بدهد.
البته سخن من به معنای «عبور از روحانی» نیست. منظورمن این است که ما نباید هزینه توقف در روحانی را با عبور از گفتمان اصلاح طلبی تامین کنیم. سرمایه تاریخی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اصلاحطلبان به راحتی و «یک شبه» به دست نیامده که ما آن را به راحتی و «یک شبه» از دست بدهیم. جریان اصلاحات نباید در پای قدرت ذبح شود.
تاجیک گفت: در شرایط کنونی چندین عامل وجود دارد که اصلاحطلبان را مجبور میکند خود را برای هر شرایطی آماده کنند. نخست کارکرد دولت آقای روحانی است. بدون شک در چهار سال گذشته دولت آقای روحانی کارکردهای زیبا، مثبت و ایجابی فراوانی داشته است. با این وجود دولت آقای روحانی در زمینه اقتصادی عملکرد قابل قبولی نداشته و به همین دلیل مردم با «فقر فزاینده» مواجه شدهاند و زندگی آنها به سختی میگذرد. از سوی دیگر برخی از شعارهای مهم آقای روحانی که به مسائل داخلی مربوط میشد تاکنون محقق نشده و بیشتر تمرکز دولت روی مسائل سیاست خارجی و برجام قرار گرفت. دولت تدبیر و امید تلاش کرد افکار عمومی را از طریق برجام به خود معطوف کند.
این در حالی است که مردم بیش از آنکه برجام را به صورت تئوریک و فیلسوفانه فهم و درک کنند به صورت انضمامی تاثیر برجام را بر زندگی معیشتی خود فهم و درک میکنند. حتی اگر مفروض بگیریم که برجام مواهب زیادی برای جامعه امروز ایران داشت بدون شک موفق نشده در زندگی روزمره مردم جامعه تاثیرگذار باشد. به همین دلیل نوعی «واخوردگی» و «واگرایی» در سطحی از مردم نسبت به دولت به وجود آمده است.
وی یادآور شد: پس از پایان انتخابات ریاست جمهوری نیاز دولت به جریان اصلاحات نیز کمتر میشود و همین مسئله احتمال تغییر را بیشتر میکند. جریان اصلاحات باید پیشبینی این شرایط را انجام بدهد که با توجه به کارتهایی که روی میز بازی قرار داده در آینده چه سهمی از پازل قدرت خواهد داشت.
متأسفانه برخی از اصلاحطلبان نقش پطروس فداکار را برای دولت بازی و عنوان میکنند ما تنها برای فداکاری در صحنه حاضر شدیم و به دنبال سهمخواهی نیستیم. جریان اصلاحات به هیچ عنوان حاضر نیست برای رسیدن به قدرت و حضور در مناصب دولتی به هر حشیشی متوسل شود. منظور من سهم گفتمان و جریان اصلاحات در قدرت آینده کشور است.
جریان اصلاحات «پطروس فداکار» آقای روحانی نیست که همه سرمایههای خود را برای حمایت از ایشان به میدان بیاورد، اما سهم اندکی از قدرت آینده کشور داشته باشد یا اینکه اصلا سهمی به آن تعلق نگیرد. قرار نیست جریان اصلاحات خود را خم کند تا آقای روحانی روی دوش آن قرار بگیرد و وارد پاستور شود و بعد دو طرف با هم خداحافظی کنند.
روحانی ممکن است مستقل از اصلاحطلبان نامزد شود
روحانی ممکن است مستقل از اصلاحطلبان نامزد شود
یک فعال اصلاحطلب گفت روحانی احتمالا مستقل از اصلاحطلبان نامزد میشود.
سیدفاضل موسوی در پاسخ این سؤال روزنامه آرمان که «آقای روحانی تا چه اندازه تمایل به حمایت اصلاحطلبان از خود در انتخابات ریاستجمهوری دارد؟» گفت: اتفاقا این مورد یک دغدغه جدی است که شاید آقای روحانی تمایل داشته باشد بدون در نظر گرفتن شرایط و بدون اهمیت به پایگاه اصلاحطلبان وارد رقابت با اصولگرایان شود.
اگر انتخابات به دور دوم کشیده شود، شرایط برای روحانی در دور دوم چگونه خواهد بود؟ وی در پاسخ این سؤال تصریح کرد: اگر انتخابات به دور دوم کشیده شود، شرایط برای روحانی مشکل خواهد شد، زیرا روحانی هم از لحاظ رایگیری اقدام قابل توجهی انجام نداده. واقعیت این است که اردوگاه اصلاحطلبان در مورد شخص خاصی فعلا تصمیم نگرفته است، آنچه برای اردوگاه اصلاحطلبان مطرح میشود توانایی مدیریت اجرایی فرد مورد حمایت آنهاست تا منافع ملی تامین شود.
یعنی امکان رقابت اصلاحطلبان با روحانی وجود دارد؟
با وضعیت فعلی احتمالا دو نفر از جریان اصلاحات به انتخابات ورود پیدا خواهند کرد نه اینکه با روحانی رقابت کنند، بلکه به وی کمک کنند تا پیروز انتخابات شود
مؤتلف استراتژیک یا عالیجناب سرخپوش؟!
عاملان ترور شخصیت مرحوم هاشمی رفسنجانی، با انتشار ویژهنامهای در مناقب وی قلمفرسایی کردند.
نشریه صدا که چندی پیش به خاطر طنزی اهانتآمیز، و برای توقیف نشدن، انتشار خود را متوقف کرده بود، به بهانه درگذشت حجتالاسلام والمسلمین هاشمی ویژهنامهای تحت عنوان «حماسه اکبر» را منتشر کرد که کسانی چون سعید حجاریان و عماد باقی (پدرزن قوچانی سردبیر نشریه) در آن به تمجید و تملق و ستایش از هاشمی پرداختند. امثال حجاریان (یا روزنامه صبح امروز) و کسانی چون اکبر گنجی و عماد باقی از جمله عناصر اصلاحطلبی بودند که ضمن تحریفگری در قتلهای مشکوک زنجیرهای، آن را به نظام نسبت داده و مرحوم هاشمی رفسنجانی را «عالیجناب سرخپوش» (آمر پشتپرده قتلها) معرفی کردند!
باقی نسبت اصلاحطلبان با هاشمی - مردی که او را آمر قتلهای زنجیرهای میدانستند - را «ائتلاف استراتژیک، اختلاف تاکتیکی» خوانده است.
جالب اینکه محمد قوچانی سردبیر نشریه صدا، خود سالها قبل از اینکه اصلاحطلبان به حمایت از هاشمی تظاهر کنند، کتابی با عنوان پدرخوانده و راستهای جوان نوشته و با ادبیات مافیایی، مرحوم هاشمی را پدرخوانده توصیف کرده بود.
شکاف 68 درصدی میان مزد و معیشت
یک روزنامه حامی دولت نوشت شکاف میان مزد و معیشت به 68 درصد رسیده است.
روزنامه اعتماد نوشت: اغلب سرپرستان خانوار که بر اساس نرخ تعیین شده وزارت کار دستمزد میگیرند 812 هزار تومان درآمد دارند ولی نیاز خانوادهشان به طور میانگین در یک ماه دو میلیون و 563 هزار تومان است. اگر حداقل خرج ماهانهشان را هم در نظر بگیریم که دو میلیون و 35 هزار تومان است، باز هم شکاف زیادی بین درآمدها با هزینهها خودنمایی میکند.
تازهترین آمارها در یک جمله ساده میشود؛ یک میلیون و 751 هزار تومان کسری دخل و خرج خانوادهها. حداقل معیشت خانوارهای 3-4 نفره برای امسال را خانه کارگر محاسبه کرده است. جدیدترین برآورد این مرکز نشان میدهد اختلاف بین مزد و معیشت به 68 درصد رسیده است. به بیان دیگر اگر قرار باشد حداقل دستمزد، میانگین هزینه یک خانوار را تأمین کند، دستمزد 812 هزار تومانی، باید بیش از سه برابر افزایش داشته باشد.
این در حالی است که بند دو ماده 41 قانون کار تصریح کرده است: «حداقل مزد بدون آنکه مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگیهای کار محول شده را موردتوجه قرار دهد، باید به اندازهای باشد تا زندگی یک خانواده که تعداد متوسط آن توسط مراجع رسمی اعلام میشود را تأمین نماید.» این ماده بیش از دو دهه است که به محاق رفته و حال دو مشکل مهم کشور؛ فقر فزاینده و نرخ بیکاری بالا عنوان میشود.
ایران
پیام شورای همکاری خلیج فارس به ایران نرسیده است
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در مورد اظهارات اخیرمقامات کویتی مبنی بر اینکه قرار است پیام شورای همکاری خلیج فارس را به ایران منتقل کنند، اعلام کرد: «ایران تاکنون هیچ گونه پیشنهاد رسمی و مشخصی را در این خصوص از سوی مقامات کویتی دریافت نکرده است.» به گزارش ایسنا، در طول هفتههای اخیر مقامات و رسانههای کویتی بارها اعلام کردهاند که قرار است به نمایندگی از شورای همکاری خلیج فارس، پیامی را به ایران منتقل کنند.
خبرگزاری رسمی کویت روز گذشته به نقل از «خالد جارالله»، معاون وزیر امور خارجه کویت اعلام کرد که «تماسها با برادران ایرانی برای تعیین یک تاریخ مناسب برای تحویل پیام کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) به تهران در حال انجام است.» بهرام قاسمی اما با تأکید بر اینکه هیچ گونه پیشنهاد رسمی از سوی مقامات کویتی در این باره دریافت نشده است، تأکید کرد: «به محض دریافت هرگونه پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران این موضوع را مورد بررسی قرار میدهد و در مورد آن تصمیمگیری میکند.»
معاون وزارت خارجه روسیه:
معاون وزارت خارجه روسیه:
رفع تحریم را از دیپلماتهای ایرانی میآموزیم
معاون وزارت خارجه و مذاکرهکننده ارشد هستهای روسیه گفت: کارنامه دیپلماسی سه سال گذشته ایران در رابطه با برجام و مراحل اجرای آن خلاقانه است و جز این ارزیابی عالی چیزی نمیتوانم بگویم. به گزارش ایرنا، سرگیی ریابکوف در آستانه سالگرد اجرای برجام یا توافق هستهای بین ایران و1+5 افزود: گروه دیپلماسی هستهای ایران با اراده و عزم هوشمندانه توانست در یک مذاکره بینالمللی به برجام دست یابد و اکنون شاهدیم همکاریهای جمهوری اسلامی بویژه در عرصه اقتصادی با کشورهای مختلف در حال گسترش فراگیر است.
وی در ادامه با ارزشمند خواندن کارنامه دیپلماسی ایران در رسیدن به برجام و جایگاه آن در شکستن حلقه تنگ و سخت تحریمهای ضدایرانی، تأکید کرد: اکنون از دیپلماتهای ایرانی میآموزیم که چگونه میتوان پیامدهای تحریمها را حذف کرد، زیرا روسیه نیز هدف تحریمها و سیاستهای غیرقانونی قرار گرفته است.
از سویی دیگر «سامانتا پاور» سفیر امریکا در سازمان ملل در جمع خبرنگاران گفته است: توافق اتمی میان ایران و شش قدرت جهانی کارآمد بوده و عاقلانه است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب امریکا، به آن پایبند باشد.
پرونده همدست بابک زنجانی در انتظار ارسال به دادگاه
پرونده همدست بابک زنجانی در انتظار ارسال به دادگاه
وکیلمدافع متهم ردیف سوم پرونده موسوم به فساد نفتی، گفت: همچنان منتظر هستیم تا پرونده از دادگاه صادرکننده حکم، به شعبه دیگری (همعرض ) ارجاع شود. به گزارش ایسنا، محمدرضا مهرشاد در خصوص پرونده موکلش (حمید فلاح هروی)، گفت: پرونده موکلم از دیوان عالی کشور به شعبه 15 دادگاه انقلاب (شعبه صادرکننده رأی) برگشته، اما هنوز این پرونده به شعبه هم عرض ارجاع نشده است.
بنابراین گزارش، دیوان عالی کشور پس از رسیدگی به پرونده میلیاردر نفتی حکم اعدام بابک زنجانی را تأیید و احکام همدستان وی را (مهدی شمسزاده و حمید فلاح هروی) نقض و اعلام کرد که این پرونده مجدداً در شعبه هم عرض دادگاه اولیه رسیدگی شود.
خراسان
هزینه های قابل تامل برخی بانک های دولتی در خارج
بر اساس گزارش کارشناسان یک نهاد نظارتی از هزینه های سال گذشته یکی از بانک های دولتی، مشخص شده تنها در 2 شعبه خارجی این بانک، بیش از 70 میلیارد ریال هزینه در بخش پرسنلی و اداری اعلام شده که از این میان، 20 میلیارد ریال آن مربوط به حقوق، دستمزد، پاداش و رفاه کارکنان این شعب و بیش از 50 میلیارد ریال آن مربوط به فوق العاده ماموریت، هزینه رفت و آمد ، تنظیف و باغبانی، حفاظت و تعمیرات اثاثیه و وسایل نقلیه است که بهتر است نسبت به بررسی این هزینه ها، کنترل های دقیق تر و هدفمندتری صورت بگیرد.
دستور ویژه یک مسئول برای کمک به بدهکاران ارزی
در حالی که بر اساس بخشنامه سال 88 دولت وقت، مقرر شده بود تسهیلات اعطایی از حساب ذخیره ارزی در مناطق کمتر توسعه یافته که تا پایان سال 87 مورد استفاده قرار گرفته، طبق قرارداد مربوط بازپرداخت شود بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه، با تغییر زمان بندی مصوبه 7 سال قبل، اعلام شده است این تسهیلات درباره اشخاصی که تا 10 تیرماه سال 1388 شروع به اجرای طرح کرده اند، همچنان تابع نرخ سود مناطق کمتر توسعه یافته خواهد بود.
آرمان
لباس کارکنان نزاجا تغییر میکند
شنیده شد که بر اساس ابلاغ معاونت نیروی انسانی نیروی زمینی ارتش لباس کارکنان پایور این نیرو به رنگ سبز لجنی تغییر خواهد یافت. از اوایل سال ۱۳۹۶ رنگ لباس یگان های نیروی زمینی به رنگ استتار لجنی تغییر خواهد یافت. با ابلاغ معاونت نیروی انسانی نیروی زمینی ارتش رنگ لباس استتار کویری که در حال حاضر کلیه یگانهای تابعه این نیرو از آن استفاده میکنند از اوایل سال ۹۶ به رنگ استتار جنگلی (لجنی سبز) و کلاه بره مشکی تغییر خواهد یافت. لباس یگانهای تیپ ۶۵، تیپ ۵۵، تیپ ۲۵، تیپ ۳۵، تیپ ۴۵ و تیپ ۲۲۳ همانند لباس تیپ ۶۵ و با کلاه بره سبز رنگ خواهد بود.
تکذیب محتوای یک فایل صوتی
شنیده شد که مشاور رسانهای دولت احمدینژاد محتوای فایل صوتی منتشر شده از سوی فردی به نام م-م را بیاساس دانست. تابناک نوشت؛علی اکبر جوانفکر اظهار داشت: مطالب مطرح شده در این نوار صوتی به حدی سخیف و فاقد ارزش است که تاکنون نیازمند اظهارنظر و تکذیب نبوده است اما از آنجا که طی روزهای اخیر به عنوان دستمایهای مورد بهره برداری سوء شبکه رسانهای ضد انقلاب قرار گرفته است، اینجانب مطالب مطروحه در فایل صوتی مزبور را به طور کامل تکذیب میکنم.
جریمه بانک کانادایی در ارتباط با ایران
شنیده شد که بنابر اعلام وزارت خزانهداری آمریکا یک بانک کانادایی، به دلیل نقض احتمالی تحریمهای ایران باید جریمه بپردازد. ایسنا به نقل از رویترز نوشت؛ وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که، بانک(TDD) کانادا با پرداخت جریمه ۵۱۶ هزار و ۱۰۵ دلاری به دلیل نقض احتمالی قوانین آمریکا در مورد محدود کردن داد وستد با ایران و کوبا موافقت کرده است.
بدهی مخابرات پرداخت شد
شنیده شد که مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، از پرداخت بدهیهای مخابرات خبر داد. حال با این تفاسیر انتظار میرود بحث فسخ قرارداد این شرکت که پیشتر از سوی سازمان خصوصیسازی مطرح شده بود منتفی شود. پیش از این سازمان خصوصیسازی از فسخ قرارداد مخابرات به دلیل عدم اجرای تعهدات این شرکت خبر داده بود.
لباس کارکنان نزاجا تغییر میکند
شنیده شد که بر اساس ابلاغ معاونت نیروی انسانی نیروی زمینی ارتش لباس کارکنان پایور این نیرو به رنگ سبز لجنی تغییر خواهد یافت. از اوایل سال ۱۳۹۶ رنگ لباس یگان های نیروی زمینی به رنگ استتار لجنی تغییر خواهد یافت. با ابلاغ معاونت نیروی انسانی نیروی زمینی ارتش رنگ لباس استتار کویری که در حال حاضر کلیه یگانهای تابعه این نیرو از آن استفاده میکنند از اوایل سال ۹۶ به رنگ استتار جنگلی (لجنی سبز) و کلاه بره مشکی تغییر خواهد یافت. لباس یگانهای تیپ ۶۵، تیپ ۵۵، تیپ ۲۵، تیپ ۳۵، تیپ ۴۵ و تیپ ۲۲۳ همانند لباس تیپ ۶۵ و با کلاه بره سبز رنگ خواهد بود.
تکذیب محتوای یک فایل صوتی
شنیده شد که مشاور رسانهای دولت احمدینژاد محتوای فایل صوتی منتشر شده از سوی فردی به نام م-م را بیاساس دانست. تابناک نوشت؛علی اکبر جوانفکر اظهار داشت: مطالب مطرح شده در این نوار صوتی به حدی سخیف و فاقد ارزش است که تاکنون نیازمند اظهارنظر و تکذیب نبوده است اما از آنجا که طی روزهای اخیر به عنوان دستمایهای مورد بهره برداری سوء شبکه رسانهای ضد انقلاب قرار گرفته است، اینجانب مطالب مطروحه در فایل صوتی مزبور را به طور کامل تکذیب میکنم.
جریمه بانک کانادایی در ارتباط با ایران
شنیده شد که بنابر اعلام وزارت خزانهداری آمریکا یک بانک کانادایی، به دلیل نقض احتمالی تحریمهای ایران باید جریمه بپردازد. ایسنا به نقل از رویترز نوشت؛ وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که، بانک(TDD) کانادا با پرداخت جریمه ۵۱۶ هزار و ۱۰۵ دلاری به دلیل نقض احتمالی قوانین آمریکا در مورد محدود کردن داد وستد با ایران و کوبا موافقت کرده است.
بدهی مخابرات پرداخت شد
شنیده شد که مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، از پرداخت بدهیهای مخابرات خبر داد. حال با این تفاسیر انتظار میرود بحث فسخ قرارداد این شرکت که پیشتر از سوی سازمان خصوصیسازی مطرح شده بود منتفی شود. پیش از این سازمان خصوصیسازی از فسخ قرارداد مخابرات به دلیل عدم اجرای تعهدات این شرکت خبر داده بود.