کد خبر 67667
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۹

سايت يكي از بانك‌هاي خصوصي، ترفندي بود كه اعضاي يك باند تبهكاري اينترنتي با استفاده از آن ميليون‌ها تومان از حساب مشتريان بانك سرقت كردند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، رسيدگي به اين ماجرا با شكايت نماينده حقوقي يكي از بانك‌ها در دستور كار رييسي، بازپرس شعبه دوم دادسراي رسيدگي به جرايم رايانه‌اي قرار گرفت. نماينده بانك در شكواييه‌اي اعلام كرد افراد ناشناسي با شبيه‌سازي سايت بانك به حساب‌هاي مشتريان دستبرد زده‌اند.
 
وي در تشريح اين ماجرا گفت: مدتي قبل از طريق يكي از مشتريان متوجه شديم در فضاي مجازي سايتي شبيه سايت بانك وجود دارد كه برخي مشتريان به‌جاي ورود به سايت اصلي بانك به اشتباه وارد آن مي‌شوند. به اين ترتيب وقتي اطلاعات محرمانه حساب‌شان را در سايت جعلي وارد مي‌كنند، تبهكاران اينترنتي به راحتي آنها را به دست مي‌آورند و از طريق سايت اصلي حساب مشتريان را خالي مي‌كنند.

به دنبال اين شكايت بازپرس پرونده ماموريت ويژه‌اي به كارآگاهان پليس فتا داد تا در اين‌باره تحقيق كنند. وجود اين سايت جعلي به تبهكاران اين امكان را مي‌داد تا اطلاعات افراد بيشتري را به دست بياورند و به حساب‌هاي آنها دستبرد بزنند.
 
از اين رو در نخستين اقدام اين سايت شناسايي و دسترسي به آن مسدود شد. در ادامه متخصصان فتا در فضاي مجازي به كمين تبهكاران نشستند و منتظر ردي از آنان شدند.
 
شواهد اوليه نشان مي‌داد تبهكاران در يكي از كشور‌هاي اروپايي سايت جعلي بانك را راه‌اندازي و هدايت مي‌كنند، اما واكاوي بيشتر اين موضوع روشن كرد مجرمان داخلي هستند و براي پنهان ماندن موقعيت‌شان از «آي.پي» خارجي استفاده كرده‌اند.
 
در چنين شرايطي تجسس‌ها در شاخه‌هاي گوناگون ادامه يافت تا اينكه سرانجام نخستين سرنخ‌ها به دست پليس افتاد. دنبال كردن اين رد نشان داد يكي از عوامل اصلي اين باند در مركز تهران ساكن است و از آنجا سايت جعلي را هدايت مي‌كند. به اين ترتيب مخفيگاه وي به‌طور دقيق شناسايي شد و ماموران در عملياتي غافلگيركننده اين جوان به نام وحيد را بازداشت كردند.
 
اين متهم وانمود مي‌كرد از همه چيز بي‌خبر است اما انكارهايش زياد طولاني نشد و چند روز بعد از دستگيري اتهام ساخت سايت جعلي بانك را پذيرفت و اعتراف كرد با همدستي چند نفر ديگر مرتكب اين كار شده است.
 
اعترافات وحيد در ادامه به دستگيري هفت نفر ديگر منجر شد كه همگي در اين شبكه عضويت و هر كدام وظيفه مشخصي را بر عهده داشتند. به اين ترتيب بازجويي‌هاي فني- پليسي از دستگير‌شدگان آغاز شد و از سوي ديگر متخصصان پليس فتا مشغول بررسي رايانه‌هاي كشف شده از مخفيگاه متهمان شدند. تجسس‌هاي كارآگاهان نشان مي‌دهد اعضاي اين شبكه ميليون‌ها تومان از حساب‌هاي مشتريان بانك‌ها سرقت كرده‌اند.
 
بازپرس رييسي با تاييد اين خبر گفت: تحقيقات اين پرونده در مراحل مقدماتي است. با اين وجود تلاش‌ها براي كشف واقعيت همچنان ادامه دارد. وي همچنين به شهروندان توصيه كرد هنگام استفاده از خدمات اينترنتي بانك‌ها هوشيار باشند تا در دام شبكه‌هاي تبهكاري گرفتار نشوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس