وی تاکید کرد: ما نمیتوانیم امروز مانند 30 یا حتی 10 سال قبل حرکت کنیم و مدعی باشیم که دستگاه قضایی نیاز به تحول و تکامل ندارد.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، ارتقای دانش مدیران را گام مهمی در جهت پویایی سازمانی برشمرد و یادآور شد: توجه به آموزش در زمینههای اخلاقی، دینی، فنی و مهارتی موجب افزایش سطح توانمندی کارکنان میشود که از ثمرات آن، سازمان بهره خواهد برد و اگر مدیری به دنبال تکامل و ترقی باشد، این مهم به زیرمجموعه او هم تسری پیدا خواهد کرد.
بهرامی توجه به تمام ابعاد وجودی انسان را در جریان تدوین و اجرای برنامههای تحول، مهم برشمرد و تصریح کرد: انسان یک بعدی دنیای غرب تنها نیازهای مادیاش در حد افراط رشد کرده که ضررهایش را هم دارند میبینند ولی با نگاه مدیریت اسلامی در یک سازمان اگر بخواهد تحول اتفاق بیفتد یک مدیر باید به تمامی ابعاد روحی، معنوی و مادی رشد توجه کند تا سازمانی پویا شکل بگیرد.
وی استقبال از نظرات و پیشنهادهای کارکنان را موجب افزایش مشارکت سازمانی دانست و افزود: دیکته شدن امور فقط از مجرای مدیران عالی مطلوب نیست. گاهی یک نفر راه حلی دو سطری ارائه میدهد که میتواند تحول مهمی در سازمان ایجاد کند.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: اگر با انسجام، وحدت و همیت سازمانی تضارب افکار شکل بگیرد، نتایج درخشانی به دنبال خواهد داشت.
بهرامی در ادامه به اقدامات این سازمان در جهت تحول در مدیریت قضایی اشاره کرد و یادآور شد: ساماندهی به وضعیت احضار، جلب و بازداشت، یکی از این فعالیتها بود که دستگیری افراد را کاملا ضابطهمند کرده و فقط پس از تکمیل تحقیقات و با وجود ادله کافی صورت میپذیرد، نه صرفا با درخواست ضابطان.
با سوءظن و قرینه مختصر نباید حکم جلب و بازداشت فرد صادر شود
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، این اقدامات را منطبق با رهنمودهای مقام معظم رهبری برشمرد و اضافه کرد: ایشان زندانی کردن افراد برای اثبات جرم را کاری غلط میدانند و تاکید میکنند که ادله باید به قدری واضح باشد که قاضی بتواند قرار مجرمیت فرد را صادر کند.
بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود، تلاشهای صورت گرفته در دادسرا و محاکم نظامی در جهت حبسزدایی از جرایم کماهمیت را قدم دیگر این سازمان در جهت تحول قضایی برشمرد و اظهار کرد: وضعیت ندامتگاهها و بندهای نظامی به لحاظ تعداد زندانی در حال حاضر نسبت به سابق بسیار خوب است و اصلا با زندانهای عمومی که دائما نسبت به آنها گلایه وجود دارد قابل قیاس نیست.
وی همچنین بر لزوم برخورد قاطع با جرایم امنیتی و باندهای جعل و قاچاق تاکید کرد و افزود: روسای سازمانهای قضایی و دادستانهای نظامی سراسر کشور دائما بر روند رسیدگی به این پروندهها نظارت کامل داشته باشند و با همفکری، از اطاله دادرسی جلوگیری به عمل آورند.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح همچنین به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مجموعه سازمان قضایی نیروهای مسلح به هیچ عنوان وارد جنجالها و جناحبندیهای سیاسی نمیشود.
بهرامی تاکید کرد: ورود قضات به جبههبندیهای سیاسی و طرفداری از گروه و اشخاص به طور آشکار به دستگاه قضایی ضربه میزند.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: قاضی باید مورد قبول طرفین دعوی باشد و مطمئنا بیطرفی قضات سیاسی پذیرفته نمیشود. این گرایش نه تنها به فرد بلکه به کل سازمان قضایی نیروهای مسلح که به عنوان مرجع مستقل باید داوری کند، لطمه میزند.