به گزارش مشرق، 'غلام کويتي پور' روز شنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: به دليل درک نادرست از الفباي موسيقي حماسي، اين هنر در کشور مظلوم واقع شده است.
وي ضمن انتقاد از عملکرد صدا و سيما گفت: با گذشت بيش از سه دهه از عمر نظام جمهوري اسلامي و جان نثاري جوانان اين مرز و بوم براي آبياري اين شجره طيبه، متاسفانه مسوولان فرهنگي و هنري نتوانسته اند در زمينه شناساندن آرمان هاي شهيدان با زبان هنر براي جوانان اقدام شايسته اي را انجام دهند.
وي ادامه داد: اين در حالي است که در حوزه موسيقي حماسي افراد متخصص و کارداني چون کامبيز روشن روان و مجيد انتظامي وجود دارند.
وي در مورد چگونگي رشد و بالندگي موسيقي حماسي خاطر نشان کرد: همدلي متوليان فرهنگي و حمايت مادي و معنوي از هنرمندان متخصص، سبب شکسته شدن رکود اين هنر و بالندگي آن در کشور مي شود.
کويتي پور يادآور شد: براي ماندگاري سرودهاي حماسي نيازمند تفکري خلاق، همراه با پشتوانه غني علمي و پژوهشي متوليان اين سبک از موسيقي هستيم.
وي تصريح کرد: تا زماني که هنرمندان اهل مطالعه نشوند و اطلاعات خود را بروز نکنند، نمي توان از ماندگاري و جاودانگي يک اثر مطلبي بيان داشت.
اين خواننده سرودهاي حماسي افزود: متاسفانه به سبب تبعيض هايي که در عرصه هنري کشور به چشم مي خورد، جنگ با جبهه استکبار که سعي در ترويج فرهنگي ضد ديني و اسلامي دارد، کار بسيار دشواري است.
کويتي پور با بيان اينکه آسايش امروز جامعه مديون ايثارگري هاي شهيدان است، متذکر شد: در عرصه کنوني که دشمنان با راه اندازي جنگ نرم سعي در هويت زدايي جوانان اين مرزو بوم دارند، کوتاهي و کم کاري مسولان و هنرمندان خيانت به آرمان هاي شهيدان و بنيانگذار جمهوري اسلامي خواهد بود.
کد خبر 6694
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۳
- ۰ نظر
- چاپ
خواننده سرودهاي حماسي گفت: موسيقي حماسي جايگاه شايسته اي در کشور کسب نکرده است.